- 1 Ocak 2015
- 289
- 222
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #40.581
Sagol canimAllah hayırlı bi şekilde bebeğine kavuştursun. Yorma kendini çantanı hazırla teferruata girme sonrada olur yada eksik olsun varsın önemli olan sen be Bebeğin. Dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimAllah hayırlı bi şekilde bebeğine kavuştursun. Yorma kendini çantanı hazırla teferruata girme sonrada olur yada eksik olsun varsın önemli olan sen be Bebeğin. Dualarım seninle
allah yardım eder canım inşallah bugün kızımı götürürken dahada ağırlaşınca acaba bu yolu nasıl götürücem diye düşündüm ama allah yardım eder dedim sonraŞimdiden ateş basıyo çok sıcaklarda napıcaz Allah yardım eder inş. Evim serin oluyo Allah'tan
aynen canım gelsin gelsin sonrada bebişlerimiz gelir ızım bile bu sabah okula giderken anne yaz geliyor sanırım kardeşimin gelmesine az kaldı diyor :))günydn cnm aynen öyle artık gelsin ama dimi :)
ben ikisinide sol kola yaptırmıştım ilk aşı ağrı yaptı ama ikincisi yapmadıgünaydın kızlar naparsınz beabenm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?
Valla bende hiç bişey almadım daha bi türlü kısmet olmadı çocukların hastalığı felan üst üste geldi. Alırız inş senin ilk doğum ne beklediğini bilmiyorsun o yüzden sen çantanı hazırla belli olmuyor bu durumlar.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinben biraz rahatım galiba daha var diye. Bakıyorum bez bile almış arkadaşlar.
Insallah canimCanim
Hep dinlen aman dikkat et. Insallah zamaninda dogar bebisin!
Aman canım sakın iş falan yapma ailen eşin kardeşin yardımcı olsun senin gerçekten ayaklarını uzatıp yatman gerekli. Ben de aynı durumdayım tehlike azaldı deselerde içimde hep bir acaba var. Ayaklarının altına iki tane yastık al yat dinlen keyfine bak. İnşallah bebeklerimiz zamanında gelir.
Canım arkadaşım sezeryana girmek için hastaneye gittiğinde bebeğin döndüğünü öğrendi sonrada suyu geldi kendiliğinden normal doğum yaptı.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinben biraz rahatım galiba daha var diye. Bakıyorum bez bile almış arkadaşlar.
Olabiliyor canım aynen artık ağrılardan normal yatamıyorum. Sen magnezyumu düzenli kullan eşine masaj yap inş azalır. Allah yardım etsin bide çalışıyorsun. Dikkat et kendineGünaydın kızlar. Çok uykusuzum gece bel ağrısından uyuyamadım. Doktorumun verdiği merhemi sürmeme rağmen dinmedi ağrısı. Sadece sol tarafımda ve tutulma gibi adette yaşadığım bel ağrısı gibi değişik çok acı veriyor kaç kez uykumdan inleyerek uyandım. Sanırım uzun süre rahatsız oturmaktan kaynaklanıyor. Ama beni de korkutuyor baya.. Şimdi de işteyim ince ince sızlıyor arada ya![]()
Günaydın. İyilik sen nasılsınGünaydın hamişler nasılsınız bakalım?
Ben gün geçtikçe uykusuz kalıyorum. Kaburga ağrıları artmaya başladı sanırım güçlendikçe daha da fena olacak
canim benimde 1 cm acikligim var 6 gun hastanede yattim bugun evdeyim banada diktorum 1 ay rapor verdi...uc dort hafta dayansa rahatlayacam .... Sende bi kac hafta daha dayan ins saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza....benim en buyuk korkum kuvezden ciktindan sonra sut emmemesi biberonla mama vermek istemiyorum hic...banada dua edin kizlar[/Qdualarim seninle canim. Erken dogam bebegin bakimi cok zor. Pamuklarda büyütüyorlar resmen. Ciger gelistirici igne yapti doktorum. Profa gittim daha rahat konustu. Dün gittigim cok daha temkinli. Yine de tedbiri elden birakmayacam
Tansiyonum zaten çok düşük öyle Limon tüketsem kafamı kaldıramam ki
Maşallah canım çok sevindim iyi olmana. Inş 36. Haftan dolana kadar durucak bebişin içime öyle geliyo
Sanada hep böyle keyifli günler diliyorum m mmm
Canim daha önce de 1 hafta arayla 2 defa az bir kanamam olmustu . onun üstüne 1 ay rapor verdi doktorum . o zaman rahim acikligi 3.3 cmdi. Simdi 2.5. Bebek gayet saglikli ama agirlastikca rahim tasiyamiyor galiba . dualariniz icin cok tesekkur ederim. Ben de dua ediyorum hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusmamiz icingeçmiş olsun canım.daha önceden de böyle bi durum olmuş muydu ? inşallah yatarak dinlenirsen hiiiç bişeycik olmaz içini ferah tut. dualarımızdasın...
Tama canım sağol. Siz aytıca minik bi bavul mu aldınız nasıl bi hastane çantası yapacaksın? İçinde bebe ve anne için neler olacak yazar mısın aklında olanları? Evet ilk doğumum bir fikrim yok ve şimdi düşünnüce panik oldum.Valla bende hiç bişey almadım daha bi türlü kısmet olmadı çocukların hastalığı felan üst üste geldi. Alırız inş senin ilk doğum ne beklediğini bilmiyorsun o yüzden sen çantanı hazırla belli olmuyor bu durumlar.
Insallah canimdikkat et kendine canım. dinlenmeye devam et. Allah ın izniyle zamanında dünyaya gelir bebişin inşallah
günaydın kızlar naparsınz beabenm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?
Ay ne kada güzel olmuş. Allah hepimize kolay s gibi akan doğumlar nasip etsin. Şimdi panik oldum bugün akşam eşimle alışverişe çıkayım bari. En azından şu çanta işini halledeyim hazırlayım bir an önce dursun.Canım arkadaşım sezeryana girmek için hastaneye gittiğinde bebeğin döndüğünü öğrendi sonrada suyu geldi kendiliğinden normal doğum yaptı.
Bizimkisi kum torbası niyetine kaburgaları seçmiş. Şimdi bile arada oraya geçiriyor bir ikiGünaydın. İyilik sen nasılsın
Normal artık ağrılar tekmeleri hareketleri güçlendi çünkü ve ağırlaştık Yük taşıyoruz kaburga napsın :))
Canim daha önce de 1 hafta arayla 2 defa az bir kanamam olmustu . onun üstüne 1 ay rapor verdi doktorum . o zaman rahim acikligi 3.3 cmdi. Simdi 2.5. Bebek gayet saglikli ama agirlastikca rahim tasiyamiyor galiba . dualariniz icin cok tesekkur ederim. Ben de dua ediyorum hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusmamiz icin