2015'te Çınarlı Kadın Doğumda Doğum Yapanlar Tecrübelerinizi Paylaşır mısınız?

berkal5

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
124
82
52
Merhaba çiçeği burnunda anneler :)

Biz bebek bekleyen anne adaylarıyla Çınarlı Hastanesindeki doğum deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sanırım İzmirli olup doğumunu orada yapmayı planlayan pek çok anne adayı var aramızda benim gb.
Şimdiden teşekkürler :KK200:

Merhaba, ben de nasipse çınarlıda doğumumu yapacağım =)
Sen benden epey öndesin, muhtemelen ben senin deneyiminden yararlanacağım :KK66:

ben ikinizin de deneyimlerinden faydalacagım:KK48::KK48:
çınarlı dan çekiniyorum aslında ama doktorumun çınarlıyla anlaşması varmış...bilmiyorum nolur ne biter...

allah hepimizin yavrusunu korusun:nazar::anneadayı:

Biz bebek bekleyen anne adaylarıyla Çınarlı Hastanesindeki doğum deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sanırım İzmirli olup doğumunu orada yapmayı planlayan pek çok anne adayı var aramızda benim gb.
Cinarlidami dogum yapacaksiniz seker yuklemesi yaptirdiysaniz biraz aydinlatabilirmisiniz nasil oldu neler yapildi ne kadar odediniz yakinda cinarlida seker yuklemem varda

canım benim doktorum hem çınarlı hem egepolle anlaşmalı.doktorum egepolü önerdi.çınarlı eskisi gibi değil egepol daha yeni ve steril dedi.ben de o nedenle egepolü tercih ettim.ama ablam 6 yıl önce çınarlıda yapmıştı doğumunu biz hiç problem yaşamamıştık personel de çok iyiydi.şimdi nasıldır bilemiyorum...hayırlısı olsun canım inşallah...

Cinarlidami dogum yapacaksiniz seker yuklemesi yaptirdiysaniz biraz aydinlatabilirmisiniz nasil oldu neler yapildi ne kadar odediniz yakinda cinarlida seker yuklemem varda
canım ben çınarlıyı bilmiyorum ama 1500 civarı onu biliyorum.şeker yüklemesi önce 50gr dozla yapılıyor.yanında 1 adet limon götür demişti doktorum gerçekten iyi oluyor hemşireye veriyorsunuz o sıkıyor limonata gibi oluyor.önce aç karnına gidip kan veriyorsun sonra bu şekerli limonu içiyorsun daha sonra 1 saat geçince tekrar kan veriyorsun.sonuçları ertesi gün teslim alıyorsun.değerin 145 altı olması gerekli.benim 162 çıktı ve diyete girdim düzenledim şekeri.çınarlıda yaptırmadım.aile sağlığına gittim orada yaptılar ücret ödemedim.zaten muayene ücreti 225tl ona da para ödemek istemedim doktorum da özelde yaptırmana gerek yok dedi.yine de sen bilirsin.

slm arkadaşlar ben de çınarlıya gidiyorum. sizler memnun musunuz? yanı gıtmeyı bırakan falan var mı aranızda?

Merhaba arkadaslar
Bende Çınarlıda doğum yapmayı düşünüyorum. Suan 27. haftamdayım. Doktorum Çınarlının doktoru değil, dışarıda olacak. Bu şekildeyken doğum ücreti ne kadar bileniniz ya da soranınız var mı? Telefonda bilgi vermiyorlar, daha zaman var diye gidipte soramıyorum da

Merhaba arkadaslar
Bende Çınarlıda doğum yapmayı düşünüyorum. Suan 27. haftamdayım. Doktorum Çınarlının doktoru değil, dışarıda olacak. Bu şekildeyken doğum ücreti ne kadar bileniniz ya da soranınız var mı? Telefonda bilgi vermiyorlar, daha zaman var diye gidipte soramıyorum da
Cinarli dogum icin 1600 aliyor diye biliyorum.tabi sizin doktorunuzda ayri isteyecek.bence bir foktorunuza sorun

Resat beye giden arkadasım ayrıntılrı merak ettm memmnnmusın fıyat vs nasıl bilgi verirmisin lüüütttfeeeenn ☺️☺️

X