- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.001
Cansu varya
öyle bişi ki sağmak tek başına azaltıyor ama bebeğin ritmi filan başka o emdilçe kesinlikle artıyor . Doğa bebeği aç bırakmıyor .tüm anneler hep memede tutsun.süt artsın:))
Ablam geldi canım 4 gün kaldı.Sonra görümcemin kızı geldi 24 yaşında sağolsun 17 gün kaldı yardımcı oldu baya.
Canım makattaki acı çok fena tuvaletini yapamıyorsun sonra yukarı doğru bir ağrı dayanamıyordum.sulu beslenmeye dikkat etmek gerek.Dikişlerden ıkınmak zor oluyor.Bol su bana doktorum 3,5 litre su içmelisin bel ağrın çok olur demişti bir de büyük tuvalet sıkınıtlı olur.
Ben çok içmediğimde bel ağrım oldu bir de süt sıtması oldum o ne kötü bir şey sanki elektrikli sandalyeye oturttular bağıra bağıra titredim eşim zor acile yetiştirdi.
Biz vallahi dogdugundan beri sokaklardayiz. Cikin sizde artik evde durdukca sikinti basar Cansucum. Ben her sabah kizi atiyorum pusetine bir saat yuruyorum cok iyi geliyor. Su iki kizi zaptedebilsem ayni anda sokakta daha neler yapacagimda ben:):) herhalde en sonunda su ikili pusetlerden alacagim baska yolu yokcok korkuyorum buyuk kiz kendini yola filan atar diye
Cansucum hastanede emzirme uzmani vardi hergun geldi ilk kontrol ettigi sey sutyendi. Benimkiler zaten tamamen penye dolgu filan yok. Emzirirken asla dolgulu destekli takmayacaksin diye uyardi ben zaten takmam. Enfeksiyon , sut kanallarinin tikanmasi vs. cok probleme yol aciyormus. Canim sen ne takarsAn tak o memeler maalesef emzirme bitince bir bosaliyor sonuk balona donuyor. Heleki bizim durumlarda. Bende senin gibi kucuk gogusluyum emzirirken 95-100 bedene cikiyorum sonra eski haline donunce tabi sarkmasi kacinilmaz. Ikinciyi de yap estetik yaparsin sonra:) bebisler icin herseye deger onlar emsinde:)
Cansu varya
öyle bişi ki sağmak tek başına azaltıyor ama bebeğin ritmi filan başka o emdilçe kesinlikle artıyor . Doğa bebeği aç bırakmıyor .tüm anneler hep memede tutsun.süt artsın:))
Ya doktora gitmeyede korkuyorum doğum sonrası o acıyla dayanıyosun ama böyleyken yine aynı şeyi yaşayamam yapamam yani çok korkarım
Kizlar benim bebis temmuzun birinde sezeryanla ddogdu tahminidogum kilosunun bayagi altindaydi ilk zamanlar tam ememedi ben sagip kasikla vermeye falan calistim sonra kontrole gidince bzi cok korkuttular yatirmamiz gerwkebilir vs diye biz de mama basladik simdi guclendi artik verince memwyi tutabiliyor ama benim sut o kadar azaldi ki damla damla geliyor sizce bu saatten yani 27 gunden sonra tekrar artar mi bi umut var mi ne yapmaliyim sagdigim halde azaldi moralim cok bozuk artik nerdeyse tamamen mamayla besleniyor bi yandan bu strea bi yandan sinava hazirlaniyorum eylul de sinav var cok uyuyamiyorum da humana still tee,lactamil isirgan cayi vs kullaniyordum sut nerdeyse kesilme noktasina gelince moralim bozulup biraktim iki gundur bi umut oldugunu bilsem geri baslayacagim ama korkuyorum ne derainiz sizce azalan sut geri artar mi cok istiyoedum emzirmeyi
Selam herkese... Bebeğimin bir gözü hep çapak çapak. Sarı su akıyor. Doktorla telefonda konıştuk. Tobrex damla söyledi. Geçer mi ya( kalıcı bişi olmaz dimi?
Canim ya simdi disari vikiyorsun ya bebisle emzirip oyle cikiyorsundur ya disari cikinca aglarsa acikirsa ? Bi cesaret edemiyorum ya cikmayaSlm kızlar okuyorum arada yazmaya fırsat bulamıyorum 1 aylık oldu oğlum büyüyoruz çabucak ya Bugünleri doya doya yaşayın bidaha geri gelmiyo
Evimize döndük çok şükür burdada hergün 1 saat dışarı çıkıyoruz 3 çocukla yürümek bi geminin kaptanlığını yapmak gibidevamlı komut veriyorum
C cns_2007 doğum hikayemiz çok benziyo tek fark 2 dikişim var hatta 1.5 Dikiş de dedi doktor. Ertesi gün evde normal hayatıma döndüm. Ama çok çok çok zor bi doğum geçirdim demek her çocuk bir olmuyo her doğum bir olmuyo Allah bunu gösterdi bana. Ilk doğumunda bukadar zor doğum yaşaman kötü olmuşama inan unutulup gidiyo.
