2015 Temmuz Anneleri

canım gecelik 2 tk almayı düşünüyorum ben yanıma. külot ve hasta bezi de al yanına. bebek için biberonu mama ( ne olur ne olmaz diye :)) bezini ıslak mendili ince bir battaniyesini koy çanta ya da valizine :KK66:
Biberon alın ama mama almayın kızlar çünkü gerekmez. Çok gerekli olursa zaten söylerler. Bi koşu yanınızdaki gider alır zaten hastane kendi veriyo. Ama inanın hiç gerek kalmıycak. Onun midesi ne zaten.

Canm cok tatli olmslr :) ben keceden yapmaya guvenemyrm ya kaliptqm ciz kes sıkarsa beni die
Teşekkür ederim canım.Ben sıkılmadım canım hatta eğlenceli başımda bir de kızım var her şeyi elleyen ona rağmen eğlendim.Kıızımda hazır almıiştım şimdi el emeğim olsun istedim.

belki de en güzelini yapıyosun canım maşallah ne güzel.beni şimdiden bi korku aldı hem çalışıp hem de iyi bi anne olamamak çocuğuma yetememek ya da tam tersi çalışıyorum çocuğuma vakit ayıramıyorum deyip onu iyice şımartmak vs korkutuyo beni böyle olma ihtimali.Hayırlı anneler olalım inşallah hepimiz
Canım hem çalışıp hem çok iyi anne olabilirsin zor değil tabi evde olduğun gibi zaman ayıramazsın.Bir de şu var ben kızımı çok mükemmele alıştırmışım o yüzden beni çok zorluyor.Yaşının çok üstünde konuşmaları ve alışkanlıkları var.Büyük kadın gibi aynı benimle aşık atıyor.İyi yönleri de var ama ben fazla verdiğimi düşünüyorum bazı şeyleri.Sen şimdi çalışacaksın daha kararınca olur diye düşünüyorum.Aminn hepimiz evlatlarımızı güzel yetiştirelim inşaallah.

off çokmuş canım ben 95e aldım ama sabahlık yok bende de açıkçası sabahlık almak hiç içimden gelmiyo asla giymeyeceğim bişeye tekrar para vermek istemiyorum ama şart diyolar göğüs ucu iç çamaşır vs belli olmasın korkidorda yürürken diye bak mint yeşili olanın renkleri de var cnm göründüğünden daha güzel bi kumaşı var
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...-lohusa-pijama-takimi-163393716?opi=157266470
Evet canım biraz pahalı ama kızımda da relax dan aldım hala kullanıyorum hiç bir şey olmadı pahalı ve kaliteli oluyor ürünleri.Sabahlık hastanede lazım olur bencede yine de sen bilirsin.Netten alışveriş pek yapmıyorum yapanlara da hayranım dediklerine bir bakayım.

bende baktım bugün nette ama nasıl bişey yapacağıma karar veremedim :KK43:
O zaman biraz daha araştır aradığını buladın ki karar verememişsin.Yapması zevki benden söylemesi:KK66:

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar . Bende özeniyorum yapsam mı kapı süsünü felan direk hazır mı alsam
Teşekkür ederim canım kendi el emeği olunca daha bir mutlu oluyorsun.kıızımda hazır almıştım şimdi kendim yapmak istedim.

hastane çıkış setinde var onlar canım.
Onun haricinde başka battaniye de almam gerekir mi?

Biz senle totomuzu kaldırana kadar bu çocuklar doğar:KK70:

Amin inşallah ama benim zor gibi erken doğum olma ihtimali çok yğksekmiş. Hem minyon olmam hem bebeğin durumuna bakılınca bana kesin cevap bu hafta verecekler.37. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama ona da izin verilmeyecek büyük ihtimalle:KK51:
Bebekte ne durum var canim.sende dinln.cnm bolca bn hic dinlenemiyorum okulda in cik in cik acilmm fln.yoktr insallh wc de biraz baski hissediyorum yapar diyor doktr.hayrlisi artik

Cok tesekkuler canim. Simdi sizin yatay olsada fatketmez % 95 bebekler donuyir zaten. Ben iste hep o yuzde 5'tryim:KK43:
Seninde bu tedavi işe yarada döner velki canım.

