- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Evet canim insallahamin inş bizde hamile kalırız dimi Cemrecemre:)
ne mutlu Rabbim sağlıklı sıhhatli annesiyle babasıyla bi ömür nasip etsin evladınıza.ne güzel anlatmışsınız.inşallah bu konuda derdi olanlara bi umut olur.ve Allah kimseyi önce avlat acısıyla daha sonrada anne olma hasretiyle imtihan etmesin.dediğiniz çok doğru herşeyin başı dua...herkese merhaba arkadaşlar ben ocak-şubat 2013 döneminde prolaktin hormonuyla ilgili başlıklarda bikaç yazı yazmışım soru sormuşum daha sonra siteye giriş yapmamıştım ve dışardan takip etmiştim .Sizinle kısaca yaşadıklarımı paylaşmak istedim doğru başlıkta mıyım bilmiyorum ama belki benim yazdıklarım bazı arkadaşlara moral olur.ben o dönemde her okuduğumdan güç almaya çalışıyodum çünkü.ben prolaktin hormonum yüksek onu düşüreyim diye uğraşırken ona üzülürken eşim tahlil vermişti ve 15 şubatta eşimin azosprem olduğunu öğrendik ve dünyamız yıkıldı neler yaşadığımızı bi biz birde Allah bilir ve tabi ki ailemiz.çok zor günlerdi hiç çocuğumuzun olamayacağı duygusu tarif edilemez bi duygu.eşime baskı yapamazdım erkek bu sonuçta hem hassas hem herşey ona bağlıydı artık.daha sonra ekim ayında dr ve hastane araştırması yine bir sürü tahlil vs o süreçten sonra karar verdik.ama tabi eşim bu noktaya zor geldi korktu kaçtı daha sonra konuştum onla denemeden bilemeyiz ve yıllar sonra pişman oluruz dedim o gece rüyasında rahmetli kayın pederimi görmüş eşimin elini tutuyomuş ve yola devam demiş eşim bundan çok etkilenmiş ve o gün aradı hastaneden randevu aldı.Tese ameliyatı oldu daha sonra tüp bebek tedavisi oldum ve negatif yine yıkıldık.ama hmn yine denedim pes etmedim 1 ay sonra 2.deneme ve pozitif işte o duygu asıl çok daha farklı ve tarif etmesi ilginç bşy.çok şükür şimdi kızım kollarımızda ve annelik babalık duygusunu tattık iliklerimize kadar o duyguyu yaşadık ve kızımız büyüyor dün 7 ayını doldurdu.ben önce Allah'a daha sonra eşime aileme ve Eurofertil ailesine binlerce kez şükrediyorum.Eurofertil için karar alırken çokta zorlanmamıştık eşim referansla bulmuştu hastaneyi ve görüştüğümüz bikaç hastane bize çok sıcak gelmemişti ve bizim için tüp bebek tedavisinden çok tese ameliyatıydı sonuçta tesenin önce başarılı geçmesi gerekiyordu.Ve iyi ki orda ameliyatını yaptırmışız şimdi 2 dondurulmuş embriyom ve 4 dokumuz daha var hastanede.Başta Mine Hnm'a ve sayın Hakan Özörnek'e,eşimin Dr Alper Eroğlu'na,benim doktorlarım Alev Özay ve Huri Aslan'a,hemşirem Nalan hnm a,tüm çalışanlara sıcaklıkları hizmetleri ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Allah isteyen herkese versin.Pes etmemek ve güçlü olmak ve tabi ki dua binlerce yasin toplandı 41 hamileden pirinç topladılar ve pişirip eşimle yedim vs vs önce Allah'tan istememiz ve sonucun kaderimiz olduğunu bilmemiz gerekiyor.Herşey için binlerce kez şükür olsun.Ve dün anneler günüydü annelerin ve anne adaylarının anneler günüde kutlu olsun.
