slm kızlarrr,sabahdan beri doktordaydık,kontrol günümüzdü,sünnet için ürologla görüştük,dogum ve bebek hemşireleriyle görüştüm ne istiyorlar ne verıyorlar dıye,anne için ped verıyorlarmıs hastanede. Gecelik,çamaşır,orkıd yeter dedi,bebek için listelerı vardı,3 takım bebek kıyafeti,5 adet ağız mendili,biberon,en az 10 adet bebek bezi,yenidoğan ıslak mendili,pişik kremi,göğüs ucu çatlak kremi,göğüs ucu küçükse silikon göğüs ucu...liste böyle merak edenlereee..
Oğluşuma gelince 2 kilo olmuş tosunum maşallah,en son 29.haftada 1350 idi..650 gram almış tam 3 haftada,bende 600 gr aldım,dün kontrolum vardı diyetisyende:)))rahim ağzındada bi sıkıntı yok dedi..Sünneti yapacak ürologla da görüştük,2.günü yapıcaz dedi,ucuna hafif sogutucu(epilasyon yaptıranlar bilir)emna krem sürüyoruz,birde iğne var onu yaptıkdan sonra yapıyorum dedı...sünnetten sonrada sarıyorlarmış pipisini..idrar ve kaka değmesin diye,hiçbi acı bişi olmuycak,bakımda gerektırmıyor,Max 3 günede iyileşiyor zaten dedi...o da içimize sindi yani...Doğum fotocuyla görüşcektik yokmuş orda ama broşürünü aldım,3 paketi var,500-600-750 tl lik....onunlada haftaya gittiğimizde konuşucazz,çektiği fotolar çok guzeldi,özellikle ameliyethanedikiler

Bugün hastaneyi arşınladıkkkk:))))Bizden böyleee işte...