Günaydin kizlar.nasilsiniz ? Dün 1 aylik raporum bitti. Doktora gittim. Tekrar rapor yazdi. Rahim acikligim 2.5 cm olmus yani kritik sinirda. Yatip is yapmamam lazim. Büyük ihtimalle erken dogacak bebegin dedi. 1.5 kilo olmus. Boyu da 40 cm.ben de ne olur ne olmaz diye camasirlarini yikadim. Dogum cantami hazirlamaya basliyorum. Sizden istegim lütfen dua edin oglusum erkenden dünyaya gelmesin. Daha cok kücük o_O

Rabbim vakitlice kucağuna almayı nasip etsin canım

Kizlar gunaydinn.bugun randevum var sekerime flnda bakilck.on iki saat ac durcam ustunu bilmiorum .insallh bi sknti cikmaz dua edin banada bebisimde iyidr kac gundr cok yoruldum. Insallh bi sknti sorun yoktr.

Güzel sonuçlar alırsın inşallah

Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo :KK43:. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın

Geçmiş olsun canım. Geldimi vuruyor evi. Bu sondur umarım

günaydın kızlar naparsınz bea :KK66: benm aşım var bugünnn poff yine 2 gün kol kalkmyck bide gecen sol koluma yaptrmştm bide sertlşme olmştu hatrlrsnz yazmstm şimdi az bişey ufack bir sertlik hala var şimdi yine sola mı yaptrsm yoksa sağa mı ?

Bence sen yine soldan yaptır canım

Günaydın canım. Ben hiç bi hamileliğimde yaptırmadım doktorum gereksiz GÖRDÜ. Hemşireler çok Peşimde koştu sağlık Ocağı'ndan gelip. En sonunda kendi isteğimle vurdurmadığımı yazıp imzaladın rahat bıraktılar :)
:)) bırakın peşimi dedin yani şimdi yaptrdm geldm cnm sol koluma yaptrdsm yine buarada 75.700 olmş kilom :)

Kızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum

Bebekte ne durum var canim.sende dinln.cnm bolca bn hic dinlenemiyorum okulda in cik in cik acilmm fln.yoktr insallh wc de biraz baski hissediyorum yapar diyor doktr.hayrlisi artik
Bebeğin gelişimi önde biraz birde benim gebeliğim hatırlarsan en baştan beri sorunluydu.
Hem kum döküyorum hem idrar yolları enfeksiyonu var hemde 6. aya kadar ara ara kanamalarım oldu. Şimdi bebek büyüdükçe rahme yaptığı baskı artıyor. Doktor vücudun onu taşımakta güçlük çekiyormuş. Kansızlık, tansiyon düşüklüğü falan derken işe gitmeme izin vermeyecek herhalde.
Zaten 52,5 ile hamile kaldım. Şimdiye 8 kilo aldım onda son haftalarda hızlı şekilde 5-6 aylıkken çok anlaşılmıyordu hamiel olduğum.

Bnmde hep solumda sislik oluyo bazende sagimda ne yapio icerde bilmiyorum ki:) sancin.oluyomu cnm bn cok yuruyeyim yada biraz aykta kalayim karnim sancilsnio dinlenince geciyo dedim doktora hihii dedii. Bisey olsa derdi herhalde :)

ben yürürken sağ ayağım uyuşuyo birkaç saniye, evin içinde de oluyo dışarda da, yani yorgunlukla da alakası yok snaki. sonra geçiyo. bi de fazla ayakta kalınca davul gibi geriliyo karnım ve kasıklarıma baskı yapıyo. bu yüzden dinlene dinlene yapıyorum her şeyi.

aynı bea sen nasılsın bea :KK66: ben bi doz olmuştum çok az bi ağrı oldu ama herkeste farklı oluyormuş hemşire öle demişti çok da ağrıyabilir..sen hemşireye sor o yönlendirir seni :KK66:

aynı bea sen nasılsın bea :KK66: ben bi doz olmuştum çok az bi ağrı oldu ama herkeste farklı oluyormuş hemşire öle demişti çok da ağrıyabilir..sen hemşireye sor o yönlendirir seni :KK66:
cnm soluma yaptrdm geldm :)

