Aminn insallah canim. Rabbim hepimize nasip etsin insallahh. ..Dua niyetine gecsin bu baslik ve isteyen herkes hamile kalsin hayırlı şekilde inşallah...Allahim nolur burdaki arkadaşlarım hürmetine de bana da nasip et...AMİN
Aminn. ..amin mubarek cuma aksamında butun dualarımız kabul olur ınş...
Merhaba bayanlar,
Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin diyerek, sizlere bir soru sormak istiyorum.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ben yaklaşık 2 yıl önce hamile kaldım,9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum maalesefdaha sonra uzun bir süre korunduk.Şimdi ise yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz fakat maalesef hamile kalamıyorum, doktora gittiğimde 2 günde bir düzenli ilişki öneriyor ve rahimde yumurtalıklarda vs herhangibir sorun yok diyor.Psikolojik olabilir diyor, çok da kafaya takmadığımı düşünüyorum aslında ama... Şöyle ki adet olmadan 10-12 gün önce göğüslerimde şişlik oluyor ve ben göğüslerde şişlik olup ağrı başladığı zaman, çok ağrılı olduğundan ve de , nasıl olsa adet olucam diye ilişkiye girmeyi bırakıyorum. Sizce bu bir hata mıdır devam etmem gerekir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :)
ah ah. biz o dönemi iple çekiyoruz sende tam o dönem bırakıyormuşsun yapma. adet olana kadar, olduktan hemen sonrada gün aşırı dene bence. kaçak yumurta olur bişi olur riske atmamak lazım. çünkü ablam hemen adetin sonraki gününde hamile kaldı meğer kaça yumurta kalmış yani hiç boş geçmemek lazımMerhaba bayanlar,
Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin diyerek, sizlere bir soru sormak istiyorum.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ben yaklaşık 2 yıl önce hamile kaldım,9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum maalesefdaha sonra uzun bir süre korunduk.Şimdi ise yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz fakat maalesef hamile kalamıyorum, doktora gittiğimde 2 günde bir düzenli ilişki öneriyor ve rahimde yumurtalıklarda vs herhangibir sorun yok diyor.Psikolojik olabilir diyor, çok da kafaya takmadığımı düşünüyorum aslında ama... Şöyle ki adet olmadan 10-12 gün önce göğüslerimde şişlik oluyor ve ben göğüslerde şişlik olup ağrı başladığı zaman, çok ağrılı olduğundan ve de , nasıl olsa adet olucam diye ilişkiye girmeyi bırakıyorum. Sizce bu bir hata mıdır devam etmem gerekir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :)
aslında tam hamile kalacağın zaman ilişkiye girmeyi bırakıyorsun, bu söylediğin belirtiler yumurtlama belirtileri, yani gebelik şansının en yüksek olduğu dönemler
Adet bittikten hemen sonra başlıyorum zaten ama adete 10 gün kala bırakıyodum, bu ay bırakmıycam çok teşekkürler cevabınız için :)ah ah. biz o dönemi iple çekiyoruz sende tam o dönem bırakıyormuşsun yapma. adet olana kadar, olduktan hemen sonrada gün aşırı dene bence. kaçak yumurta olur bişi olur riske atmamak lazım. çünkü ablam hemen adetin sonraki gününde hamile kaldı meğer kaça yumurta kalmış yani hiç boş geçmemek lazım
canım benım daha once 5 kere hamıle kalmıs bırı olarak soylıyım gogus agrısı sadece adet belırtısı deıl gebelık belırtısı aynı zamanda sen kanamayı gorene kadar ılıskıne devam et pes etme ben ılk bebegımde gogsum acıyo dıye rontgen cekılen alana gırmıstım hamıleymısım kaybettım o bebegımı doktorun sorun yok dıyosa heran kalabılırsın zaten daha oncede kalmıssın rahat ol dusunmemeye calıs gogsun acısada ılıskıne ara verme gun asırı devamMerhaba bayanlar,
Çok teşekür ederim geri dönüş için :) o zaman aynen devam diyorum :) inşallah olmayacak adete kadar :)
boşver bence bırak korunmayı :) akışına bırak şartlamada kendini gün aşırı diye. normal şartlarda bi ayda hamile kalabileceğin sadece 3 gün varmerhaba kizlar,
allah hepinize saglikli, guzel ve hayirli evlatlar nasip etsin.
