2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Gunaydin kizlarrr. Bugun transferimin 3 gunu ama gune mutsuz bbasladim. Ne bi kasik agrisi ne baska bi sey hicbir sey yk bende :-(
Üzülme canım zaten şuan olacak belirtiler kullandığımız ilaçlardan da kaynaklanabiliyormuş yani daha hiçbir şey belirti olarak kabul edilmemeli

Sizin sonucunuz belli oldu mu???
merhaba canım.22 ocak ta ilk tüp bebek denememden negatif sonuç aldım.Transferden sonraki günler boyunca kasıklarımda batma,ateş basması ve bel ağrısını çok net yaşadım.Neredeyse test yapmadan herkese hamile olduğumu söyleyecektim o kadar belirgindi.Test günü sıfırı görünce şoke oldum.Benimle aynı gün transferi olan diğer arkadaşım ise 12 gün boyunca neredeyse hiç belirti yaşamadığını söyledi ve pozitif sonuç aldı.Yani diyeceğim hiç belli olmuyor bu işler.Çoğu zaman sonuç ne olursa olsun bence vücudun kullandığımız hormon ilaçlarına verdiği reaksiyonlar bunlar.Her iki durumda da pozitif ve negatif sonuçlar alınabiliyor cnm.Çok takılmayın ve stres yapmayın derim.Ben çok taktım ve sonucum olumsuz oldu.Geçen sefer tek blastosist transfer edilmişti.Bu ay dondurulmuşlardan 2 adet transfer olacak ve hiç bişey olmamış gibi işe filan başlamayı düşünüyorum hemen.Olacaksa her türlü oluyor olmayacaksa ne yapsak boş.Geç anladım biraz ama bakalım :KK28:

kızlar ben hala adet olmadım,Dr değerin sıfırlandığını görmek Lazım dedi,ptesi tekrar kan vericem,bu nasıl bişey ya endişeleniyorum çok:(adetim tam 1 hafta gecikti

Kizlar selamm.. bugun nihayet opu oldum ama omrumden omur gitti su 13 gunde.
25 yumurta diye gittim, 55 yumurta toplandigini soylediler.. inanilmaz agri ,kramp,nefes darligi, yurumede zorluk, midemde siskinlik,bulantim var. Progesteron 3.38 cikti, bu yuzden transferimi iki ay sonraya ertelediler vucut dinlensin diye. Bende ozamana kdr toparlanirim,moral motivasyonum artar.. boylesi daha iyi oldu benim icin,yoruldum gercekten de. Yarin embriyo durumu icin arayacaklar. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bu hormon takviyesi cok zor bi surecmis, kurtuldum allah a cok sukur, transferi de atlattik mi tamamdir ;)

Kizlar selamm.. bugun nihayet opu oldum ama omrumden omur gitti su 13 gunde.
25 yumurta diye gittim, 55 yumurta toplandigini soylediler.. inanilmaz agri ,kramp,nefes darligi, yurumede zorluk, midemde siskinlik,bulantim var. Progesteron 3.38 cikti, bu yuzden transferimi iki ay sonraya ertelediler vucut dinlensin diye. Bende ozamana kdr utoparlanirim,moral motivasyonum artar.. boylesi daha iyi oldu benim icin,yoruldum gercekten de. Yarin embriyo durumu icin arayacaklar. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bu hormon takviyesi cok zor bi surecmis, kurtuldum allah a cok sukur, transferi de atlattik mi tamamdir :KK66:
Hakkında hayırioso olsun ben yanlış mı anladım 50 yumurta mı toplandı senden

Kızlar ben yarım saat önce sağ tarafımda bi kasık ağrıdıysa uyandım çok korktum hasta oldum diye ama olmamışım şükür bunu belirti olarak kabul edip kendimi hevealendirmek istemiyorum tam olarak 3 üne kadar bekleyeceğim inşallah

Hakkında hayırioso olsun ben yanlış mı anladım 50 yumurta mı toplandı senden
Yanlis anlamissin canim 55 tane toplanmis :KK66: kalan 40 tanesinden 37 tanesi dollenmis suan. 5.gune kac tanesi bizimle olacak bakalim.. gayet iyi dediler .
Esim altin yumurtlayan tavugum diye dalga geciyor benleee :(
Benim amh 17 idi kizlar.. bukdr olacagini dr daha baslamadan tahmin etmisti zaten. Ben ciddi duzeyde pko hastasiyim. En buyuk sorunum ohss suan. Acımdan ölüyorum kolay birsey degil gercekten ,yukarida yazdiklarim isin şakası tabi bir de bana sorun..insallah kaliteli yumurtalar olur da allah bizlerin ve herkesin yuzunu guldurur insallah tek dilegim bu..
Darisi senin gibi bana olsun insallahhh :KK66:

