2015 yaz anneleri kendilerine ve bebeklerine neler alıyorlar?

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Biz henüz 8.haftamızdayız. Önümüzdeki ay ikili test sonrası başlarım yavaş yavaş artık alışverişlerde diyorum. Ama hastanede ne giymeli dışarıda ne giymeli evde ne giymeli aklım çok karıştı. Yenidoğanla 3-4aylık bebeğin yazı aynı olmaz diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Biz henüz 8.haftamızdayız. Önümüzdeki ay ikili test sonrası başlarım yavaş yavaş artık alışverişlerde diyorum. Ama hastanede ne giymeli dışarıda ne giymeli evde ne giymeli aklım çok karıştı. Yenidoğanla 3-4aylık bebeğin yazı aynı olmaz diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
merhaba,

bu konu benimde kafamı çok karıştııryor, bebiş ne giyecek yazlık durum yeterli mi ben ne giyemliyim

wala bende cinsiyeti belli olduktan sonra alışverişe başlamak istiyorum sabırsızlıkla :D 12. haftadayım bende haftaya doktora gidicem ikili test için inşallah belli olur :)

Bende öyle düşünüyorum aslında. Ama bazı şeyler cinsiyet gerek olmadan da alınabiliyor. Ama ben en çok doğum da ne Giydiricez onu merak ediyorum. Yaz doğumu olacak bide

bende cocuk odası takımımı alsam yoksa park yatak yeterli mi gelir bunları düşünüyorum kıyafet nasılsa son zamanlara dogru annelerimizle alışveriş yaparak alınır..

Valla benim yatak odamda yerim olmadığı için beşik ve oda takımı alıcam. 2 3 ay beşik kullanılabiliyor dediler. 4. Aydan itibarende odasına alıştırırım diye düşünüyorum

Back
X