- 18 Aralık 2009
- 6.551
- 8.043
- 773
Bu mesajına çok üzüldüm neden bu şekilde öncelikle bana yansıtmadan buraya yazıyorsun?herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....
Bu mesajına çok üzüldüm neden bu şekilde öncelikle bana yansıtmadan buraya yazıyorsun?
Şu sıralar hiç bir işim yok ve öğrenciyim. Yine de borç ile birşeyler yapmaya çalıştım..
İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.
herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....
Bu mesajına çok üzüldüm neden bu şekilde öncelikle bana yansıtmadan buraya yazıyorsun?
Şu sıralar hiç bir işim yok ve öğrenciyim. Yine de borç ile birşeyler yapmaya çalıştım..
İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.
İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.
herkesin sıkıntıları var. ve benimde aynı şekilde. mesela kargoyu geciktirmemin sebeplerinden biri de buydu. bunu konu sahibine de dile getirmiştim mesajla. ama bunu senin düşünmen gerekirdi. bana bu durumu söyleyebilirdin. bu etkinlikte gönderilerin böyle olmadığını bilmiyor muydun? dediğim gibi olan oldu. bunu sana söylesem ne farkedecekti ki ilk önce sen söylemedikten sonra. neyse canım daha fazla uzatmanın bir mantığı yok. borç ile alacak şekildeyse bu gönderin buraya katılman da yanlış fikrimce. kesene bereket teşekkür ederim.
çok üzüldüm canım senin adına..
kızlar konuyu diğer topikte konuşalımmadem durumunuz yok neden katıldınız peki?
hayır durumum yok demedim sadece ben bir öğrenciyim.. bir şekilde aklımda olan ve kendiminde en kısa zamanda almak istedigim bir hediyeyi gönderdim..madem durumunuz yok neden katıldınız peki?
hayır durumum yok demedim sadece ben bir öğrenciyim.. bir şekilde aklımda olan ve kendiminde en kısa zamanda almak istedigim bir hediyeyi gönderdim..
heyecanla hazırlamıştım..
fakat cok begenildiği söylenip şimdi ise buradan aksini okuyorum.
benim kırıldığım tek nokta öncelikle bunun bana söylenmemesi.Ben sizi kırmak istemem benim haddime değil ama giden hediyelere ve size gelen hediyelere bir bakın ve kendi gönderdiğiniz hediyeyi kıyaslayın sadeve bunu söylüyorum size..
benim kırıldığım tek nokta öncelikle bunun bana söylenmemesi.
eğer ben birşeyden hoslanmaz isem bana gönderen kişi ile bunu paylasır sonra burada düsüncelerimi aktarırım.
Eğer öncelikle bana söylenmiş olsa elbet üzülür ve telafi etmek icin hala da elimden geleni yapabilirdim.
bana çok begendim cok sevdim denilip şuan burada çok başka şeyler okuyorum..
Cok kırıcı ;(herkesin sıkıntıları var. ve benimde aynı şekilde. mesela kargoyu geciktirmemin sebeplerinden biri de buydu. bunu konu sahibine de dile getirmiştim mesajla. ama bunu senin düşünmen gerekirdi. bana bu durumu söyleyebilirdin. bu etkinlikte gönderilerin böyle olmadığını bilmiyor muydun? dediğim gibi olan oldu. bunu sana söylesem ne farkedecekti ki ilk önce sen söylemedikten sonra. neyse canım daha fazla uzatmanın bir mantığı yok. borç ile alacak şekildeyse bu gönderin buraya katılman da yanlış fikrimce. kesene bereket teşekkür ederim.
iyi günlerde kullan umman123 kesene bereket canımKızlar benim hediyeleri de geldi. Umman123 kardeşime çok tesekkur ederim.
Hepsini çok beğendim. :)
Bu paketimin ilk hali ve mektubum. Çok hoş.
Eki Görüntüle 1346194
Buda zorunlu hediyem. Zevkli bir seçim.
Eki Görüntüle 1346199
Kazağım ve çorabım. Mikili olan oğlum için. :)
Eki Görüntüle 1346200
Sabun ve çikolatalarım.
Eki Görüntüle 1346201
Sosluklarım.
Eki Görüntüle 1346202
Boyunluğum. Rengi çok hoş ve çok hoş kokuyor.
Eki Görüntüle 1346204
Buda paketten çıkan süsüm. :)
Eki Görüntüle 1346205
Canım çok teşekkür ederim, hoş seçimler. Mektubundaki sorunun cevabı "evet".
İlk günden tahmin etmiştim, beni izlemeye aldığın andan itibaren... :)
Ben bugün işe geç kaldığımdan dolayı hediyelerimi yanıma alamadım.
Bir sorun olmazsa inşallah yarın göndereceğim hediyelerimi.
Hilalcim kocaman öptüm... :)
Kızlar benim hediyeleri de geldi. Umman123 kardeşime çok tesekkur ederim.
Hepsini çok beğendim. :)
Bu paketimin ilk hali ve mektubum. Çok hoş.
Eki Görüntüle 1346194
Buda zorunlu hediyem. Zevkli bir seçim.
Eki Görüntüle 1346199
Kazağım ve çorabım. Mikili olan oğlum için. :)
Eki Görüntüle 1346200
Sabun ve çikolatalarım.
Eki Görüntüle 1346201
Sosluklarım.
Eki Görüntüle 1346202
Boyunluğum. Rengi çok hoş ve çok hoş kokuyor.
Eki Görüntüle 1346204
Buda paketten çıkan süsüm. :)
Eki Görüntüle 1346205
Canım çok teşekkür ederim, hoş seçimler. Mektubundaki sorunun cevabı "evet".
İlk günden tahmin etmiştim, beni izlemeye aldığın andan itibaren... :)
Ben bugün işe geç kaldığımdan dolayı hediyelerimi yanıma alamadım.
Bir sorun olmazsa inşallah yarın göndereceğim hediyelerimi.
Hilalcim kocaman öptüm... :)
iyi günlerde kullan umman123 kesene bereket canım
Bende seni iyi ki tanımışım tatlım güle güle kullan cicilerini yeni bir arkadaş daha kazınmış oldum bu çekiliş sayesinde bende seni seviyorumKızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte
iyi günlerde kullan canım A altinkaya35 canım seninde kesene bereket ama o beyaz olan atkı mı başka bişey mi çözemedimKızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte
iyi günlerde kullan canım A altinkaya35 canım seninde kesene bereket ama o beyaz olan atkı mı başka bişey mi çözemedim[/QUOT
teşekkür ederim canm benim evet atkı çok şirin bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?