İyi bu hafta sonu bende bakayım sabamed mi mustela mı derken kafam karışıp durdu.
Bebek bezini ben huggs alıcam yeğenimde ondan kullanmıştık. Sanırım en az kimyasal onda vardı.
Aynen öyle bende geçen hasta aldım işte hep taşınıcaz diye bekliyorum ama hala ev satılmadı. Nerdeyse sinirimden ağlayacağım. Bu şekilde devam ederse ben taşınırken doğuracağım herhalde
sen içini rahat tut canım bunun için canını sıkma herşey olacağına varır herşey yoluna girer geç olsun güç olmasın satılır elbet.. hmm huggs de iyi diyorlar duruma göre bakarsın şimdilik bir paket al alerji felan yaparsa değiştirirsin

Günaydın kızlar. Çok uykusuzum gece bel ağrısından uyuyamadım. Doktorumun verdiği merhemi sürmeme rağmen dinmedi ağrısı. Sadece sol tarafımda ve tutulma gibi adette yaşadığım bel ağrısı gibi değişik çok acı veriyor kaç kez uykumdan inleyerek uyandım. Sanırım uzun süre rahatsız oturmaktan kaynaklanıyor. Ama beni de korkutuyor baya.. Şimdi de işteyim ince ince sızlıyor arada ya :110::mad:
cnm gnydn doktora gitmşsn neyseki bişey dememş doğmla ilgisi yok yanı dımı sen arada kalk yürü cnm belin süreklı otrmktndr bide bel destklyıcısı falan al tavsıye ederm ben aldm iyi iş göryr

Kızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
Cnm çok geçmiş olsun.alttan muayne acıtıyor mu?

ben yürürken sağ ayağım uyuşuyo birkaç saniye, evin içinde de oluyo dışarda da, yani yorgunlukla da alakası yok snaki. sonra geçiyo. bi de fazla ayakta kalınca davul gibi geriliyo karnım ve kasıklarıma baskı yapıyo. bu yüzden dinlene dinlene yapıyorum her şeyi.
O bugün bende oldukça şiddetli sakat gibi yürüyorum. Sol bacağım yere basınca kırılacak gibi oluyor.
Gerçi göbek çıktığından beri ördek gibi yürüyordum şimdi daha komik bir bacağım aksıyor arada magnezyumu bir aradır hiç almadım belki ondandır diye düşünüyorum.
sen içini rahat tut canım bunun için canını sıkma herşey olacağına varır herşey yoluna girer geç olsun güç olmasın satılır elbet.. hmm huggs de iyi diyorlar duruma göre bakarsın şimdilik bir paket al alerji felan yaparsa değiştirirsin
Abimden biliyorum yeğenimde prima alerji yapmıştı. O yüzden tek paket al sakın biriktirme şimdilik demişti.
İnşallah bende bebeğe bir şey almak istemiyorum ev kesin belli oluncaya kadar ama gidişata bakınca bekleyeceğim gibi görülüyor

Çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik :(

geçmiş olsun cnmm,antibiyotiği nçin verdi,enfeksıyondanmı olmus agrın?

cnm geçmiş olsunn,rahim ağzını dikmekden bahsetmıyormu doktorun,her türlü içerde tutuyorlar artık bişekılde..gercı zamanı gelınce gerekırse onerecektır zaten doktorun,sen ayaklarını yukarı dikip yat,hiçbişeycık olmaz allahın ıznıyle
Canim rahim dikme ilk aylarda oluyor dedi. Artik büyüdügü icin olmuyormus. Bundan sonra tehlikeli oluyormus dikmek

allah yardım eder canım inşallah bugün kızımı götürürken dahada ağırlaşınca acaba bu yolu nasıl götürücem diye düşündüm ama allah yardım eder dedim sonra

aynen canım gelsin gelsin sonrada bebişlerimiz gelir ızım bile bu sabah okula giderken anne yaz geliyor sanırım kardeşimin gelmesine az kaldı diyor :))
ben ikisinide sol kola yaptırmıştım ilk aşı ağrı yaptı ama ikincisi yapmadı
aynen cnm bebişlrmz gelsn artk :) yerim senın o kızını ben aklıllı cimcime :) sola yaptrdm cnm bende şuanlk bişey yok bakalm ağrck mı ?

Back
X