Yanlis anlamissin canim 55 tane toplanmis :KK66: kalan 40 tanesinden 37 tanesi dollenmis suan. 5.gune kac tanesi bizimle olacak bakalim.. gayet iyi dediler .
Esim altin yumurtlayan tavugum diye dalga geciyor benleee :KK43:
Benim amh 17 idi kizlar.. bukdr olacagini dr daha baslamadan tahmin etmisti zaten. Ben ciddi duzeyde pko hastasiyim. En buyuk sorunum ohss suan. Acımdan ölüyorum kolay birsey degil gercekten ,yukarida yazdiklarim isin şakası tabi bir de bana sorun..insallah kaliteli yumurtalar olur da allah bizlerin ve herkesin yuzunu guldurur insallah tek dilegim bu..
Darisi senin gibi bana olsun insallahhh :KK66:
İnsallah canim bizim gibiler sevinrmiyor pek cocugu kucaklayana kadar. Sana da msallah benden 15 tane topladilar benimle bile dalga gecti doktor agrim var diyince yumurta birakmadn kimseye dedi. 50 inanilmaz bir rakam insallah olur bi seyler yolunda gidiyotsa buolacagina isaret bence

İnsallah canim bizim gibiler sevinrmiyor pek cocugu kucaklayana kadar. Sana da msallah benden 15 tane topladilar benimle bile dalga gecti doktor agrim var diyince yumurta birakmadn kimseye dedi. 50 inanilmaz bir rakam insallah olur bi seyler yolunda gidiyotsa buolacagina isaret bence
Insallah olur canim sagolasin, bu sonuca ragmen ben de kendimi heveslendirmiyorum aslinda icimden bi ses hersey mukkemmel olsa da genetik bir sorun olabilir diyor.. benim kan degerlerim de yuksek, onlar tam olarak duzelmeden transfer imkansiz ,olsada tutmaz diye dusunuyorum. Ama olsun ben elimden geleni yaptim,cabaladim, herseyi saati saatine yaptirdim,bi okdr da acı cekiyorum suan.. doktorlar da aramizda vesile. Gerisini allah a hawale ettim, o gorur bizleri ve sevindirir belkide. Olmasi da olmamasi da allahtan. Beklemekten baska caremiz yok, fazla dillendirmeye de gerek yok zaten ortada sonuc yok henuz..
Keseyi gormeden inanmam hicbirseye :KK66: insallah basaririz. Insallah sen de saglikla kucagina alirsin, oyle hissediyorum. Sen artik bir annesin allah in izniyle.. darisi bizleree olsunnn kızzz dua et :KK66:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. transferimin 9. günündeyim.
3 gün sonra test yapacağım. ilk tüp bebek denemem.sık idrara çıkma dışında bir belirtim yok. 7. gün evde test yaptım negatifti. ikiz olmasını çok istiyorum. hala ikiz olma ihtimali var mı acaba. offff beklemek çok zor...

Insallah olur canim sagolasin, bu sonuca ragmen ben de kendimi heveslendirmiyorum aslinda icimden bi ses hersey mukkemmel olsa da genetik bir sorun olabilir diyor.. benim kan degerlerim de yuksek, onlar tam olarak duzelmeden transfer imkansiz ,olsada tutmaz diye dusunuyorum. Ama olsun ben elimden geleni yaptim,cabaladim, herseyi saati saatine yaptirdim,bi okdr da acı cekiyorum suan.. doktorlar da aramizda vesile. Gerisini allah a hawale ettim, o gorur bizleri ve sevindirir belkide. Olmasi da olmamasi da allahtan. Beklemekten baska caremiz yok, fazla dillendirmeye de gerek yok zaten ortada sonuc yok henuz..
Keseyi gormeden inanmam hicbirseye :KK66: insallah basaririz. Insallah sen de saglikla kucagina alirsin, oyle hissediyorum. Sen artik bir annesin allah in izniyle.. darisi bizleree olsunnn kızzz dua et :KK66:
Amin arkadasim insallah diyeim cumartesi keseyi gorsek hayirlisiyla

senin adına çok sevindim inşallah benim de sonucum pozitif çıkar salı günü test yapıcam. senin herşey yolunda gider inş.

kızlar benimle aynı durumu yaşayan oldumu çok moralim bozuk :( transfer öncesi adet olmam gerekiyor dondurulmuş embriyo transferi yapılcak ama adet olamadığım için tedavim yarım kaldı offf:KK17:

Eveet sonunda 10 gün gecikmeyle kanama başladı,buna sevineceğim aklıma gelmezdi dış gebelikten çok korkuyordum,haftaya Dr a gidip 2. Deneme için plan yapıcam,inşallah inanıyorum bir dahakine sağlıklı olarak hamile kalıcam..Kimyasal Gebeliği de yaşamış oldum kızlar...

Back
X