2015 Temmuz Anneleri

[QUOTE1="maya efe, post: 41433011, member: 649158"]Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin[/QUOTE]
Canim hayirli olsun güle güle buyutun senle günlerimiz aynı en son ultrason da kilosu ne kadardı bebisin

Kızlar hayırlı Ramazan'lar hayırlı iftarlar. Sayfalar baya ilerlemiş hep takip ediyorum baya zor bitirdim bugün :KK53: biz bugün kontrole gittik. Nst kan idrar tahlilleri yapıldı. Kan çok iyi çok şükür. Nst sancılar normal çıktı. Ama idrarda enfeksiyon çok çıktı ve benim baya akıntım vardı zaten söylemiştim. Enfeksiyon Sancı yapar dedi ve ilaç verdi yeni doktorumuz. Bu ilaçları kullanan var mı acaba :KK42: baya korktum bu haftalarda tehlikeli olabilir mi bu enfeksiyon ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar hayırlı Ramazan'lar hayırlı iftarlar. Sayfalar baya ilerlemiş hep takip ediyorum baya zor bitirdim bugün :KK53: biz bugün kontrole gittik. Nst kan idrar tahlilleri yapıldı. Kan çok iyi çok şükür. Nst sancılar normal çıktı. Ama idrarda enfeksiyon çok çıktı ve benim baya akıntım vardı zaten söylemiştim. Enfeksiyon Sancı yapar dedi ve ilaç verdi yeni doktorumuz. Bu ilaçları kullanan var mı acaba :KK42: baya korktum bu haftalarda tehlikeli olabilir mi bu enfeksiyon ya
bende de enfeksiyon çıktı cnm bana da vajinal tablet ve tek kullanımlık toz şeklinde bi ilaç verdi ama isimleri seninkinden farklı. bşy olmaz korkma sonuçta doktor bunu bilerek veriyor. enfeksiyon daha tehlikeli

bende de enfeksiyon çıktı cnm bana da vajinal tablet ve tek kullanımlık toz şeklinde bi ilaç verdi ama isimleri seninkinden farklı. bşy olmaz korkma sonuçta doktor bunu bilerek veriyor. enfeksiyon daha tehlikeli
Senin geçti mi hemen peki ? Doktor yeni ya tereddütlerim var ve 10 gün sonra çağırdı tekrar. Bu sürede uzun geldi. Ilaçlardan ziyade enfeksiyonun bebeğe zararından korkuyorum Bişey olur mu acaba diye. Seni sonra ne zaman çağırmıştı takip etti mi

Bu Fitili ben hamilelikte 2 kez kullandım bebeğe zarar-ı yok diye özellikle belirtti doktor. Enfeksiyon varken doğum olursa fazladan yırtılmalar oluyormuş

Bu Fitili ben hamilelikte 2 kez kullandım bebeğe zarar-ı yok diye özellikle belirtti doktor. Enfeksiyon varken doğum olursa fazladan yırtılmalar oluyormuş
:KK61::KK61::KK61: Ya gerçekten mi. Bunu bilmiyordum zaten normal doğumdan çok korkan biriyim. Ben bebeğe zararından korkuyordum. İnşallah geçer ya. Senin geçti mi canım ne kadar sürdü

Monurali kullanmıstm canm gecenlerde bndede cok enfrksiyon ckmisti bide ben fitil kullanmistim monural tek kullanmlik saten korkma ic bi zarari olmaz

canım ptesi bende de çıktı idrarda enfksyn..dr bana da bunu verdi tek kullanımlık..için rahat olsun kullananlarda var..mutlaka iç ama drun başka bişey verdi mi bilmiorum..enfeksiyon
zararlı

canım ptesi bende de çıktı idrarda enfksyn..dr bana da bunu verdi tek kullanımlık..için rahat olsun kullananlarda var..mutlaka iç ama drun başka bişey verdi mi bilmiorum..enfeksiyon
zararlı
Canım fitille bu tek kullanımlıktan bi kaç tane verdi. İçicem evet ya Zararlı korktum bende :KK43: bidaha çağırıp baktı mı geçmiş mi hemen endeksiyonun canım

Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin

Hayırl olsun .Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Hayirli olsun canim, Saglikli sihhatli, anali babali büyüsün.Rabbim iyi ,temiz insanlarla karsilastirsin insallah.Cabucak gelir yanina insallah annesi:KK200::KK68:
Kızlar bugün daireden arkadaşlar geldi. Sağolsunlar her hafta yokluyorlar. Farklı gruplar şeklinde ama. Paylaşayım istedim sizinle de. Nerdeyse 40 kişi tüm daire sayılabilir para toplayıp kızıma hediye almışlar. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Hediye ne olursa olsun, bu kadar ince düşünce çok mutlu etti. Hatta doğumdan sonra ilçe Milli eğitim müdürümüz aramış beni. Eşimle görüşmüşler. Rabbim herkesin karşısına böyle güzel insanlar çıkarsın inş.
Ne güzel düsünmüsler, aferin hepsine:KK19:.Tabiki bunda senin de payin vardir canim... Mutlu olduysan daha ne???:KK19::KK19:
Efe soyadimiz cnm. Bilgi toprak oldu adi. Göbek adi da ramazan :)
:nazar::nazar::nazar:Adi da cok güzelmis canim,masallah bebisine:nazar::nazar::nazar:
Kızlaar karnımda ve belımde sıddettlı adet ağrısı var bu nme anlama geliyor?
Kendini dinle biraz, belki yalanci sancidir canim...Olmadi dr unu ara. bizi de haberdar et...

Canım fitille bu tek kullanımlıktan bi kaç tane verdi. İçicem evet ya Zararlı korktum bende :KK43: bidaha çağırıp baktı mı geçmiş mi hemen endeksiyonun canım

yok canım haftaya kontrolüm..zaten sancım geçti şükür ben farkettim yani..tekrar yapar mı tahlil bilmiorum bişey demedi

Canim monurol tek kullanimlik zaten 2 kez kullandim bende hamileligm boyuncs bebege zarari yokmus merak etme.

Canim belen tavayi tavada kac dk soteliyorsun? Sonra firinda kac derecede dakkada pisiyor?
Bende seviyorum bunu ama pisirme suresini akil edemiyorum bazen.
Birde firina atarken uzerini folyo ile kapatiyor musun?
Yeni gördüm yazdığını canım ya. Ben eti ilk önce tavaya koyuyorum en Kısık ateşte küçük gözünde 1.5 saat kendi halimde pişiriyorum. Zaten çok güzel pişmiş oluyor. Fırındada sebzeler yumşayıp pişmiş kıvama gelene kadar tutuyorum 20-30 dk kadar en fazla. Fırına atarken üzerine yağlı kağıtla kapat iice onun üzerine folyo kapat çünkü sağlıksız ya folyo yemekle direk temas etmesin. Son 10 dakika üzerini aç biraz sebzeler kızarsın.

Tamam canım içicem tek kullanımlık bi kaç tane verdi. Fitil de foto daki 6 tane. Çok sağol canım
Benim kullandm fitil farkliydi canm ama hamileligimde 3kere kullandm bnde senin gibi cekiniyordum doktorum enfeksiyonun dogumda sorun yaratabilcegini söyledi en son gecenlerde kullandm akntim gecti snde kullan zarari lsa vermezler saten cnm

Back
X