2015 Temmuz Anneleri

Kızlar merhaba herkese güzel huzur dolu bir gün olsun. Bir kaç gündür giremeiştim foruma. Şimdi geriye dönük olarak okudum neler olmuş neler.
Sormak istediğim bir kaç soru var cevaplarsanız çok sevinirim.
1. Öncelikle açılması olan anneler nasıl anladınız? Yani dr a gidince tesadüfen mi öğrendiniz yoksa siz bir şey hissettiniz mi? Bir şikayetiniz var mıydı?
2. bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba? Ben 30. Haftadayım benim hala ayaklatı ve kafası aynı yerde tepme şeklinden hissediyorum.
3. Bebek çamaşırlarını yıkamak için erken değil mi? Neredeyse 2.5 ay var.
4. Pijama ve geceliklerinizi hangi fiyatlara aldınız? Ben henüz 1 tane gecelik aldım. Biraz pahalıydı geri kalanı önümüzde ki ay alcam.
5. Sezeryan olursa korse nasıl kullancaz?
6. Kilolar ne alemde?
İstediğnizi sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar :KK31:
Şaka bi yana cevaplarsanız çok mutlu olurum

Günaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük o_O
canım sen bıraksana onlar olur sen bi dinlen bak açıklığından baya olmuş inşallah erken gelmez canım allah yardımcın olsun..
Kizlar gunaydinn.bugun randevum var sekerime flnda bakilck.on iki saat ac durcam ustunu bilmiorum .insallh bi sknti cikmaz dua edin banada bebisimde iyidr kac gundr cok yoruldum. Insallh bi sknti sorun yoktr.
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo :KK43:. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
çok geçmiş olsun canım ateş çok zor bişey allah şifasını versin.. allah sanada şifa versin ıhlamura yüklen canım hastalık eve girince herkese bulaşmadan gitmiyor.. ateşinide kontrol et ara ara
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün keyfim yerine geldi biraz gebelik şekerim diyetle düzelecek galiba doktorum iyi gidiyo diyete devam dedi :KK66:
güaydın canım ooo maşallah işe yaradı demekki.. benimde 100 lük normal çıktı doktor meyil var yediklerine dikkat et dedi..
canim benimde 1 cm acikligim var 6 gun hastanede yattim bugun evdeyim banada diktorum 1 ay rapor verdi...uc dort hafta dayansa rahatlayacam .... Sende bi kac hafta daha dayan ins saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza....benim en buyuk korkum kuvezden ciktindan sonra sut emmemesi biberonla mama vermek istemiyorum hic...banada dua edin kizlar
canım inşallah seninkide vakti zamanında gelir allah yardımcın olsun
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın canım iyim sen nasılsın

günaydın kızlar nasılsınız? iki gün sonra doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapılıyo mu biliyo musunuz? benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar size yapıldı mı? bi de bu kontrolde şeker yükleme testi olacağını söyledi doktorum ama ben yaptırmak istemiyorum sizler yaptırdınız mı?
Canım çatı muayenesi 37. Haftada Yapılıyor bi sorunun yoksa herşey normalse.

Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo :KK43:. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın

günaydın canım geçmiş olsun atlatamadı kızların inşallah sende olmazsın hasta..

günaydın kızlar naparsınz bea ;) benm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?

Kızlar merhaba herkese güzel huzur dolu bir gün olsun. Bir kaç gündür giremeiştim foruma. Şimdi geriye dönük olarak okudum neler olmuş neler.
Sormak istediğim bir kaç soru var cevaplarsanız çok sevinirim.
1. Öncelikle açılması olan anneler nasıl anladınız? Yani dr a gidince tesadüfen mi öğrendiniz yoksa siz bir şey hissettiniz mi? Bir şikayetiniz var mıydı?
2. bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba? Ben 30. Haftadayım benim hala ayaklatı ve kafası aynı yerde tepme şeklinden hissediyorum.
3. Bebek çamaşırlarını yıkamak için erken değil mi? Neredeyse 2.5 ay var.
4. Pijama ve geceliklerinizi hangi fiyatlara aldınız? Ben henüz 1 tane gecelik aldım. Biraz pahalıydı geri kalanı önümüzde ki ay alcam.
5. Sezeryan olursa korse nasıl kullancaz?
6. Kilolar ne alemde?
İstediğnizi sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar :KK31:
Şaka bi yana cevaplarsanız çok mutlu olurum
1 - açılmayı sen anlayamazsın doktora gidince ultrasonla bakıyorya ordaki ölçümlere göre anlıyor gerekirse alttan bakıyor.
2- bebek bazen doğuma 1 hafta kala bile dönebiliyor. Endişelenmen için erken. 37. Haftada halen tersse endişelenmekte haklısın genede son anda bi süpriz yapabilir ;) akışına bırak
3- en geç 35. Haftanda yıkarsan yerleştirirsen rahat edersin şuanda da hastane çantanı hazırlamaya başla doğum süpriz olabiliyor bazen.
4-mağzadaki fiyatlardan haberim yok. Ama lohusasepeti diye bi site var orda baya uygun oluyor. En uygunu 60 civarı. Şuda var canım önden düğmeli normal bi pijama yada gecelikte alabilirsin bütçene göre. Lohusa adı girince birazdaha özel bi fiyata satıyorlar ticaret Amaçlı.
5- normal doğum yaptım cevaplıyamıyorum :)
6- 10 kilo almış görünüyorum. Ama doktorum sen hiç almadın dedi. Bebek su plasenta felan heralde o 10 kilo.

