2015e sağlıklı bir kiloyla girmek isteyen (75-85 kilolarinda) bir kac yoldaş ariyorum!

Şuanda ablamlara geldim. Tartımı getirmedim benim başlangıç kilom 91 olsun. Taaa haftaya cumartesi tartılacağim bende zaten çarşamba başlamıştım diyete....
ablamların boy aynasında kendimi gördüm ve resmen nefret ettim kendim den yaaaa... Bugün yediklerime çok pişman oldum. Benim eşim hacca gitti o gelene kadar zayıflayacaktım ama yapamadım. Üstüne daha da aldım. 18 ekim de dönecek ve benim o zamana kadar aldıklarımı vermem lazım. Ne olursa olsun bozmak yok artık diyorum....
zaten bugün bir hassaslık var bende dokunsalar aglayacağım. ...

Canm o hassaslik sinirden oluyor . Yiyince insan kendine sinir oluyor. Ben yemin ettim çikolataya o yüzden kafam rahat ... Bide şu iki günlük ayran çorbası detoksunu yapasim var ama ggünü nu belirlemedim siz ne dersiniz. Başlangıçta 2 günde 2 kilo vermek moral olur gibime geliyor

Bende ayin 24 une 66 olmayı kafaya koydum hergün 200 gr gitse 4 kilo gidio 20 gunde ... kondisyon bisiklet im var günde 1 saat bisiklet bide akşam dikkat ettim mi tamamdır bu iş. . Ayın24 uünde 66 olmayı koydum kafama ...

kizlar korka korka sabah tekrar tartildim cuma gunu normal yedigim icin ve bayramin ilk gunu yani dun tatli kacirdigim icin, tahmin ettigim gibi 1 kg almisim, ya midem dolu ondan 1 kg fazla gosterdi yada bilmiyorum yani ama moralim bozulduuuu, keske tartilmasaydim, haftada 1 tartilmak en iyisi. yani suanki kilom 82,5 kg. hadi bakalim. cumartesiye kadar duseriz dusebildigimiz kadar umarim.

Merhaba,
Bende maalesef tartıda 1 kilo almış çıktım. Ama moralimizi bozmamak lazım, haftaya kadar umarım aldığımızın yanında fazlasını da veririz =)

Kızlar Günaydın. .. Bugünüm de mükemmel geçti çok şükür. .. Bu arada çarşamba gününden itibaren patates diyetini yapmak istiyorum .. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.. yapacak olan var mı benle beraber

Merhabalar,
Patates diyetinden kastınız bir kaç gün sırf haşlanmış patates yenilen diyetse, ben daha önce denemiştim. Korkutmak gibi olmasın ama 2 gün yapabildim çünkü bayılıp durmuştum. İlk günü cahilliğime geldi ona bağlamadığım için ikinci gün devam etmiştim. Ki o zamanlar şu anki sağlık sorunlarım da yoktu, şu anda tiroid ve insülin direncim var.
Ama siz yapacaksanız bende size hurma diyetiyle eşlik ederim isterseniz =)

Ben yapamam canım. Bu tarz diyet yapanlara da tavsiyem metabolizmanızla oynamayın düzenini bozma bence.... ben herseyden az az yiyorum. Hatta tatlı bile yiyorum... Ama ekmek ve hamur işi hiç yemem ve en geç 19 dan sonra yemek yememek benim dikkat ettiklerim....

Neyse yapmayım bende :) bugun cok mutlu oldum yine bayramda aldıkları yavaş yavaş gidiyor ... 68.300 um bu sabah itibariyle. .. kızlar ben kilomu yazıyorum böyle .ama 80 90 kilo olan arkadaşlar bana gucenmesin ben kendimi kötü hissediyorum gibi ... hani nesi varda sürekli yazıp duruo demeyin .. ben en son 84 kiloydum hatta ben tartildim sonra ananem tartildim ikimizde 84 çıktık biz senle aynı kıloyuz demi dedi :) o yani demem o ki verilio 84 kiloyken diodum. Kaç kg vericem de 60 llari gorcem mümkün değil diodum ama isteyince oluyormuş ben evlendiğimde 70 kiloydum suan 68 ..

arkadaslarim merhaba. hemen hemen bi hafta oldu girmeyeli daha dogrusu giremeyeli. cok fena gribe yakalandim. diyete devam etmedim ama yiyebildigimi de söyleyemem. bol bol corba ictim. sizden de hic ses seda cikmamis. hep takipteydim oysaki. bugun tartilma günümüzdü. kilo veremedigim gibi yarim kilo almisim, sanirim midemin dolu olmasindandi ama kendimi cok daha iyi hissediyorum. yani diyetime devam. bugünki kilom 83 kg. sizde durumlar nasil?

Yok canim yaaa ben anlamadım vücudumu ya tartı bozuk ya da ben.... daha 3 gün önce 89.5 çıkıyordum . Şuanda tartı çok uçuk bir rakam gösteriyor. Yarın sabah sil baştan tartılıp kaçamaksız başlıyorum.... sabah 7 de kalkıp kahvaltı yapacam. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum

Beja tsk ederim canim, atlattim cok sükür. Yarindan itibaren yine diyete devam. Saydim, bu haftayi gözardi edersek ki bitzi sayilir zaten, 11 hafta var yilbasinin gelmesine. Bu 11 hafta benim icin altin degerinde. Eger yeni yila kilolu girersem cok küserim kendime. Bu yüzden pes etmek yok!

Tatli sende moralini bozma. Nasil tartildigina da bagli. Ben mesela ac karnina su bile icmeden tartiliyorum. Birde üzerimdeki giysilerin hafif olmasina da dikkat ediyorum. Moralini bozmak yok. Motivasyona ihtiyacimiz var. Her sey istedigimiz gibi olacak insallah.

arkadaslar sizden ses seda cikmamis ama ben bu sabah tartildim ac karnina ve yazmak istiyorum kilomu kendime ve size söz verdigim gibi :) 81,9 kiloyum. yani bir hafta 1,10 kg vermisim. 1 kgdan az olmadigi icin simdilik memnunum bu sekilde devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…