Çok teşekkür ederim cevabınız için , devam ediyorum inşallah adet olmam bu ay :)acısada ılıskıne ara verme gun asırı devam
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım bu nedenle banada yardımlarınız gerekBen 3 yıllık evliyim ve artık cocuk istiyoruz. iki aydır denememize rağmen sonuc basarısız. Daha önce doktora gidip test yaptırmıstım tahlilerde hiç bir sorun olmadığı soylendi. Sizce daha erkenmi ? genellikle ne kadar süre sonra hamile kalınıyor? Doktor 3 ay içinde hamile kalabileceğmi soylemişti son ayım ve merakla bekliyorum. kafama takmamaya calısıyorum ama kafamdanda cıkaramıyorum acaba yumurtlama gunlerimi yanlıs hesaplyor olabilirim
hoşgeldin arkadaşım benim de 3 yıl olacak evliliğim son 2 seneye yakın korunmuyoruz ve olmuyor benimde tahlillerin sonuçları temiz çıkmıştı doktorumaraştırma hastanesine yönlendirdi hsg çekiminden sonra 2 ay bekle dedi 2 ay geçti kendiliğinden hamile kalma olasalığım olmadı bugun gittim ve tekrar tahlil istedi bakalım artık önümüzde ki aylar belli olacak en kısazaman dadoktora git yumurtlama takibine gir yaşın gençse gerek yok şimdiden hayırllısı olsun.
Canım bende olmasın olmasın dedim şimdi de olsun diye perişan oluyorum. Bence olsun. Gezip tozmaya çocuk engel değil bebeğini de yanına al ve dünyayı gez.kendi icimde cok savasiyorum.
daha yapacak cok seyim var, deli gibi gezmek tozmak istiyorum, dunyayi gormek istiyorum.
O yuzden bir cocuk sahibi olmak icin dogru insan miyim karar veremiyorum.
ote yandan, kalabalik aile seviyorum, en azindan 3 cocugum olsun istiyorum, ama vakit yok… :/
yani cocugum olsun istiyorum, ama bakmak istemiyorum, ben niye boyleyim kizlar :/
cemre sen kac yasindasin? ne zamandir deniyorsun cocuk ?Canım bende olmasın olmasın dedim şimdi de olsun diye perişan oluyorum. Bence olsun. Gezip tozmaya çocuk engel değil bebeğini de yanına al ve dünyayı gez.
27 yaşındayım canım 3 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor.cemre sen kac yasindasin? ne zamandir deniyorsun cocuk ?
Canım ne durumdasın hamilemisin.merhaba kızlar,
3 aydır korunmuyoruz bu ay kasıklarımda agrılarım olmaya başladı goguslerim şiş ve 13 nisanda yanı bugun regl olmam lazım ama regl olmadan once hep 3- 4 gun onceden kahverengi akıntım gelirdi bu ay gelmedi sadece regl karın agrım var geçen hafta idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı dayanmayıp 11 nısanda yeniden yaptım iki çizgi cıktı ama biri silik şeklinde testten suphelendim aynı gun baska test aldım ve yıne aynı sekilde çift çizgi ama biri silik cıktı sizce hamil olabilir miyim?
Canım ne durumdasın hamilemisin.
yazını okurken kendimi gördüm. :) Seninle aynı düşünceler ile evliliğimin 2 yılını dünyayı gezerek geçirdim. Geçen yıl artık en son Amerika ve Mykonos dan sonra dedik ki artık yapalım. Herşey planlıydı Temmuzda başlayacaktık çalışmalara ne zaman olursa artık. Ve ilk korunmadan denediğimiz ay hamile kaldım ama 8. haftada kalbi durdu. Küretaj oldum 1 ay korunduk ve tekrar başladık denemelere tabii ben ilk aydan hamile kaldığım için yine öyle olur sanıyordum ancak işte bu zamana kadar maalesef aradan 6 ay geçti hamile kalamadım. Ve şimdi diyorum ki keşke ilk evlendiğim yıl korunmayı bıraksaydım bebek de olsaydı onunla gezseydim. Ama tabiki keşkeler geçen zamanı geri getirmiyor. Hele ki artık bu işi kafana koyunca her ay regl olduğunda dünyan başına yıkılıyor.kendi icimde cok savasiyorum.
daha yapacak cok seyim var, deli gibi gezmek tozmak istiyorum, dunyayi gormek istiyorum.
ote yandan, kalabalik aile seviyorum, en azindan 3 cocugum olsun istiyorum, ama vakit yok… :/
yani cocugum olsun istiyorum, ama bakmak istemiyorum, ben niye boyleyim kizlar :/
çok şekersin canım yaaaaa.ne güzel anlatmışsın ..ama bi evladın olduğunda neden daha önce yapmadım diye kesinlikle pişman olacaksın....bence ciddi ciddi düşünmeye başla.gezmelerine çok fazla ara vermenede gerek yok bencekendi icimde cok savasiyorum.
Ayyy ne guzel darisi başımaevet cnm kan testi yaptım 2-3 haftalık hamileyim
Canim bende 3 yil olacak kasim ayinda ve bende 27 yaşındayımmerhabalar,benimde 3.senem evleneli.Kasım ayında doğum kontrol hapını içmeyi bıraktım ve en son 18 şubatta regl oldum.Doktora gittim ve bir sürü tahlil yapıldı.,;Allahtan herhangi bir olumsuz sonuç çıkmadı.Farlutal verdi şimdi onu kullanıyorum, artık bende çok istiyorum bebiş allah bana ve isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin.Çok mu geç kaldım acaba....27 yaşındayım bu arada.....
amin cnmAyyy ne guzel darisi başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?