Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım ilk denemende Rabbim nasip etti değerin gayet yüksek sanırım ikiz olacak.Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşKızlar ilk tüp bebek denemem ve hamileyim şükürler olsun. 12. Gun test sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak. Inşallah degerim artar bir sorun çıkmaz
Teşekkür ederim canım. Çarşamba gunu inşallah degerim artar. Ikiz olup olmadigi belki o zmn daha da netlesir :)))tebrik ederim canım ilk denemende Rabbim nasip etti değerin gayet yüksek sanırım ikiz olacak.Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş![]()
Tebrikler canım gözün aydın iki tane mi konmustu olabilir benimde üçüncü denemem bende hamileyim iki tane embriyo kondu değerim da aynı çarşamba keseye bakmaya gidecezKızlar ilk tüp bebek denemem ve hamileyim şükürler olsun. 12. Gun test sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak. Inşallah degerim artar bir sorun çıkmaz
Cnm bana tek embriyo denilmisti. Ama 2 tane koydularsa bilmem. Yasim 30. Ama bir arkadasim demisti genelde tek diyip iki tane koyuyorlarmis. Basari oranlarini arttirmak icin heralde. Öyleyse bilemem. Sence ikiz olabilir mi??Tebrikler canım gözün aydın iki tane mi konmustu olabilir benimde üçüncü denemem bende hamileyim iki tane embriyo kondu değerim da aynı çarşamba keseye bakmaya gidecez
Bilmiyorum ki canım olabilir değerin yüksek çünkü hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimizi. .Cnm bana tek embriyo denilmisti. Ama 2 tane koydularsa bilmem. Yasim 30. Ama bir arkadasim demisti genelde tek diyip iki tane koyuyorlarmis. Basari oranlarini arttirmak icin heralde. Öyleyse bilemem. Sence ikiz olabilir mi??
cnm mrb ALLAHIM İNŞ NASİP EDER SANADA BANA DA VE TÜM İSTEYEN LERE BNM KİŞ İLK OLACAK BU AY GİTTİM DE E2 DEGERİM YÜKSEK ÇIKTI 589 ÖBÜR AYA yapacaz dedi sence düşermiSelam kızlar dün genel anestezi altında toplam 15 yumurtam toplandı. Bugün ise onüçünün döllendiği söylendi. Yumurta toplama işleminden 3 yada 5 gün sonra transferim gerçekleşecek. Şuan bekleme aşamasındayım. OHSS riskine karşı doktorum powerade ve protein diyeti önerdi. sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım allah isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin. Sizler de durum nasıl.
inşallah Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder. ben de tedaviye gittiğimde E2 değerim yüksekti.iki ay bekledim o yüzden ama değdi çok şükürpost: 39772006 .!.:cnm mrb ALLAHIM İNŞ NASİP EDER SANADA BANA DA VE TÜM İSTEYEN LERE BNM KİŞ İLK OLACAK BU AY GİTTİM DE E2 DEGERİM YÜKSEK ÇIKTI 589 ÖBÜR AYA yapacaz dedi sence düşermi
Sağol cnm ilk mi oldu cnm seninşallah Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder. ben de tedaviye gittiğimde E2 değerim yüksekti.iki ay bekledim o yüzden ama değdi çok şükür
evet canım ilk denememde tuttu Allah a hamd olsunseeniz .!.:Sağol cnm ilk mi oldu cnm sen
canım bebeğin iyi ise bi sıkıntı olmaz inş. Allah bebeklerimizi bize bağışlasınfatihmehmet .!.:10+4 günlük hamileyim kanamam oldu geçen yine olmuştu çok korkuyorum yaaa
canım ya senin adına çok üzüldüm. şu anda herşeyini kaybetmiş gibisin seni anlıyorum.ben de aşılama sonrası hamile kalmış ve kaybetmiştim bebeğimi.Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inş. umudunu yitirme.Allah birgün sana ol der ve bebeğin oluverir.malesef bebeğim 7 haftalıkken ölmüş karnımda bulup kaybetmek çok acı sabrım tükeniyor sanki kendimi tutamıyorum bundan sonra naparım bilmyiorum
çok geçmiş olsun allah çok sabır versin.allah tekrar güldürsün yüzünü en kısa zamanda inş. doktorun bu konuda bir şey dedimi. yani bir sebep söyledimi.malesef bebeğim 7 haftalıkken ölmüş karnımda bulup kaybetmek çok acı sabrım tükeniyor sanki kendimi tutamıyorum bundan sonra naparım bilmyiorum
ilk üç ayda genelde kromozom genetik sebeplerdenmiş ama ilk çocukta araştırmıyorlar sebebini ikincide de olursa araştırıyorlarçok geçmiş olsun allah çok sabır versin.allah tekrar güldürsün yüzünü en kısa zamanda inş. doktorun bu konuda bir şey dedimi. yani bir sebep söyledimi.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de 7 haftalıkken kaybettim bebeklerimi.. seni çok ii anlıyorum.. şimdi sil baştan başladık hemen kan pıhtılaşması ve genetik testleri yaptırdım ne olur ne olmaz.. denemeye karar verdiğinde sen de yaptırmayı düşünebilirsin..tekrar çok geçmiş olsun...malesef bebeğim 7 haftalıkken ölmüş karnımda bulup kaybetmek çok acı sabrım tükeniyor sanki kendimi tutamıyorum bundan sonra naparım bilmyiorum
sana da çok geçmiş olsun tekrar başlamak zor bir karar eşimde varikosel var ameliyat olacakmış 6 aya düzeliyormuş sperm sayısı onu beklerim heralde tüp bebekti bizim genetik tahlil vermiştik sonuç çıkmadı diye aradılar tekrar kan istediler o arada hamile kaldım diye vermemiştik ama baktırırm ben de sana da bana da çokm güzel haberler diliyorumcanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de 7 haftalıkken kaybettim bebeklerimi.. seni çok ii anlıyorum.. şimdi sil baştan başladık hemen kan pıhtılaşması ve genetik testleri yaptırdım ne olur ne olmaz.. denemeye karar verdiğinde sen de yaptırmayı düşünebilirsin..tekrar çok geçmiş olsun...