2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Eveet sonunda 10 gün gecikmeyle kanama başladı,buna sevineceğim aklıma gelmezdi dış gebelikten çok korkuyordum,haftaya Dr a gidip 2. Deneme için plan yapıcam,inşallah inanıyorum bir dahakine sağlıklı olarak hamile kalıcam..Kimyasal Gebeliği de yaşamış oldum kızlar...
umarım 2. denemen başarılı olr.bnmde ilk denemem başarısız oldu şidi dondurlmşlarla dewm edicm.bu hafta içi yerleştrckler Allah isteyen herkezi çocuk sahibi yapar işallh..

kızlar benimle aynı durumu yaşayan oldumu çok moralim bozuk :KK43: transfer öncesi adet olmam gerekiyor dondurulmuş embriyo transferi yapılcak ama adet olamadığım için tedavim yarım kaldı offf:KK17:
mrb bnm olumsuz olduğunu öğrendikten 2 gün sonra adet oldum.şimdi dondurlmşlar için tedawiye başladım.umarım sennkide bian önce başlar güzl sonuçlar alırz..

Selam kızlar dün genel anestezi altında toplam 15 yumurtam toplandı. Bugün ise onüçünün döllendiği söylendi. Yumurta toplama işleminden 3 yada 5 gün sonra transferim gerçekleşecek. Şuan bekleme aşamasındayım. OHSS riskine karşı doktorum powerade ve protein diyeti önerdi. sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım allah isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin. Sizler de durum nasıl.
Powerade ve protein diyetinin detaylarını paylaşırmısın arkadasım?

Rahim kalınlığı tedavinin hangi aşamasında olculuyor ?yarın yumurta toplancak..

umarım 2. denemen başarılı olr.bnmde ilk denemem başarısız oldu şidi dondurlmşlarla dewm edicm.bu hafta içi yerleştrckler Allah isteyen herkezi çocuk sahibi yapar işallh..
Saol tatlım benim dondurulmuşum yok ne yazık ki,herhalde 2 adet dönemi sonrası tekrar denemeye hazır olurum diye düşünüyorum bakalım Dr ne diyecek??

dondurulmuşum yok ne yazık ki,herhalde 2 adet dönemi sonrası tekrar denemeye hazır olurum diye düşünüyorum bakalım Dr ne diyecek??[/QUOTE]
inşallah son deneme olur.benim de dondurulmuş yok. iki gün sonra tedt

inşallah bu defa Rabbim güldürdü yüzünü. benim de dondurulmuşum yok. iki gün sonra test yapıcam. negatif olursa biraz ara vericem. çok yıprandım. Allah yardımcımız olsun

Eveet sonunda 10 gün gecikmeyle kanama başladı,buna sevineceğim aklıma gelmezdi dış gebelikten çok korkuyordum,haftaya Dr a gidip 2. Deneme için plan yapıcam,inşallah inanıyorum bir dahakine sağlıklı olarak hamile kalıcam..Kimyasal Gebeliği de yaşamış oldum kızlar...
Canim hersey de vardir bir hayir, buna da sukur. Kimyasal da olsa gebelik elde ettin sonucta. Bir sonrakine basaracaksin insallah inaniyorum

dondurulmuşum yok ne yazık ki,herhalde 2 adet dönemi sonrası tekrar denemeye hazır olurum diye düşünüyorum bakalım Dr ne diyecek??
inşallah son deneme olur.benim de dondurulmuş yok. iki gün sonra tedt[/QUOTE]
Inşallah ben de öyle umuyorum,çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan anlayamaz,senin ilk denemen mi??

Bayanlar benim midem hala şiş, yurumekte zorluk cekiyorum. Dogru durust oturup kalkamiyorum. 3.Gundeyim opu olali. Dun ve bugunku yediklerimi nihayet cikarttim bugun.. ewdekiler de nazlandigimi saniolar. Nasil dogum yapacaksin peki diyorlar? Bir tabak yemek yesem patlayacakmisim gibi oluyorum, nefes alamiyorum. Artik doydugum icin degil de mecburen kalkiyorum masadan. Ben mi abartiyorum,sizde oyle misiniz? Opu oncesi giydigim pant. Nun dugmesi kapanmiyor, sığmıyorum mesela.. vucudumda su topladi sanki. Dr lar herseyime normal bunlar diyor, acaba ohss mu oldum? Ama kimse de ewet demiyor, olur oyle seyler deyip gectiler. Yarin ise gidecegim,iznim bitti artik.. 1.5 saat yol gidip aksam donuste de bi okdr ayakta yolculuk yapacagim.. delirmemek elde degil. Ben nasil yapacagim bunlari :KK43:
gercekten cok zormus, yasamayan bilemez..

