2015 Temmuz Anneleri

[QUOTE bdullah, post: 40821153, member: 627831"]slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl[/QUOTE]
Cokk guzeller güleggüle yatsin bebis

kızlar önümüzdeki hafta iznim bitiyo demiştim ya. otobüs yolculuğu içime çok sinmedi ama acaba araba kullanmakta bi sıkıntı olur mu? yani ben araba kullansam? zaten 2 hafta gideceğim kısmetse izine kadar. doktora sormak istemiyorum çünkü burdaki doktorum çoook rahat ona göre hiç bişeyin zararı yok. Ankaradaki doktoruma da gidemiyorum. aranızda araba kullanan daha da kullanacsk olan rahatsızlık duymayan yada doktoruna sormuş oşan var mı?

canım ben kullanıyorum otobüse binmektense bence araba daha iyi imkanın varsa arabayı tercih et ;) zaten 2 hafta imiş ben doğuma kadar kullanırım heralde bi sıkıntım olmazsa ;) benim arkadaşım doğuma gitmişti:KK57::KK57::KK70:

iyiyiz canım bizde bi uyumuşuz kalktım saat 1 i geçiyo ütü falan şimdi oturdum pc başına :KK66:
İyi yapmışsın benimde acayip uykum var ama çalışıyorum

slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah kaça aldın?
Birde bu kenarlıklar kolay açılmıyor değil mi? Şimdiki ufaklıklar çok yaramaz maalesef

Canim araba kullanmaktan hicbirsey olmaz, ben dogurana kadar kullanacagim ve burada arabasiz yasamak imkansiz Turkiye gibi degil yuruyerek hicbiryere gidilmiyor. %70 kadin nufusunun ortalama 3 cocugu var ve hepsi dogum yaptigi gune kadar araba kullaniyor hesabi sen yap artik:) kizimin sinifinda daha yeni dogum yapan 3 anne var hepside son gune kadar arabalariyla getirdi cocuklarini. Hemde oyle gunde bir kez bir yere gitmek degil butun gun sofir nebahat gibi araba tepesindeyiz mecburen:)Stres yapma dikkatli kullan ama!

nerelerdesin canım iyi misin merak ettim şimdi yazacaktım gördüm mesajını

İyi yapmışsın benimde acayip uykum var ama çalışıyorum

Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah kaça aldın?
Birde bu kenarlıklar kolay açılmıyor değil mi? Şimdiki ufaklıklar çok yaramaz maalesef
karyola uyku setı cıbınlık ve dolap 2500 raflarda ıcınde kolay acılmıyo zaten bıraz buyusun baglarım ben onları bende dusundum onu ayaklanınca monteletıcem :)

Ah afacan anneyi zorluyor biraz neyseki az kaldı.
Rabbim onlara sağlık sıhhat versin bu halimize şükür.
Hem bebek için uğraşan onca insanı görünce dayanılır gibi geliyor az daha sabret bitecek inşallah
aynen cnm sabr olsn bebeğim için değer bunlarn hepsine :) doğunca doya doya sevcm :)

Maşallah kuzuya sedacım
İyiki söyledin bende düşünüyordum 2 hastane çıkışının tamamını yanıma almayı demekki 3 tk yeterli Çantada yer açıldı resmen göğüs ucu kremini almam lazım ne çok şey var çantada eksik çoğuda bana ait bu haftasonu onu halledeyim inşallah[

cnm bende 3 takım hazırlamıştım
kızlar önümüzdeki hafta iznim bitiyo demiştim ya. otobüs yolculuğu içime çok sinmedi ama acaba araba kullanmakta bi sıkıntı olur mu? yani ben araba kullansam? zaten 2 hafta gideceğim kısmetse izine kadar. doktora sormak istemiyorum çünkü burdaki doktorum çoook rahat ona göre hiç bişeyin zararı yok. Ankaradaki doktoruma da gidemiyorum. aranızda araba kullanan daha da kullanacsk olan rahatsızlık duymayan yada doktoruna sormuş oşan var mı?

