2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
168
Güzel İSTANBUL' umun, 2015 yılında doğum yapacak güzel anne adayları!!...
Burada toplanıp, alışveriş, doktor, bebişlerimiz ve daha bir çok konu hakkında tecrübelerimizi, planlarımızı paylaşalım...Güzel bir sinerji yakalamak umuduyla sohbet başlığımızı açıyorum.

Hepimize hayırlı olsun inşallah hanımlar sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim hepimize bizimde maşallah çok sağlam sert tekmelerimiz ve hareketleriniz var ;))))

Hepimize hayırlı olsun inşallah hanımlar sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim hepimize bizimde maşallah çok sağlam sert tekmelerimiz ve
hareketleriniz var ;))))
Aminnnn :) maşallah maşallah cok guzel bir duygu valla :) bnde dun uykumdan uyandim korktm ne oluyo diye megerse bizimki tekmeliyorms :D

Aminnnn :) maşallah maşallah cok guzel bir duygu valla :) bnde dun uykumdan uyandim korktm ne oluyo diye megerse bizimki tekmeliyorms :D

Çok başka bi duygu Rabbim herkese nasip etsin bende uykudan uyanıyorum eşim bazen geceleri uykumda söylendiğimden bahsediyor 'hiç durmuyo gene hareketli çok vuruyo' falan diomuşum aslında hiç şikayetçi değilim tam tersi çok hoşuma gidiyo ve mutlu oluyorum ama neden böle söylemdiğimide anlayamadım doğrusu ;)))

Çok başka bi duygu Rabbim herkese nasip etsin bende uykudan uyanıyorum eşim bazen geceleri uykumda söylendiğimden bahsediyor 'hiç durmuyo gene hareketli çok vuruyo' falan diomuşum aslında hiç şikayetçi değilim tam tersi çok hoşuma gidiyo ve mutlu oluyorum ama neden böle söylemdiğimide anlayamadım doğrusu ;)))
çok şeker yaa :) yaa bide benim simdiden sutum gelio bul mu olcak acaba ne anlamadim :/

Merhaba kızlar, bende Bayrampaşa'da oturuyorum 3 Ağustos'ta bebeğim bizimle olacak inşallah :KK46:

:) Selam kızlar bende 10 Agustosta bekliyorum bebegimi umarım o zamana kadar herşey güzel ve saglıklı geçer bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize :) küçükçekmecedeyimm

Back
X