- 8 Ağustos 2014
- 74
- 26
- 18
- Konu Sahibi hayallerleyasiyorum
-
bejafit tebrik ederim seni arkadasim, ne kadar güzel vermissin hemde diyete yeni baslamana ragmen! ne kadar surede verdin 15 kiloyu ve neler yaptin vermek icin, beni de bilgilendirir misin? 75 kilo suan benim ilk hedefim, daha sonra 70, 65 ve son olarak 60. ve elbette katilabilirsin hatta cok memnun olurum katilirsan, bana eslik edecek birine cok ihtiyacim var.
zamaninda katildigim topige oradaki arkadasim ufak bir liste eklemisti diyet programina katilanlarin doldurmasi icin. hatirladigim kadariyla cok faydali bulmustum. ben ilk olarak dolduracagim. lütfen sizde doldurun ve haftada bir guncelliyelim listemizi.
yasim: 27
boyum: 1.70 m
baslangic kilom: 90 kg
suanki kilom: 81,50 kg
ilk hedefim: 75 kg
hedef kilom: 60 kg
benim tartilma gunum cumartesi kizlar ama isterseniz birlikte belirleyelim tartilma gunumuzu. bu sekilde her hafta o gun sabah ac karnina tartilir ve listemizi guncelleriz. lutfen sizlerde örenilerinizi benden esirgemeyin. hangi sekilde en iyi motive olacak ve kg vereceksek o sekilde yapalim. ben her öneriye acigim :)
harika arkadaslar. tatlitambak, bejafit o halde bugunden itibaren baslamis bulunuyoruz :) haftaya cumartesi gününü simdiden büyük bir sabirsizlikla bekliyorum. buarada hepiniz kurban bayrami mübarek olsun! tatlilardan yememek icin cok zorlaniyorum ama sabredicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?