- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Senin birsey demen gerekmiyor zaten, sen burnuna kadar kapali oldugunu soylemidin mi? Sen kendini ben gibi giyindiginde ciplak hissedenlerden degil misin? Senin soylediklerin de soylemediklerin de her kelimende asikar zaten... Yazdiklarini okuyanlar aptal mi? Getirip ayetlerden parcalar koymussun, hadislerle de aciklamissin, ne demek istedigini anlamak icin alim olmak gerekmiyor... bir avucsunuz Meryem, TCde sadece bir avuc.. Bakma sen gunun modasina uyup kapanan, hatta carsaf giyen ne oldugu belirsiz kendinden bihaberlere... Seriat gelse once onlar kosar protesto gosterilerinle yollara... Senin hayallerin bu ulkede gercek olmaz Meryem hanim. Ruya gorme, uc bes kendini bilmez bu ulkede sacma sapan islere soyundu diye ne olduk delisi olma. cok uzulursun sonra..
kible geç canım arkadaş gidici zatenBen en haddimi bilecegim, asil sen haddini bil. Dinle kafayi bozmussunuz, basortusu takmayan kadina ciplak, cehennemlik dediginiz yetmedi nerdeyse herkesi yollu ilan edeceksiniz burada adamlarla ayni yerde durabildikleri icin.. Yeterin artik dusun bu milletin yakasindan be.. Herkesin namusu kendine...
Çarşaflıya cahil diyen kalıcı değil mi?kible geç canım arkadaş gidici zaten
saygı dediğin karşılıklı olur ben erkek kardeşimle aynı yatakta mı yatıyorum dedim aynı evde olması da yanlış olamaz mı cocuk bu ne yapar içgüdüsel belli olmazBelli bi yaştan sonra kardeş de olsa yataklar ayrılır.
Erkek kardeş sapık oldugu için değildir bu
Dedğim gibi her şeye basit insan mantıgıyla bakılmaz
ve senin zannettiğin gibi mesele Ahlak değildir
İnsan sevgili bulmak için karma ortamda okumak ister diye bir şey yok, buna meyilli olan birini olsa olsa '' duruma ortam sağlamamak'' için buna karşı olunabilir mesela...
ama bu düşünce bile tek başına karma eğitime karşı çıkmak için yeterli değildir.
Nese siz komaedi havasında karşılıklı begenişin
düşünceye saygıdan bir haber olarak tabi
saygı karşılıklı olur ama siz başlamadan bitirdiniz bu olayı :)saygı dediğin karşılıklı olur ben erkek kardeşimle aynı yatakta mı yatıyorum dedim aynı evde olması da yanlış olamaz mı cocuk bu ne yapar içgüdüsel belli olmaz
ayrıca basit insan mantığı ile bakan ben değilim biraz haddini aşıyorsun bence artık gitme zamanın geldi hadi eyvallah sana dinimi ağzınıza almayın hz aişe web e girip kk da yazıda yazmazdı o günü bugüne uyarlamayı biliyorsunda bunun da yanlış olduğunu bilmiyorsun ya şaşıyorum
Diplomalı cahillik için tek kriter karma olması mı
Keşke öyle olsa ama ülkemde bir sürü üniversite okumuş cahiller var üstelik karma eğitim durumu ile ilgli de değil
Ben mantık değil islam çerçevesinde değerlendiriyorum dediköe dünya sizin çevremizden ibaret gibi hala hayattan örnekler veriyorsunuz kim size ahlak hakkında yorum yaptı
Hem diyelim biri yanlışa meyili hal böyleyken ateşe atmak mı mantıklı yoksa o ortamı sağlamamak mı
Îmâm hatipte camdan sarkan kızın devamı veya türevi öpüşen başörtülü vs dir zaten
Mderesedekiler dediklerin işid ci teröristler mi?şimdi de sidik mi yarıştırıyoruz senin turkiyedeki medreselerden haberin yok sanırım o bi avuç insan var ya
kıyamet gelmeden galip gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?