2015 Temmuz Anneleri

Cansu varya

öyle bişi ki sağmak tek başına azaltıyor ama bebeğin ritmi filan başka o emdilçe kesinlikle artıyor . Doğa bebeği aç bırakmıyor .tüm anneler hep memede tutsun.süt artsın:))

aynen sağdığının iki katını emiyormuş bebek hem ne kadar sağdın 25 ml mesela ama bebeğin emerken 50 ml emiyor harika :)

Geçmiş olsun canım. Ben aslında rahat çıkıyorum canom. Kabızlık yok. Aksine zor tutuyorum. Dışarda olsam yetişemem altıma kaçırırım herhalde

Allah korusun canım. İkili araba iyi olur eğer büyüğü binerse. Benim dikişler dün rahstladı henüz. Yürüyemiyordum. Yavaş yavaş başlarız bizde

Kaçışın yok o memeler sarkacak diyorsun :) napalım artık emsinde en sonunda düşüncez bişeyler :)

Cansu varya

öyle bişi ki sağmak tek başına azaltıyor ama bebeğin ritmi filan başka o emdilçe kesinlikle artıyor . Doğa bebeği aç bırakmıyor .tüm anneler hep memede tutsun.süt artsın:))

Bide işe döncez ya canım kıyamıyorum. Annesini hissetsin her istediğinde kuzum

Kızlar sürekli ağlama isteği geliyor bana ne olsa ağlayasın geliyor mesela bebeğime bakıyorum ağlamaklı oluyorum eşim yanımdan gidince ağlatdım geliyor. Çevreden biri bişey dese hemen Gözlerim doluyo notmal mi bu? Ne zman geçer aynı şeyi yaşayan var mı?

Ya doktora gitmeyede korkuyorum doğum sonrası o acıyla dayanıyosun ama böyleyken yine aynı şeyi yaşayamam yapamam yani çok korkarım

O kadar cokmu aciyor canim.benim cok ayakta kalirsam cok.aciyor aradada sancilar giriyor boyle zonklama.tarzi girip cikiyor.kesigin oldugu bolgeye tam.bir.anda gecicek insallah icini ferah tut hep boyle kalmicazya..

Canm bnce su ve süt artırıcı içecekleri içmeye ve emzirmeye devam et artacaktır sütün. Emzirmezsen tamamen biter süt (

Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya ( kalıcı bişi olmaz dimi?

Canm bnm kızımında öyleydi doğduğundan beri iki gözüde hep çapaklıydı. Bağışıklıkları zayıf olduğu için ufak bir enfeksiyondan olurmuş. Gözünü açamayacak kadar olursa ilaç kullanacaktım ama okadar olmadı. Sütümle ve kaynatılmış ılık su ile sildim sık sık şimdi geçti ama 25 gün kadar sürdü geçmesi. Geçiyor cnm merak etme.

Canlar bebislerin kakasi duzene girdi mi....biz her gazla kaka çıkarıyoruz kesinlikle rahat edemiyoruz günde 10kez fln bez degisiuorz....ne zaman düzene girer ki

Canim ya simdi disari vikiyorsun ya bebisle emzirip oyle cikiyorsundur ya disari cikinca aglarsa acikirsa ? Bi cesaret edemiyorum ya cikmaya

Canım benim de özellikle akşam 5gibi başlayıp eşim gelene kadar devam eden iç sıkıntılarım oluyordu baya azaldı. Hayatım değişmiş çocuk erken olmuş hissi geliyordu içime. İştahım hiç yoktu yavaş yavaş açılıyor. Ben kilo vermek istemiyordum biliyorsun 42 ile hamile kaldım. Şimdi 47yim. Kilom gidiyor diye bile ağlıyorum. Sonra kızıma bakıp vicdan azabı çektim. Bence bu duygular ilk bebeği olan çoğu kişide oluyordur. Biz haftada en az 3-4gece dışarda olan bi çifttik. Şimdi yeni bi hayat alışmak zaman alıyor

Annem ucunu icine bastir diyor bi dene istersen ben yaptim bi kere oldu

Ya canim fazla evham yaptin sen yine:) doyuyordur tabi niye doymasin? Kakasini cisini yapan cocuk besleniyor demektir. Sen simdi hic bunlari takma kafana tadini cikar bu gunlerin. Cok cabuk geciyor zaman kacirma :)
Ya ben ne panik bir kadin oldum ciktim az evvel ayri ayri tartildik oglumla :) 3 kilo dogmustu suan 3.700 kucagima alip tarttim valla canim boyle evham yapiyorum doktor mama ver derse yikilirim :)

O kadar cokmu aciyor canim.benim cok ayakta kalirsam cok.aciyor aradada sancilar giriyor boyle zonklama.tarzi girip cikiyor.kesigin oldugu bolgeye tam.bir.anda gecicek insallah icini ferah tut hep boyle kalmicazya..

Ay inşallah bi geçse artık gerçekten rahatlıycam otururken kalkarken yattığım yerden çok zorlanıyorum bende

Göğüs pedi kullanıyormusun cnm. Meme hava aldığında süt akıyor ben duşa girerken pedi çıkarttığımda akmaya başlıyor ikisi birden ama ped varken akmıyor.

Canım doguma kadar kustum 6. Hfatadan itibaren. Perisan oldum dogumda da tutacaktı 4 tane felan ilac vurdular. Zofran zydis diye bir ilacla durdum , serumlar takıldı. Yemehe hep zorladim bir süre sonra kusmaya da alıstim ne yapayım . Ayva elma yedim .patatesli yumurta yapıYodu eşim sabahları hep yedim cok seviyodum. peynir salatalık yeşillik yedim. senin zamanlarindayken hep bunları yedim kahvaltıda .diger ogunlerim yoktu.
diger herseyden tiksiniyodum.br ara sadece kaşarlı tereyaglı tost yedim evde yapıp.sonuc hamur gb bir oglan çıktı :)

benimde oyle oluyo canım avent gögüs kalkanı tak içine birikiyo zayi olmuyo

Ya ben bizim kizdan cok korkuyorum yola atlayacak diye simdiye kadar yapmadi oyle bisey ama iki yasinda sagi solu belli olmaz ki. Bazen diyorum soyle uzun bir ip alayim buyugu de pusete bileginden baglayayim oyle yuruyelim:)
Alışır inş yakın mesafelere git alışma yaparsın bebek arabasını hiç Bırakma de.
:)) Arabistan da kadınlar namaz kılarken haremde küçük çocuklarını öyle kendi ayaklarına bağlıyorlarbellerinden

Canim ya simdi disari vikiyorsun ya bebisle emzirip oyle cikiyorsundur ya disari cikinca aglarsa acikirsa ? Bi cesaret edemiyorum ya cikmaya
Çıkmadan doyuruyorum canım bide saatlerce kalmıyorum en fazla 1-2 saat
Bide her çocuk bir değil denemeden bilemezsin dene bi bakalım sevicek mi ama emin ol çoğu çocuk açık havayı sever uyur

Çıkmadan doyuruyorum canım bide saatlerce kalmıyorum en fazla 1-2 saat
Bide her çocuk bir değil denemeden bilemezsin dene bi bakalım sevicek mi ama emin ol çoğu çocuk açık havayı sever uyur
Bu ara cikmayi dusunuyorum pusetine koyup cikaracam annem de yanimdayken bi deneyeyim heyecanlaniyorum ya o minik bedenle disari cikmak beni heyecanlandiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…