Inşallah cnm. Cok tesekkur ederiminşallah kalır hepsi de dondurmak için de yumurtaların olur.bu süreçte sana bolca dua edeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnm. Cok tesekkur ederiminşallah kalır hepsi de dondurmak için de yumurtaların olur.bu süreçte sana bolca dua edeceğim
Cnm cok sevindim. Allah tamamını erdirsin. Darısı tum isteyenlere olur inşallahkızlar bgün 10. günüm dayanamadım idrar testi yaptım pozif çıktı çok heycanlıyım.ilk defa çift çizgiyi gödümm :)
işlah canım tüm isteyenlere dua ediyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsinCnm cok sevindim. Allah tamamını erdirsin. Darısı tum isteyenlere olur inşallah
senin adına çok sevindim canım 5.gün transfer yapılınca tutma şansı daha yüksek deniyor.inşallah hepsi sağlıkla bölünmeye devam eder.rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inş.Benimde bugun tutan 6 yimurtam bölünmüs. 1. Kalite olduğunu sbölünmeyle . 5. Gun transfer yapilacakmis bir aksilik çıkmazsa inşallah. Yani perşembe gunu. Hayırlısi olur inşallah.
amin canım bu hafta bebeğimi daha çok hissediyorum.hamile olmak bir hayaldi benim için.şimdi rüyada gibiyim.bu güzel duygunun dünyada eşi yok.Rabbim isteyen herkese tattırsın. aminfatihmehmet .!.:tebrik ederim ben de geçen cuma duydum harika bi duygu Rabbim herkese yaşatsın kucaklarımızı bebeklerle doldursun
daha çok hissediyorum derken? ben hiç bi şey hissetmiyorumamin canım bu hafta bebeğimi daha çok hissediyorum.hamile olmak bir hayaldi benim için.şimdi rüyada gibiyim.bu güzel duygunun dünyada eşi yok.Rabbim isteyen herkese tattırsın. amin
Kızlar 6 embriyo devam ediyor. Persembe gunu transferim var. Dua edin bana. 2 gin kaldı. Bu süreçte yapmam gereken tavsiyeleriniz varmı?? .Buarada birde mantar oldum onun gecmesi icin uğraşıyorum
Cnm Allah in izniyle bişey olmaz inş. Bol bol yat dinlen. Yorma hic kendinimerhaba kızlar
benim de bugün kanamam oldu çok korkuyoruz doktor 10 gün rapor verdi 3 ay dolana kadar yataz anlaşılan nursenn Allah yardımcın olsun inşallah tutar dua et kendine bol bol
Cnm yumurta toplamadan once hafif vardi. son muayenede soyledim krem kullanabilirsin demisti. Zaten hafiftide. Yum. Top.dan sonra antibiyotik verildi halende iciyorum transfere kadar icilecekmis. Sanırım o tetikledi. Dun gece beni cik rahatsiz etti. Bugunde cok dikkat ediyorum geceye gore daha iyiyim. Ins. Transfere kadar tam gecerMaşallah canım..benimde persembe yumurtalar toplanacak sayi da az ama kalite onemliymis herkes oyle soyluyor masallah senin de 6 tanesi 1.kalite olmus..transfere kadar en onemli sey stres yapmamak
mantar i doktoruna sordun mu?
Cnm yumurta toplamadan once hafif vardi. son muayenede soyledim krem kullanabilirsin demisti. Zaten hafiftide. Yum. Top.dan sonra antibiyotik verildi halende iciyorum transfere kadar icilecekmis. Sanırım o tetikledi. Dun gece beni cik rahatsiz etti. Bugunde cok dikkat ediyorum geceye gore daha iyiyim. Ins. Transfere kadar tam gecer