• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'de tüp bebek yaptıranlar...

kızlar bugün transferimin 10. günü tek embiryo transfer edildi.bugün idrar testi yapsam çıkar mı?

Benimde bugun tutan 6 yimurtam bölünmüs. 1. Kalite olduğunu soylediler. 5. Gun transfer yapilacakmis bir aksilik çıkmazsa inşallah. Yani perşembe gunu. Hayırlısi olur inşallah.

Benimde bugun tutan 6 yimurtam bölünmüs. 1. Kalite olduğunu sbölünmeyle . 5. Gun transfer yapilacakmis bir aksilik çıkmazsa inşallah. Yani perşembe gunu. Hayırlısi olur inşallah.
senin adına çok sevindim canım 5.gün transfer yapılınca tutma şansı daha yüksek deniyor.inşallah hepsi sağlıkla bölünmeye devam eder.rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inş.

fatihmehmet .!.:
tebrik ederim ben de geçen cuma duydum harika bi duygu Rabbim herkese yaşatsın kucaklarımızı bebeklerle doldursun
amin canım bu hafta bebeğimi daha çok hissediyorum.hamile olmak bir hayaldi benim için.şimdi rüyada gibiyim.bu güzel duygunun dünyada eşi yok.Rabbim isteyen herkese tattırsın. amin

[QUOTEmet, post: 39464887, memb40"]daha çok hissediyorum derken hiç bssetmiyorum :KK43:[/QUOTE]
artık psikolojik olarak hamile olduğumu hissediyorum.ben de fiziksel olarak ben de henüz bişey hissetmiyorum.bebeğimizi hissettiğimiz günler de gelecek tatlı tekmelerini hissedeceğiz inş.

Kızlar 6 embriyo devam ediyor. Persembe gunu transferim var. Dua edin bana. 2 gin kaldı. Bu süreçte yapmam gereken tavsiyeleriniz varmı?? .Buarada birde mantar oldum onun gecmesi icin uğraşıyorum

merhaba kızlar
benim de bugün kanamam oldu çok korkuyoruz doktor 10 gün rapor verdi 3 ay dolana kadar yataz anlaşılan nursenn Allah yardımcın olsun inşallah tutar dua et kendine bol bol

Kızlar 6 embriyo devam ediyor. Persembe gunu transferim var. Dua edin bana. 2 gin kaldı. Bu süreçte yapmam gereken tavsiyeleriniz varmı?? .Buarada birde mantar oldum onun gecmesi icin uğraşıyorum

Maşallah canım.:nazar: .benimde persembe yumurtalar toplanacak sayi da az ama kalite onemliymis herkes oyle soyluyor masallah senin de 6 tanesi 1.kalite olmus..transfere kadar en onemli sey stres yapmamak ;) mantar i doktoruna sordun mu?

merhaba kızlar
benim de bugün kanamam oldu çok korkuyoruz doktor 10 gün rapor verdi 3 ay dolana kadar yataz anlaşılan nursenn Allah yardımcın olsun inşallah tutar dua et kendine bol bol
Cnm Allah in izniyle bişey olmaz inş. Bol bol yat dinlen. Yorma hic kendini

Maşallah canım.:nazar: .benimde persembe yumurtalar toplanacak sayi da az ama kalite onemliymis herkes oyle soyluyor masallah senin de 6 tanesi 1.kalite olmus..transfere kadar en onemli sey stres yapmamak :KK66: mantar i doktoruna sordun mu?
Cnm yumurta toplamadan once hafif vardi. son muayenede soyledim krem kullanabilirsin demisti. Zaten hafiftide. Yum. Top.dan sonra antibiyotik verildi halende iciyorum transfere kadar icilecekmis. Sanırım o tetikledi. Dun gece beni cik rahatsiz etti. Bugunde cok dikkat ediyorum geceye gore daha iyiyim. Ins. Transfere kadar tam gecer

Cnm yumurta toplamadan once hafif vardi. son muayenede soyledim krem kullanabilirsin demisti. Zaten hafiftide. Yum. Top.dan sonra antibiyotik verildi halende iciyorum transfere kadar icilecekmis. Sanırım o tetikledi. Dun gece beni cik rahatsiz etti. Bugunde cok dikkat ediyorum geceye gore daha iyiyim. Ins. Transfere kadar tam gecer

Inşallah geçmiş gitmiş olsun biran önce. .dediğin gibi antibiyotik yapıyor bende de olur ne zaman icsem..dikkat et kendine..

Back
X