selam....bende de deniyorum mayıs ayıda negatif geçti.Bakalım artık bu ay ne olacak????İnş en kısa zamanda hamile kalırızkizlar iyi haber yok mu kimsede ? walla hamile kalan kac aydir ugrastigini da yazsin bir zahmet…
Amin inş:)ne yazıkki bilgim yok.Benimde FSH 4 çıkmıştı diğerlerini hatırlamıyorum...Değerin düşük olması yumurtaların verimliliğinin iyi olması anlamına geliyor diye biliyorum..merhaba 28 yaşında 10 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim jinekolojik muayenede rahim yumurtalıklar hersey normal çıktı pko falanda yok ama 2-2.5 ayda regl oluyorum ve 6 aydırda korunmuyoruz hamile kalamadım hormon testi yaptırdım daha doktor görmedi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
estradiol 55.16
FSH 6.51
TSH 1.22
Luteinizan Hormon LH 11.63
PROLAKTİN 6.17
bende hamile kalmak istiyorum artık inşallah Allah nasip eder herkese
teşekkür ederim cevabın için doktora gittim bugün Kartalda Zeynep Gençlere gidiyorum gayet normal hormon testlerin hamile kalabilsin dediAmin inş:)ne yazıkki bilgim yok.Benimde FSH 4 çıkmıştı diğerlerini hatırlamıyorum...Değerin düşük olması yumurtaların verimliliğinin iyi olması anlamına geliyor diye biliyorum..
Ay hadi inş.Allah bu mübarek günlerde dileklerimizi kabul etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bize ve isteyen herkese:)teşekkür ederim cevabın için doktora gittim bugün Kartalda Zeynep Gençlere gidiyorum gayet normal hormon testlerin hamile kalabilsin dedi
Canimm inşallah hepimize nasip etsin Allah senin ne zamandır olmuyorAy hadi inş.Allah bu mübarek günlerde dileklerimizi kabul etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bize ve isteyen herkese:)
Canım bende maltepe devlet hastanesine gitmiştim :) iki aydır olmuyor diye bana da doktor gulmustu 1 yıl korunmasız beraberlik olmazsa sorun aranır dedi herşey normalken bile her ay gebelik olma ihtimali %20 dedi su an bizde 4 subat tan beri korunmuyoruz ama daha olmadı bende adet düzensizliği var o yüzden hormon testi yaptırdım ben oda normal çıktı bilmiyorum neden kalamiyorumMerhaba arkadaşlar bende iki aydır hamile kalmak için çaba sarfediyorum. Kalamadım bi türlü. Devlet hastanesinde bir doktora gittim. Iki aydır uğraşıp kalamıyorum deyince bir Güldü. Bi sene beklemek gerekiyormuş sanırım. Ama biraz uzun bi zaman değil mi. Hiçbir hormonuma falan bakmadı. Sadece ultrasonla bir on saniye falan baktı. Sıkıntı yok. Gün aşırı beraber olun dedi.
Bilemedim ki ben ne yapayım şimdi. Tavsiyeniz var mı. Yardımınız
Özel hastaneye gitsem tetkik yaparlar mı yoksa acaba alacağım Cevap yine bir sene beklemem yönünde mi olacak.Canım bende maltepe devlet hastanesine gitmiştim :) iki aydır olmuyor diye bana da doktor gulmustu 1 yıl korunmasız beraberlik olmazsa sorun aranır dedi herşey normalken bile her ay gebelik olma ihtimali %20 dedi su an bizde 4 subat tan beri korunmuyoruz ama daha olmadı bende adet düzensizliği var o yüzden hormon testi yaptırdım ben oda normal çıktı bilmiyorum neden kalamiyorum
Canım adetinde düzensizlik falan var mi ? Ben kartal kızılay da yaptırdım adetin 5. Günü sabah aç karnına hormon testi yaptırmak istiyorum de yaparlar 100 lira fiyatı[/QUOTE
Hiç düzensizlik yok. Istanbulda yaşamıyorum malesef ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?