2015 Temmuz Anneleri

Degismemistir insallah pozisyonu canim. Artik donmeleri lazim yavas yavas. Vallahi kizicam size artik:) ben burda 10 takla atiyorum donsun diye sizde ne guzel donmus sikayet ediyorsunuz aaaaa:):)bebegin kafasinin asagida olmasi ve bebegin asagiya inmesi iki ayri sey. Karistirmayiiiin:)
cnm benm doktormn dedği tam olarak şu. bebeğin başını aşağı çok dayamş dikkat et. hızlı kalkp otrma erken doğm olblr. oyuzdn benm endşm dönsn tabıkı ama dayamasn başını çıkçk gibi :)

kızlar az önce bir deney yaptım:KK45: katı kakao yağı kullanıyorum çatlak için ama sürmesi uzun sürüyo. Ondan benmari nusulü erittim içine biraz saf zeytinyağı, biraz bir zamanlar aktardan selülit için aldığım yağ karışımı ( 2 yemek kaşığı kdr) birazda body shoptan aldığım shea yağını karıştırdım, bir kaseye döktüm şu an dolapta hafif donmayı bekliyo, krem kvamına gelmek için. Bakalım sonuç neye benziyecek.:KK73:
:) deneyci hadi bakalm yazarsn burdn :)

kızlar aranızda bi çogunuz yeni anne olucak hevesli merkalısınız ama çok fazla birşey almanıza gerek yok çünkü bebek bezi 1 numara alın 1 paket yeterli olur sonra bebeklerin gelişimine göre alırsınız çabuk büyüyolar elinizde kalır ayrıca çok hasas davranırsanz sorasıda zor olabilir . nasıl alıştırırsanız öle gider geçen organk kıyafet falan satıyolardı önerdiler dedim yok . sonra büyüyünce nerden bulcam . benim görümcem çocugu içme suyuyla yıkadı hep en iyi markalrı kullandı şimdi sabun alerji yapıyo her hafta hasta çocuk .
cnm bende cok hassas yetştrme taraftarı değilm çünkü çevremde nekadr pimprklı davranan varsa bişeyler oldu hep. o yüzden herçocuk gibi büyütcm oğlumu sonçta bizi annelermz nasl büyütmş bişeyde olmamş maşallah. birde içme suyuyla yıkamş yok artk valla güldm bu duruma elını yüzünü neyle yıkadı bu cocuk buyunce içme suyu ile mi ? :)) çok fazla abartmş

Evet duymuştum
Zeytinyagiyla esnemesi için masaj yapıyorsun yabancı ülkelerde daha çok yapılıyor diye biliyorum hatta show haberde bi rus kadın çıkmıştı türkiyede yaşayan. Epizyotomisiz doğum yapmış. .2 sene önce izlemiştim haberi..
Haa uyguladım mi hayır :KK53:
cnm topik paylaşmşlrdı ya sabah arkdşmz ordn okyrmda faydasnı gördk dşenler var bılemedm bende ilkkez duydm

cnm bana magzym bide calsymla d3 yazan bir ilaç verdi suda eryen ama magnzym içyrm d ile calsym içmyrm ya :KK43:
Cnm gittimde doktor sekerim aclik 80 1.de 154 2.de 143 norml dedi 75 gr yuklnfi dedim fazla degilmi miktarina gore degisiuor dedi.ogleden sonrays ksldi yeni ewe geldimde soru sormaya firsat kalmadi persembe sorcm artik.O kdr iciyorum vitamin fln bnm sinirdan az yuksek .biraz daha dikkat etcm.artik

Canım bu dedigin epizyotomi miydi dogum anında kesik olmaması için olan mı?
kızlar ben de duydum perine masajı diye bişey ..yağlarla o bölgeye esneklik kazandırmak için uygulanıyomuş netten bi araştırın isterseniz kesi yapılmıyomuş böylelikle..Zaten bu kesi olayı en çok Türkiyede yapılıyomuş
aynen öyleymş cnm kesı yapılmyrmş oyle olunca ama güvenmyrmda yapmk nekadr doğru olur birde doğm falan tetıklerse die çeknyrm

