Arkadaşlar meraba. Sizi uzun zamandır takip ediyordum ve hep umitlenerek bigün ben de buraya yazar miyim diyordum çok şükür ki rabbim oldu hem de hiç ummadigi zamanda tam tedaviye baslayacakken günüm geçti test yaptım ve çıktı o kadar mutlu olduk ki sevinçten Allah a sonsuz şükürler olsun o ol derse olur gerçekten bu yani nasip etti. Ben suan hem mutlu hem tedirginim çünkü 2. Gebeliğin ilk 2 yil önce düşük oldu ve kurtaj olmuştum. Buraya yazmamış sebebi bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum 5 haftalik hamileyim şuanda daha önce düşük olduğu için doktor progesteron verdi coraspirin verdi onu kullanmam gerekiyormuş. Ama iğne olanı değil hap progesteron verdi istersen ineyim vereyim dedi ben çok kararsız kaldım ikisi de aynı etkiyi gösteriyor mu bilen kullananlar lütfen cevap yazsın arkadaşlar çünkü küçük bir yerde yaşıyorum çok iyi bi doktor şimdilik bulmam imkansız sizler deneyimli tecrubelisiniz lütfen bana da bildiklerini söyleyin gidip iğne olanı mi alayım yoksa hapı mi kullanayim iğne de clenax mi ne öyle bi şeydi sanırım. Çok bekledik çok şükür rabbim nasip etti onun için diken üstündeki geçen seferki gibi olmasın diye.
Tüp bebek doktorları daha tecrubelidir sizlerin bilgisi vardır diye düşündüm yazarsaniz çok sevinirim çok teşekkürler. Doğum yapacaklar sağlıklı doğumlar bebis lerini kucağına alanlara uzun sağlıklı ömürler diliyorum