2015'de tüp bebek yaptıranlar...

canım benim eşiminde 2 milyn çıkmıştı mikroda bu sorun değil hiç takma rahat ol inşallah herşey güzel olur bizim tedavi bitti bugün transferin 13. günü bebeğim benimle 3yumurta döllenmişti 2si transfer edilmişti umarım fikir olmuşumdur
Sagol canımsım teşekkürler,aslında eşimde bir sorun yoktur.muayenede az görünce dr işlemi farklı yapacagız dedi.benim normal hamilelikte 2 oglum var.amaliyat geçirdim normal olmuyor tüp bebek hazırlıgındayız.anne olmak öyle bir duyguki sanki 5 tane daha olsa isterim.Bir tane bebegim olsun istiyorum benimkiler büyüdüler çok istiyoruz eşimle İkiz istiyoruz çünki eşim ikiz Allahım bize yardım et.senin adına çokkkkkk sevindim inanılmaz bir duygu Allah sonuna kadar sana ve bebegine saglık nasib etsin.Görüşürüz inşaallah

Merhabalar kizlar benimde dün transferim yapıldı .5 tane yumurta alındı 2 tanesi kaldı transfere bir tanesi birinci kalite 8 hücreli biride 2. Kalite 4 hücreliyi ama transferden önce 16 hücreli oldu(Dr da bende anlamadım bu durumu ) .pek olağan bir durum degil yani .endometrium kalınlığıda 8.5 di.20 Ocak test gunu beklemedeyim .rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ins :)
rahim kalınlığı için doktorunuz ne dedi. benim kızıma hamile kaldığımda 17 idi. en son ki negatif tedavimde ise 12.5 idi.

Merhaba kızlar bennde 2015 haziranda 4. tedavime başlayacağım. 2. tedavimden olma bir kızım var. sıkıntım rumuzumdan da anlaşılayacağı üzere fsh yüksekliği, yaşım 26. aralık ayında negatif bir tedavim oldu. doktorum 6 ay ara vermemi 4 ay da dhea kullanmamı istedi. şubat ayında dhea kullanmaya başlayıp haziran da tedaviye başlayacağım inşallah. son tedavimde 2 yumurta oluştu 1i döllendi oda 2. kalite olduğu için tutmadı.

lovely hayırlı olsun canım çok sevindim inan. allah kucağına almayıda nasip etsin. ikiz olması da çok süper bişey. memento seninde güzel haberlerini beklyoruz. bize yazmayı unutma canım.

Kızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor

Kızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor
aayyy. çok güzel ya hamilesin işte. boşver olumsuz düşünme. o belirsizlik herkes de olmuyormu birde.

İnşallah daha da artar,doktorun ne diyor?Bu değere yakın başlayıp birden artan da var,takip edilecek..
Benim değerim de düşük14,5 çıktı,doktorum gebelik olmuş tutunmuş dedi 2 gün sonra kan vericem,artar inşallah...

Merhaba kızlar,hayırlı uğurlu olsun.Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah değerleriniz iki katına çıkar ve kimyasal gebelik olmaz..

kızlar yarın kan vermeye gidicem çok heycanlıyım ama bnde arada bi kasık ağrısından başka bi belrti olmadı o yüzden korkuyorum :(

Back
X