2015 Temmuz Anneleri

Dairede okurken içten içe ağladım. Eve gideyim de rahat rahat ağlayayım :) Çok güzelmiş doğumu. Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar, doğumdan sonrada bol bol sütler nasip etsin inş.

Kıyamam kızına :) Annesi sen götürürsün olmadı kızını. Burada da kapalı hava, ha yağdı ha yağacak.

Pertin çıkmış olacak cnm akşama :)

İyiyiz bizde cnm inş. Kızımla işteyiz. Son 3günümüz inş :)
aynen öyle canım hayırlısı bakalım

Kızlar günaydınnn, nasılsınız bakalım? ben bugün düne göre daha iyi uyandım çok şükür.. bir sürü işim var halletmem gereken ama önce buraya bir uğrayıp selam vereyim göbiş kardeşlerime dedim :anneadayı:
Yalnız benim son bir haftada iki kere burnum kanadı, hamilelikte normal diye üzerinde durmadım ama, aile hekimine falan danışsam mı sizce?

Herkese hayirli sabahlar olsun kizlar
Benimde yarin aksam esumun is arkadaslari esleri gelecek
Ailecek gorusuyoruz zaten
Temiuzlik yapamiyorum artik karnim cok agrtiyo
Mama olarak ne yapsam acaba
Bir supurucem yerter temiz zaten

Kızlar günaydınnn, nasılsınız bakalım? ben bugün düne göre daha iyi uyandım çok şükür.. bir sürü işim var halletmem gereken ama önce buraya bir uğrayıp selam vereyim göbiş kardeşlerime dedim :anneadayı:
Yalnız benim son bir haftada iki kere burnum kanadı, hamilelikte normal diye üzerinde durmadım ama, aile hekimine falan danışsam mı sizce?
Günaydın cnm. Her sabah kanıyor benim burnum hala. Ama çok aşırı ise kanamalar, doktoruna bir danış istersen.

aynen bide ınstagramda annetavsan var onuda begeniyorum
annetavsan bi app dan bakıp hangi ürünlerde toxin var onları paylaşmıştı biara instagramda, görmüş müydün?
Çok güvendiğim mustela içinde yazmıştı. başka bir marka önerdi sıfır toxin içeren(earth mama angel baby), fakat o ürünü türkiyede bulabilir miyim bilemedim.

Şuan hala mustela alacağım o yönde kararım ama böyle şeyler duyunca canım sıkılıyooor :)

Günaydın kızlar. Bugün ve yarın izinliyim yeni uyandım valla :) belim biraz daha iyi.. Gidip idrar vermem lazım doktoruma test için ama daha gidemedim.. Bir hafta önce yaptırmıştım bişey olsa çıkmazmıydı?? :110:

Günaydın kızlar. Bugün ve yarın izinliyim yeni uyandım valla :) belim biraz daha iyi.. Gidip idrar vermem lazım doktoruma test için ama daha gidemedim.. Bir hafta önce yaptırmıştım bişey olsa çıkmazmıydı?? :110:
gnydn cnm ooh ne güzel dinlen evnde çok yorlmştn. git cnm ver idrarı beenm öncesnde enfksyn olan tahlıli 2 gün sonra yaptrdm yoktu geçmşti değişyr heran cnm

gnydn cnm ooh ne güzel dinlen evnde çok yorlmştn. git cnm ver idrarı beenm öncesnde enfksyn olan tahlıli 2 gün sonra yaptrdm yoktu geçmşti değişyr heran cnm
Dünden korku kaldı içimde korka korka kalkıyorum ayağa yine başlıycak ağrı diye. Azönce düşünüyorum ya hep böyle devam ederse ben oğluma daha bişey almadım nasıl alıcam diye :110:

Kizlar ya sabahtan beri kagurgsm sol tarafin yan kismim bobrek tarafi dim segirme gbi bebek desem orda ne isi var gece tersmi yattim naptim kaslarimmi sehiriyo anlamafim soluma yatamiyorum yati.ca damarim atiyo sanki sizdede oluyomu boyle

Back
X