- 5 Mayıs 2014
- 75
- 10
- 18
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
İslam mantıksız din degildir ama insan mantığı kadar basit degildir ayrıca kuranda organ olarak beyin geçmez kalp ile akletmek geçerİslam mantıksız bir din değildir hatta matığın ta kendisidir. İslamda mantık yoktur diyenler köleleştirme politikası gütmektedir. ''Aklınızı kullanın değilse üzerinize pislik yağar'' ayetini gözardı edemem
Medrese demek işid demek değildir bilmiyorsan susacaksın sanki içlerinden çıkıp geçmişsin gibi sorsan bir kere bulunmamılsındırMderesedekiler dediklerin işid ci teröristler mi?
Sapla sman karışınca öyle olur işteİslam mantıksız bir din değildir hatta matığın ta kendisidir. İslamda mantık yoktur diyenler köleleştirme politikası gütmektedir. ''Aklınızı kullanın değilse üzerinize pislik yağar'' ayetini gözardı edemem
meryemd sana tavsiyem kk de siyaset yapmak tam bir saçmalık herkes fikrini söylesin diye giriyorum nafile!
eğer çoğunluğun fikrine katılmazsan hemen kibliyorlar bide ergenler gibi beğenilere aşırı anlam yüklüyorlar .sen boşver
ben genelde bayanlarla siyaset yapmam zaten
Dikkat bu sitede feminist var!!! Bu tip kadınları aşağılayan, seksist cümleler kullanmamanız adına bu uyarıyı yapayım dedim. Bir KİB'de benden size.
Dip Not: Ha bu arada bayan değil kadın.
Bayanlarla siyaset yapılmaz diyerek niye kadınları aşağıladınız peki? İnsanlar ya da bizim millet deseydin kızmazdım. Neyse size iyi günler dilerim.ben herkese saygı duyarım feministlerede ama onlar bana duyarmı bilmem sorunda orda zaten bu sohbetlerde mutlaka biri banlanıyor sencede çocukça bir davranış değilmi hala birbirimizin fikirlerine saygılı olmayı öğretemedik
ayrıca bayan demekte sakınca görmüyorum kadın daha kaba gelmiştir bana hep
Bunu neden dedi onu bile bilmiyorsunBayanlarla siyaset yapılmaz diyerek niye kadınları aşağıladınız peki? İnsanlar ya da bizim millet deseydin kızmazdım. Neyse size iyi günler dilerim.
bayanları aşağılamak kastıyla yazmadım sadece gözlemlerime dayanarak söylüyorum erkekler daha açık fikirli kadınlar duygularına kapılarak hemen dışlamaya başlıyor görüldüğü üzere meryemd adlı kullanıcı fikirlerini paylaştığı için ceza aldıBayanlarla siyaset yapılmaz diyerek niye kadınları aşağıladınız peki? İnsanlar ya da bizim millet deseydin kızmazdım. Neyse size iyi günler dilerim.
bayanları aşağılamak kastıyla yazmadım sadece gözlemlerime dayanarak söylüyorum erkekler daha açık fikirli kadınlar duygularına kapılarak hemen dışlamaya başlıyor görüldüğü üzere meryemd adlı kullanıcı fikirlerini paylaştığı için ceza aldı
sende şimdi kahvehaneye giden insanları ve erkekleri aşağılıyorsunAa doğru söylüyorsun kahvehanelerde de zaten hep seviyeli, entelektüel muhabbetlerin adresi olmuştur. Dünya erkekler tarafından yönetiliyor, siyasetçilerin çoğu erkek TBMM'de yumruklar, sandalyeler, tabletler havada uçuşuyor.
Mune hanımYeni ban'lar gelmesini istemiyorsanız herkes yazdığına dikkat etsin.
Bu konuda banlanan 2 kişi var, onlarda karşılıklı polemikten banlandı.
Erkek lisesinden çıkanlar Kız lisesi önüne gider grup halinde laf atar kız kestirir gözüne, kızlarda göz süzer kikirder, aynı okulda okumadıklarından onlar için 3 bilinmeyenli denklemdir karşı cins, okullarında kız ya da erkek görememenin verdiği merakla ayrılmazlar birbirlerinin peşinden, kızlar kız okulunda olmanın rahatlığıyla etek boylarını iyice yukarı çeker, çantalarda ders kitabından çok makyaj malzemesi vardır, çanta aramalarında ruj, cımbız, saç şekillendiriciler çıkar, saçlar boyalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?