2015 Temmuz Anneleri

:KK43:(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
Canim senin yedigin birseymi dokindi acaba? Bir kasik bal yemeyi denesen? Bana iyi gelir hep ama bilemedim:(

:KK43:(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
Canm geçmiş olsun. Bende kötü rüya gördümde uyandım. Kalkınca benmde kasılmam vardı. Yanlardan ortaya doğru gelen, içten çekiyomuş gibi oldu göbeğim. Bu değil mi kasılma?

çok geçmiş olsun canım. yoğurt çorbası filan hafif şeyler ye. doktoruna sorarsın günde 3 kerede gaviscon içtim ben düzelmiştim

kızlar korkuyorum.
Burada bi başlıkta normal doğuma hayır propagandası yapılmış.
Ben hiç bilmiyorum detayları. Korkumdan da araştırmadım henüz ama yavaştan başlamak gerek.
Siz neler düşünüyorsunuz?

bende görmedim ama bulup bakacağım böyle bir saçmalık olabilirmi insanoğlu varoldugundan beri sezeryan hep varmıymış hem bu kadar kötü bişey olsa normal doğum yapan eski kadınılar nasıl bu kadar çok doğurup bu kadar uzun yaşamış yani tam detaylarınıda bilmiyorum ama gerekmedikçe ben sezeryana çok karşıyım

Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de

Odalarımız aynı olmuş resmenn :))) herşey çok güzel inşallah gönlünden geçen gibi olur bizim mobilyamızda beyaz avizemiz ayıcıksız taşlı şağkalı, duvarlar kağıt pembe puantiyeli bir duvar karşısı uçuk pembr hafif simli duvar kağıdı, emzirme koltuğumuzda aynı biraz daha koyu pembe rengi, perdemiz gelmedi bugn yarın gelicek oda beyaz katlama üstüne çok açık pembe fon olacak perde de geldiğinde resm eklerim. Sanırım ilk çizgili resim duvar kağıdı. Pembeyle boğmak istemiyorsan beyaz bırakabilirsin diğer duvarları çünkü perdelerinde pembe gördüğüm kadar ben içine başka bir renk ekleyemedim bilemiyorum kendi fikrim.. Merakla bekliyorum ama kuzucuğunun güzel odasını bitince de ekle resmlerini :) Birde halını merak ettm nerden aldın ??

Son düzenleme:
Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de

perdelerimiz aynıymış mavisi benimde benimde odam ve mobilyam bembeyaz bir duvara mavi puantiyeli duvar kağıdı düşünüyorum bi halı kaldı işte grimi yapsam diyorum
emzirme koltugunda çok güzel
güle güle kullanın

Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 141
hamılelıgımın basından berı hıc odemım ve sıskınlıgım olmadı ama bu hafta asırı şiştim ve ayyaklarım cok kotu bu normal mi:( kızlar

geçmiş olsun cnm , sana bişey dokundu sanıırm , ya hava çarptı ya yediklerinden ,, nane limon kaynatsan iyi gelir inşallah

Kızlar çok fena Salgın var mide bulantısı ishal kendinize dikkat edin aman.

Kim o normal doğum hakkında yazmışsa neyin propakandasını yapıyo anlamadım. Hastaneler para mı Ödemiş acaba kendine. Nereye yazmış araştırmadım daha çok sinirlendim. Mesela ben sadist bi insanım demek niye kendime 3. Defa aynı eziyeti çektireyim dimi başka sebebi yok :D
Allah akıl fikir versin cahil insan.

Back
X