benim ilk denemem. inşallah son olur. Birgün hepimiz anne olacağız.buna inanıyorum . duamızı bol edelim. ="memento, post: 39190261, member: 225516"]inşallah son deneme olur.benim de dondurulmuş yok. iki gün sonra tedt[/QUOTE]
Inşallah ben de öyle umuyorum,çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan anlayamaz,senin ilk denemen mi??[/QUOTE]
bemim

Bayanlar benim midem hala şiş, yurumekte zorluk cekiyorum. Dogru durust oturup kalkamiyorum. 3.Gundeyim opu olali. Dun ve bugunku yediklerimi nihayet cikarttim bugun.. ewdekiler de nazlandigimi saniolar. Nasil dogum yapacaksin peki diyorlar? Bir tabak yemek yesem patlayacakmisim gibi oluyorum, nefes alamiyorum. Artik doydugum icin degil de mecburen kalkiyorum masadan. Ben mi abartiyorum,sizde oyle misiniz? Opu oncesi giydigim pant. Nun dugmesi kapanmiyor, sığmıyorum mesela.. vucudumda su topladi sanki. Dr lar herseyime normal bunlar diyor, acaba ohss mu oldum? Ama kimse de ewet demiyor, olur oyle seyler deyip gectiler. Yarin ise gidecegim,iznim bitti artik.. 1.5 saat yol gidip aksam donuste de bi okdr ayakta yolculuk yapacagim.. delirmemek elde degil. Ben nasil yapacagim bunlari :KK43:
gercekten cok zormus, yasamayan bilemez..
benim de şişti.kayısı çok iyi geldi.şimdi iyiyim.tavsiye ederim

salı günü bir türlü gelmek bilmiyor. hem hamile olduğuma neredeyse eminim. hem de ya değilsem diyorum. çok duaya ihtiyacım var.dondurulmuş embriyom da yok.baştan başlamak zor olacak. inşallah gerek kalmaz.... birbirimize dua edelim.

Powerade ve protein diyetinin detaylarını paylaşırmısın arkadasım?
Canım ohss riskine karşı günde 3 powerade 6 bıldırcın yumurtası yememi söyledi doktor. bir bardaktan fazla su içme dedi. protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. gerçekten ohss olmadım. fakat sonucum da pozitif değildi. yarın histeroskopi olup martta dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğim.

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle herkese bu 2015 senesinin hayırlı bebeklerinin kavusmamizi diliyorum..

bende 2. tüp bebek tedavime Mart adetimle başlayacağım Allahin izni ile..benim doktorum transfer öncesi yani igne kullanımı esnasında ofis histeroskopisi yapacağını rahmin bu şekilde tenizleneceyini ve transfer noktasina işaret koyacagjni söyledi.. ilk tedavin de farklı doktora gitmiştim böyle bişey yapmadı hamile kaldım fakat kalp atımı oluşmadı kurtajla alındı. böyle bişey duyan var ki varsa faydası varmı onuda bilmiyorum.. histeroskopi Rahmi yoruyor deniyo biryandan sağlıklı deniyo bilgi lütfen sevgiler.

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle herkese bu 2015 senesinin hayırlı bebeklerinin kavusmamizi diliyorum..

bende 2. tüp bebek tedavime Mart adetimle başlayacağım Allahin izni ile..benim doktorum transfer öncesi yani igne kullanımı esnasında ofis histeroskopisi yapacağını rahmin bu şekilde tenizleneceyini ve transfer noktasina işaret koyacagjni söyledi.. ilk tedavin de farklı doktora gitmiştim böyle bişey yapmadı hamile kaldım fakat kalp atımı oluşmadı kurtajla alındı. böyle bişey duyan var ki varsa faydası varmı onuda bilmiyorum.. histeroskopi Rahmi yoruyor deniyo biryandan sağlıklı deniyo bilgi lütfen sevgiler.
ben aşılama öncesi yaptırdım.ama tutmadı.zor değil.hemen toparlandım ama hiçbirşeye yaramadı.yine de yaptırmak sana kalmış.belki sana faydası olur.Allah yardımcımız olsun

Back
X