cnm ben sürekli araç kullanıyorum,hala da kullanıyorum ve kullanıcamda:)))nocak araba kullanmakdan,bişi olacagı varsa baskası kullanırkende olur ve korkarsın...allaha emanetız her konuda....ben son 2-3 hafta evde olurum zaten eşim taşır benı heryere ama o zamana kadar vınlamaya devam:)

Maşallah kuzuya sedacım
İyiki söyledin bende düşünüyordum 2 hastane çıkışının tamamını yanıma almayı demekki 3 tk yeterli Çantada yer açıldı resmen göğüs ucu kremini almam lazım ne çok şey var çantada eksik çoğuda bana ait bu haftasonu onu halledeyim inşallah

cnm bencede hallett ,kafan rahat olsunnn..bundan sonra kirlenmez hiçbişey,ben zaten ketenden keseler yaptırdım,ayrı ayrı koydum içine kıyafetlerını,amelıyat haneye gıderken herşeyi içinde kesesıyle teslım edıcem,bezi,kıyafeti,battanıiye,çorabı falannn....istedıklerını kullansınlar:))

Güzel hamişler nasılsınız biz oglumla bulustuk bugün annesi onu görmeye gtti :) benim ogluşum kocaman olmus 1900 gram doktorum biranonce dogursam diyosun demi dedi bnde evett dedim güldük bebisim kafasınıda cevirmis asagiya mutlu oldum yürüyüs yapabilirmiyim diye sordum fzla deil dinlen da cok dedi bu guzel havalardada evde durasim yokki neyse bugun mutlu bi gün bnm icin uzun oldu hepinize musmutlu günlerr dilerimm :) :)

Maşallah kocaman olmuş annesi. İnsan evde kalmak istemiyor gerçekten. Az az yürümek zararlı değildir Herhalde

Canım sünnetin fiyatıda 500 tl onu yazmayı unutmuşuum:))))Ben bursadayım,jimer hastanesine gidiyorum..Foto işine bizde sıcak bakmıyorduk,albumleri görünce içimiz gitti,biz öyle foto çekemeyiz,özellıkle amelıyathanedekıler çok degerli fotolar,hemşirenin eline verdıgın telefonla ne kadar olur riske atmak istemedik...

eşim girmek istiyo doğuma kendi çekçekmişte ben ilk doğumum normaldi bu da normal olursa dayanamaz doğum ne kadar canım bursada bize normal 1000 dedilerde

Güzel hamişler nasılsınız biz oglumla bulustuk bugün annesi onu görmeye gtti :) benim ogluşum kocaman olmus 1900 gram doktorum biranonce dogursam diyosun demi dedi bnde evett dedim güldük bebisim kafasınıda cevirmis asagya mutlu oldum yürüyüs yapabilirmiyim diye sordum fzla deil dinlen da cok dedi bu guzel havalardada evde durasim yokki neyse bugun mutlu bi gün bnm icin uzun oldu hepinize musmutlu günlerr dilerimm :) :)

dinlenmek mi o da neymiş ya mümkün mü acaba bu gün saat 5 oldu telefon trafiğim anca bitti ki yanında sinir stres cabası ve bu gün 7 kat merdiven indim çıktım . 5:30 ta eve gidicem yemek çamaşır ün gece saat 1 e kadar ütü yaptım nerde o dinlenme tesisi :KK31::KK22::KK22:

eşim girmek istiyo doğuma kendi çekçekmişte ben ilk doğumum normaldi bu da normal olursa dayanamaz doğum ne kadar canım bursada bize normal 1000 dedilerde

Cnm benım normal dogum şansım yok,plesentam zaten rahim ağzında duuruyor,bebeğin önünde,bu yuzden arada kanamada geçirdim...38.haftada epidural sezeryan olucam..3500 tl sezeryan fiyatı,normali hiç sormadım bilmiyorum...

Back
X