- 9 Ağustos 2010
- 86
- 37
- 303
Tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin,darısı bizlere bize de dua et ltfbugün transferimin 12. günü. kan testi yaptım 115,6 çıktı. Bu ne demek hamile miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin,darısı bizlere bize de dua et ltfbugün transferimin 12. günü. kan testi yaptım 115,6 çıktı. Bu ne demek hamile miyim
Tebriklerr,darısı bize inşallah80 çıktı canım bakalım yarın înşallah katlar
Evt canm taze transferden daha iyi olduğunu söylüyorlarkızlar cuma günü dondurlmş embiryomu koycklar rahim kalınlığım 7.5 mm dedi pazartesi ,cumaya kadar dahada kalınlaşır mı.dondulmşlarda şansmz daha yüksek die duydum bu durumla ilgili bilgisi olan var mı.
canım histeroskopiyi araştır. hsg den farklı. benimde ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. doktor histeroskopi yaptı. tabi o kadar emek ve masraf boşa gitti. amh daha önce hiç yaptırmadım.Merhaba arkadaşlar. Bende bugün hasta oldum. Yarın için merkezden randevu aldık. Bizim ki sebepsiz infertilite. eşimin sperm sayisi sonuclari iyi. Benim adetlerim genel olarak duzenli. Rahim filmi cektirdim kanallarim acik. Daha önceden 2 negatif aşılamam var. Eğer yarın fiyat konusunda anlasabilirsek inş yarın tedaviye başlayacağız. Ama ben sadece şimdiye kadar amh testi hiç yaptirmadim. Acaba bu yarın tedaviye başlamam açısından bir engel teşkil eder mi? Bu test zorunlu mu?
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün hasta oldum. Yarın için merkezden randevu aldık. Bizim ki sebepsiz infertilite. eşimin sperm sayisi sonuclari iyi. Benim adetlerim genel olarak duzenli. Rahim filmi cektirdim kanallarim acik. Daha önceden 2 negatif aşılamam var. Eğer yarın fiyat konusunda anlasabilirsek inş yarın tedaviye başlayacağız. Ama ben sadece şimdiye kadar amh testi hiç yaptirmadim. Acaba bu yarın tedaviye başlamam açısından bir engel teşkil eder mi? Bu test zorunlu mu?
mutlaka araştır derim.ben malatyaCanım Teşekkürler cevabın için. Demekki zorunlu bişey değil. Yarına randevu aldık. Konuşmaya gideceğiz. Ins. Herşey yolunda gider Ve tedaviye başlarız. Bakalım ne fiyat verecekler o da çok önemli. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Çok teşekkürler cnm. hamileymişsin Allah tamamını erdirsin. Darısı tüm isteyenlere olur inş. hayirlisiyla.ama testi zorunlu değil.benim ve eşimin de hiç sıkıntımız yoktu.histeroskopi yaptım. Rahim filmi çektim.aşılama yaptım.dünyanın ilacını içtim.faydası yok.bence vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin.inanın olan bize oluyor.Allah yardımcımız olsun
Ben mersindeyim. Burda 1 tane var tüp bebek merkezi. Yakın olduğu için burda deniyelim dedik. Gecen yıl bir tanıdığım yaptırdı şimdi bebişi doğdu bile. Artık her şey ALlahtan.mutlaka araştır derim.ben malatya
inşallah Rabbim ilk denemende kucağına meleklerin almayı nasip eder. Allah yardımcı olsunBen mersindeyim. Burda 1 tane var tüp bebek merkezi. Yakın olduğu için burda deniyelim dedik. Gecen yıl bir tanıdığım yaptırdı şimdi bebişi doğdu bile. Artık her şey ALlahtan.