Sene olmus 2015, yas olmus 27, olur ya belki bnde bu senenin sonlrina dogru korunmayi birakirim, o yuzden konunuzun takipcisi olacagim.
2 gunde bir duzenli iliski suan bizden cok uzak. ne olur bilmem korunmasak da. Allah buyuk.
kendi icimde cok savasiyorum.boşver bence bırak korunmayı :) akışına bırak şartlamada kendini gün aşırı diye. normal şartlarda bi ayda hamile kalabileceğin sadece 3 gün varo yüzden bırak olursa olsun :)
bende aynı sen gibi düşünüyordum, bu sene tatile gideriz, hatta bi yurt dışı yaparız. gezeriz tozarız işten çıkarım yaz sonu hamile kalırım, memlekette doğururum annemler yardımcı olur falan filan. hadi dedim rutin kontrol için doktora gideyim. nasılsa yaz sonu ovulasyon tarihinde ilişki yaşayacağım bidahaki adet tarihimde hamile olduğumu öğreneceğim. malesef öyle olmadı, polikistik teşhisi konduğu gibi korunmayı falan bırakıp 3 aydır deniyorum, hamile olmadığım her ay yıkılıyorum. çevremdekiler bile 3 ay öncesine kadar istemiyodun şimdi noldu diyolar. velhasıl kelam allah kimseye aratmasın, arayınca zormuş arkadaşım. inşallah ilk aydan hamile kalırsın ama kalamama ihtimalinide düşün derim..kendi icimde cok savasiyorum.
daha yapacak cok seyim var, deli gibi gezmek tozmak istiyorum, dunyayi gormek istiyorum.
O yuzden bir cocuk sahibi olmak icin dogru insan miyim karar veremiyorum.
ote yandan, kalabalik aile seviyorum, en azindan 3 cocugum olsun istiyorum, ama vakit yok… :/
yani cocugum olsun istiyorum, ama bakmak istemiyorum, ben niye boyleyim kizlar :/
gecmis olsun diyeyim, umarim en kisa zamanda saglikla evladini kucagina alirsin.bende aynı sen gibi düşünüyordum, bu sene tatile gideriz, hatta bi yurt dışı yaparız. gezeriz tozarız işten çıkarım yaz sonu hamile kalırım, memlekette doğururum annemler yardımcı olur falan filan. hadi dedim rutin kontrol için doktora gideyim. nasılsa yaz sonu ovulasyon tarihinde ilişki yaşayacağım bidahaki adet tarihimde hamile olduğumu öğreneceğim. malesef öyle olmadı, polikistik teşhisi konduğu gibi korunmayı falan bırakıp 3 aydır deniyorum, hamile olmadığım her ay yıkılıyorum. çevremdekiler bile 3 ay öncesine kadar istemiyodun şimdi noldu diyolar. velhasıl kelam allah kimseye aratmasın, arayınca zormuş arkadaşım. inşallah ilk aydan hamile kalırsın ama kalamama ihtimalinide düşün derim..
araştırdığım kadarıyla yumurta 17 mm olup çatlıyor, ama polikistikte 14-15 mm de kalıyor yumurtalar haliyle çatlamıyor. buda döllenmeye engel oluyor. binde bir ihtimalin varsa bırak korunmayı derim. herşey bizler için sonuçta. allah kimseye aratmasın..gecmis olsun diyeyim, umarim en kisa zamanda saglikla evladini kucagina alirsin.
Polikistik tam olarak neye sebep oluyor? biraz bahseder misin?
Doktora gittigimde yumurtalarimin gayet saglikli oldugunu soylemisti, bnde yanlizca prolaktin yuksekligi var hamileligi etkileyebilecek, oda kolayca ilacla tedavi ediliyormus. Tabi yine hersey allahtan geliyor, hic bir sorunu olmayip cocuk sahibi olamayan onlarca cift var..
he bu arada, doktor cocugun olur demis ama esiminde yumurtaliklarindan birinde problem var, ameliyatli.
iste sirf bu yuzden, hic hazir olmadigim halde birakayim mi korunmayi dusunuyorum.
tesekkur ederim fikir verdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?