- 12 Mayıs 2022
- 638
- 645
- 53
- 25
Çok tuzlu tükettiğim için bebeğim bıraz ödem de tutmuş yaDikkat et zaten bundan sonra ödem toplar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tuzlu tükettiğim için bebeğim bıraz ödem de tutmuş yaDikkat et zaten bundan sonra ödem toplar
Onları bile yapmakta zorlanıyorum valla
Yaaa çok geçmiş olsun cnm benimİnsan ağırlaştıkça zor oluyor benim zaten iki haftadır tek taraflı bel ağrım var
Çok tuzlu tükettiğim için bebeğim bıraz ödem de tutmuş ya
Bende artık tuz tüketmiycem cnm vallaÇok tüketme ilerde daha çok şişersin salatalık domates falan yediğinde tuz serpme haşlanmış yumurta ben tuzsuz yiyorum
Bende artık tuz tüketmiycem cnm valla
Sağol canım teşekkür ederim![]()
Tm cnm benim teşekkür ederimO daha da şişirir seni birde uzandığında ayaklarının altına yastık kat yüksek de dursun
İyiyiz canım hep takipteyim evet belli oldu erkek olacak inşallah 20. Hafta dayım şimdi iki hafta sonra detaylı var inşallah güzel geçer oda atlatiriz
![]()
Acura Fetal Doppler Nabız Dinleme Cihazı - Fiyatı, Yorumları
Acura Fetal Doppler Nabız Dinleme Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar şu tarz el tipi doppler kullanan var mı? Şundan mı alsam acabarahatlatır belki beni.Tabii zararlı mıdır bilemedim.
Şu attığım 859 lira diyor.kaliteden kaliteye değişiyordur tabii.7500 lira olanı da var.Ben daha geçen gün düşündüm alayım mı diye burada 70 Euro orada ne kadar canım
Şu attığım 859 lira diyor.kaliteden kaliteye değişiyordur tabii.7500 lira olanı da var.
Aman o kadar pahalıya ne gerek var 850 olan iyiyimiş ama zararı var mı bilmiyorum
Bizde her gün yapmayız![]()