Canim bu haftalarda bebekler doner zaten niye kafana takiyorsun??? Ben donsun diye neler yapiyorum burada. Donmesi iyi birsey. Kafasinin donmesi ile bebegin asagi inmesi ayri konular karistirmayim. Sende rahat ol. Birsey olsa doktorun soylerdi zaten.
Asagida demedi sukur suyu fln Iyi dedi bisey olsa zaten acimadan derdi doktrlar.insallh hersey yolunda olur canim.

kızlar benim bugün kontrolüm vardı.bebeğim 40 cm.1300 gr olmuş.ve doğum pozisyonuna dönmüş.kafası aşağıdaydı çok heyecanlandım birden öyle görünce.dogum yaklaşıyo artık dedim kendime:KK17:ben 2 kilo almışım yürüyüş yapıyorum faydası olmuş sanırım.yoksa iki aydır 4 kilo alıyodum.ellerimde parmaklarımda uyuşma oluyo sabahları kalkınca doktora sordum normal dedi oluyomuş gebelikte.iğne kullandığım için normal doğumda epidural olamıyomuşum.bizden böyle haberler kızlar:KK66:
maşallah cnm bebeğine .sanada maşallah tplamda mı 2 kilo aldn. evet cnm aynı tarhlrde doğmmuz heycnlnyrm bendeee :))

Bir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz
cnm nasl modelleri sadece whtp mı var yanı face yada instgrm yok mu modellere bakalm ondn sonra irtibata geçelm

Cnm gittimde doktor sekerim aclik 80 1.de 154 2.de 143 norml dedi 75 gr yuklnfi dedim fazla degilmi miktarina gore degisiuor dedi.ogleden sonrays ksldi yeni ewe geldimde soru sormaya firsat kalmadi persembe sorcm artik.O kdr iciyorum vitamin fln bnm sinirdan az yuksek .biraz daha dikkat etcm.artik
dikkat et cnm bende içmyrm işte birtek onu içmek lazm aslnda.

E="angeled, post: 40719969, member: 646540"]Bir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz[/QUOTE]
Canim bende daha pijama takimi fln almadim ama modelleri nasıl ? Ve nasıl seciyoruz?

maşallah cnm bebeğine .sanada maşallah tplamda mı 2 kilo aldn. evet cnm aynı tarhlrde doğmmuz heycnlnyrm bendeee :))
saol canım.keşke toplamda 2 kilo almış olsaydım gizemcim.iki aydır hızlı alıyodum 4er kilo.bu defa yürüşle 2 ye düşmüş.yani toplamda 14 kilo almış oldum.53 ile başladım 67 olmuşum canım.bakalım doğuma kadar kaç kilo alıcam daha:KK17:sen kaç kilo aldın canım

öncesnde doktora gittiğin zamn kontrol amaçlı yapmadı mı ? yani heni normal doğm mu yoksa sezeryn mı olcgnı belrlemek için ?

yaptı 8 aylık hamileyken lk muayenemi yaptı 2 cm açıktı doğum ypmadan önce ki gün kontorlüm vardı o gün de elle muayene ettii sonra akam sonra doğuma kadar sürdüü yani benim doktorum elemeyi çok mu seviyodu bilmem ama çok mıncıkladı:KK70:

Kızlar, öğle yemeğinde normalde yememem gereken bir şey yedim. 1buçuk aydır diyetteyim ya. Öğlen dairede yemek yiyemedim, dışarıdan ekmek arası yedim. Ellerim, ayaklarım öyle şiştiler ki, sağ elimle kalem tutamıyorum, yürüyemiyorum. Bu kadar çok etkilemiş olabilir mi yediğim yemek?

saol canım.keşke toplamda 2 kilo almış olsaydım gizemcim.iki aydır hızlı alıyodum 4er kilo.bu defa yürüşle 2 ye düşmüş.yani toplamda 14 kilo almış oldum.53 ile başladım 67 olmuşum canım.bakalım doğuma kadar kaç kilo alıcam daha:KK17:sen kaç kilo aldın canım

ben 63 le başladım 77 yim sonum ne olacak acaba :KK58:

Back
X