günaydınnnnn annelerin en güzelleriiiii:KK68::KK68::KK68:kızlar hasta olanlara tavsıyem şu olabilir,hamılelıgımın basından beri suyuma lımon sıkıp içiyorum,hem içimi ferahlatıyor hemde gripden koruyor,bir kere bogazım şişti,o da içimdeki yangını söndürmek için buzlu bişiler içmiştim:KK42::KK42::KK23::KK23:bu sabahda idrar kültürümün sonucu cıktı,bakteri ürememiş,enfeksıyon falan yok yaniii:KK73::KK73:herkese bahar kadarrr güzel birgün diliyorummmmmmm

günaydın kızlar naparsınz bea :KK66: benm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?
Günaydın canım. Ben hiç bi hamileliğimde yaptırmadım doktorum gereksiz GÖRDÜ. Hemşireler çok Peşimde koştu sağlık Ocağı'ndan gelip. En sonunda kendi isteğimle vurdurmadığımı yazıp imzaladın rahat bıraktılar :)

günaydınnnnn annelerin en güzelleriiiii:KK68::KK68::KK68:kızlar hasta olanlara tavsıyem şu olabilir,hamılelıgımın basından beri suyuma lımon sıkıp içiyorum,hem içimi ferahlatıyor hemde gripden koruyor,bir kere bogazım şişti,o da içimdeki yangını söndürmek için buzlu bişiler içmiştim:KK42::KK42::KK23::KK23:bu sabahda idrar kültürümün sonucu cıktı,bakteri ürememiş,enfeksıyon falan yok yaniii:KK73::KK73:herkese bahar kadarrr güzel birgün diliyorummmmmmm
Tansiyonum zaten çok düşük öyle Limon tüketsem kafamı kaldıramam ki :(
Maşallah canım çok sevindim iyi olmana. Inş 36. Haftan dolana kadar durucak bebişin içime öyle geliyo ;)
Sanada hep böyle keyifli günler diliyorum m mmm

günaydın kızlar naparsınz bea :KK66: benm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?

aynı bea sen nasılsın bea ;) ben bi doz olmuştum çok az bi ağrı oldu ama herkeste farklı oluyormuş hemşire öle demişti çok da ağrıyabilir..sen hemşireye sor o yönlendirir seni ;)

1 - açılmayı sen anlayamazsın doktora gidince ultrasonla bakıyorya ordaki ölçümlere göre anlıyor gerekirse alttan bakıyor.
2- bebek bazen doğuma 1 hafta kala bile dönebiliyor. Endişelenmen için erken. 37. Haftada halen tersse endişelenmekte haklısın genede son anda bi süpriz yapabilir :KK66: akışına bırak
3- en geç 35. Haftanda yıkarsan yerleştirirsen rahat edersin şuanda da hastane çantanı hazırlamaya başla doğum süpriz olabiliyor bazen.
4-mağzadaki fiyatlardan haberim yok. Ama lohusasepeti diye bi site var orda baya uygun oluyor. En uygunu 60 civarı. Şuda var canım önden düğmeli normal bi pijama yada gecelikte alabilirsin bütçene göre. Lohusa adı girince birazdaha özel bi fiyata satıyorlar ticaret Amaçlı.
5- normal doğum yaptım cevaplıyamıyorum :)
6- 10 kilo almış görünüyorum. Ama doktorum sen hiç almadın dedi. Bebek su plasenta felan heralde o 10 kilo.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :KK36:ben biraz rahatım galiba daha var diye. Bakıyorum bez bile almış arkadaşlar.

Günaydın kızlar. Çok uykusuzum gece bel ağrısından uyuyamadım. Doktorumun verdiği merhemi sürmeme rağmen dinmedi ağrısı. Sadece sol tarafımda ve tutulma gibi adette yaşadığım bel ağrısı gibi değişik çok acı veriyor kaç kez uykumdan inleyerek uyandım. Sanırım uzun süre rahatsız oturmaktan kaynaklanıyor. Ama beni de korkutuyor baya.. Şimdi de işteyim ince ince sızlıyor arada ya :110::mad:

Back
X