Kızlar 40 dolunca spral taktırcam gidip 40 ı bekliyim mi yoksa kanamam durdu gideyim mi? Bilginiz var mı? Ilk defa taktırcamda bişey bilmiyom
Bem de zetlytinyagini yaktim ocakta sogutup suruyorum suanlik no problem :)ben sızma zeytinyağı sürüp üstüne azıcık bephanten sürüyorum iyi geliyor kıvrımlı yerlere hep sürüyorum yoksa hemen tekrarlıyor
Kızlar sürekli ağlama isteği geliyor bana ne olsa ağlayasın geliyor mesela bebeğime bakıyorum ağlamaklı oluyorum eşim yanımdan gidince ağlatdım geliyor. Çevreden biri bişey dese hemen Gözlerim doluyo notmal mi bu? Ne zman geçer aynı şeyi yaşayan var mı?
Annem ucunu icine bastir diyor bi dene istersen ben yaptim bi kere olduYa kızlar bişey sorcam, ben bebeğimi emzirirken boşta kalan göğsümden süt şırıl şırıl akıyor kıyafetlerim hep ıslanıyor her emzirmeden sonra üstümü değiştirmek zorunda kalıyorumsütüm de ziyan oluyor bunu toplamanın bi yolu var mı biliyor musunuz
Ya ben ne panik bir kadin oldum ciktim az evvel ayri ayri tartildik oglumla :) 3 kilo dogmustu suan 3.700 kucagima alip tarttim valla canim boyle evham yapiyorum doktor mama ver derse yikilirim :)Ya canim fazla evham yaptin sen yine:) doyuyordur tabi niye doymasin? Kakasini cisini yapan cocuk besleniyor demektir. Sen simdi hic bunlari takma kafana tadini cikar bu gunlerin. Cok cabuk geciyor zaman kacirma :)
O kadar cokmu aciyor canim.benim cok ayakta kalirsam cok.aciyor aradada sancilar giriyor boyle zonklama.tarzi girip cikiyor.kesigin oldugu bolgeye tam.bir.anda gecicek insallah icini ferah tut hep boyle kalmicazya..
Ya kızlar bişey sorcam, ben bebeğimi emzirirken boşta kalan göğsümden süt şırıl şırıl akıyor kıyafetlerim hep ıslanıyor her emzirmeden sonra üstümü değiştirmek zorunda kalıyorumsütüm de ziyan oluyor bunu toplamanın bi yolu var mı biliyor musunuz
Merhaba temmuz annrleri bebisleriniz hayirli olsun Allah anneli babali buyutsun saglikla huzurla insallahh gozunuzaydin..kizlar size bikac sorum vat lutfen bana yardim eder misiniz ben ocak annesiyim bi kizim olcak ama biz 4bucuk aylik hammis olmamiza ragmen surekli istifra ediyoruz bide ben cok zayifim 1.70boy 40kilo yani cocugum beslenemicek diye korkuyrm suan grami iyi ama burda 4kilo dogum yapan arkadaslarim 3bucuk daha fazla yapan arkadaslarm bana yardim eder misinz nasil besleneyim istifra devam ediyo nasi beslediniz bebeginizi ayva yiyen var mi aranizda faydasi goren en cok ne yemeliyim nasi beslenmeliyim lutfen yardim edin
benimde oyle oluyo canım avent gögüs kalkanı tak içine birikiyo zayi olmuyoYa kızlar bişey sorcam, ben bebeğimi emzirirken boşta kalan göğsümden süt şırıl şırıl akıyor kıyafetlerim hep ıslanıyor her emzirmeden sonra üstümü değiştirmek zorunda kalıyorumsütüm de ziyan oluyor bunu toplamanın bi yolu var mı biliyor musunuz
Biliyom risk olduğunu ama ben tedbirimi alayım artık olursada takdir derim başımınüstünde yeri varSpiral ne zaman takılır bilmiyorum canım ama kardeşim annemde spiral takılı olmasına rağmen oldu :) haberin olsun...
Alışır inş yakın mesafelere git alışma yaparsın bebek arabasını hiç Bırakma de.Ya ben bizim kizdan cok korkuyorum yola atlayacak diyesimdiye kadar yapmadi oyle bisey ama iki yasinda sagi solu belli olmaz ki. Bazen diyorum soyle uzun bir ip alayim buyugu de pusete bileginden baglayayim oyle yuruyelim:)
Çıkmadan doyuruyorum canım bide saatlerce kalmıyorum en fazla 1-2 saatCanim ya simdi disari vikiyorsun ya bebisle emzirip oyle cikiyorsundur ya disari cikinca aglarsa acikirsa ? Bi cesaret edemiyorum ya cikmaya
Bu ara cikmayi dusunuyorum pusetine koyup cikaracam annem de yanimdayken bi deneyeyim heyecanlaniyorum ya o minik bedenle disari cikmak beni heyecanlandiriyor :)Çıkmadan doyuruyorum canım bide saatlerce kalmıyorum en fazla 1-2 saat
Bide her çocuk bir değil denemeden bilemezsin dene bi bakalım sevicek mi ama emin ol çoğu çocuk açık havayı sever uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?