2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlarr ben detunelin ucunu gordum:) hastanedeyim yarin ogleden sonra spinalli sezaryenle kizima kavusucam insallah kizcemin kilosu fazla oldugu icin normal istesen de yaptirmam dedi doktorum.dualarinizi esirgemeyin

Kizlarr ben detunelin ucunu gordum:) hastanedeyim yarin ogleden sonra spinalli sezaryenle kizima kavusucam insallah kizcemin kilosu fazla oldugu icin normal istesen de yaptirmam dedi doktorum.dualarinizi esirgemeyin

Sağlıkla gelsin kuzucuk hiç üzmeden annesini sağlıkla da büyüsün:KK46:..hayırlı olsun cnm şimdiden:nazar::KK200:..nasıl heyecanlısındır şimdi..:KK66:

Taze anneler gibi yoğun bi tempodayim canım, benim kız çok huysuzlasti, uyumuyor, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum, ağlıyor ha bire, bu ara pek giremedim halgan halgan cim, inşallah sizin bebisler akıllı uslu büyürler, gaz sorunumuz var, doktor bunun için nurse Harvey adlı bi damla vermişti ama pek fayda etmedi, ne zaman azalacak bu sorunlar bilemiyorum

Taze anneler gibi yoğun bi tempodayim canım, benim kız çok huysuzlasti, uyumuyor, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum, ağlıyor ha bire, bu ara pek giremedim halgan halgan cim, inşallah sizin bebisler akıllı uslu büyürler, gaz sorunumuz var, doktor bunun için nurse Harvey adlı bi damla vermişti ama pek fayda etmedi, ne zaman azalacak bu sorunlar bilemiyorum
Canim bizim gaz sorunu da tam gaz devam. Çozemedik ben de zinco verdim iki kez fayda etmedi. Daha evvel de bu damlaların fayda etmedigini okumuştum. Vermiyorum artık. Biz bir ay bir haftayı bitirdik şükür.biraz daha düzene girdi. 40 mucizesini bekliyorum. Benimki de sürekli ağlıyordu özellikle akşamlari. Süt yetmiyor sanmıştim ama kilo alımı çok iyi çıktı. Sütünün yetmediğini en iyi kilo alımına göre anlarsın kuzum. Sağlık ocağına bir götür istersen.

Kizlarr ben detunelin ucunu gordum:) hastanedeyim yarin ogleden sonra spinalli sezaryenle kizima kavusucam insallah kizcemin kilosu fazla olgu icin normal istesen de yaptirmam dedi doktorum.dualarinizi esirgemeyin
Canım canım dogüm bugündü sanırım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canim bizim gaz sorunu da tam gaz devam. Çozemedik ben de zinco verdim iki kez fayda etmedi. Daha evvel de bu damlaların fayda etmedigini okumuştum. Vermiyorum artık. Biz bir ay bir haftayı bitirdik şükür.biraz daha düzene girdi. 40 mucizesini bekliyorum. Benimki de sürekli ağlıyordu özellikle akşamlari. Süt yetmiyor sanmıştim ama kilo alımı çok iyi çıktı. Sütünün yetmediğini en iyi kilo alımına göre anlarsın kuzum. Sağlık ocağına bir götür istersen.
Doktor kontrolumuze az kaldı inşallah herşey yolundadır

Kızlar mevlid kıyafetimizi aldık. Beğenecek misiniz bakalım.

Eklentiler

• 20151024_151133.webp
    20151024_151133.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlarr bebişlerin gaz durumu nasılll? Çok çaresiz hissediyorum kendimi bu konuda çocuk uykuya dalamıyor ya moralim çok bozu k.... halgan halgan çok guzellll kıyafettt prensese çok yakışacak emınım

Kızlarr bebişlerin gaz durumu nasılll? Çok çaresiz hissediyorum kendimi bu konuda çocuk uykuya dalamıyor ya moralim çok bozu k.... halgan halgan çok guzellll kıyafettt prensese çok yakışacak emınım
Canim bizde de aynı. Memede uyuyor. Sonra azin cikarayim derken uyaniyor. Gazı çiksa da hala gazlı. Bir de ya memede uyuyacak ya da samlayacagız kucaka. Yenildik anlayacağın. Sallamayacagız demistik ama. Kıyamıyorum da :(

Kızlemar bebeklerinizin kakasında yeşil parçalar oluyor mu? Bizde ara sır oluyor da. Dra da sormayı unuttum bu durumu yaşayan var mı başka?

Kızlar mevlid kıyafetimizi aldık. Beğenecek misiniz bakalım.

Kızlemar bebeklerinizin kakasında yeşil parçalar oluyor mu? Bizde ara sır oluyor da. Dra da sormayı unuttum bu durumu yaşayan var mı başka?

Cnm Mevlüt kiyafetinize bayildim. Nerden aldiniz :) internetten ise kesinlikle site adi istiyorum :)
Bizim kizin kakasi yesil oluyo sari oluyo. Yesili doktora sordum.normal dedi. Bunlar anne sutu kakasi dedi.

Cnm Mevlüt kiyafetinize bayildim. Nerden aldiniz :) internetten ise kesinlikle site adi istiyorum :)
Bizim kizin kakasi yesil oluyo sari oluyo. Yesili doktora sordum.normal dedi. Bunlar anne sutu kakasi dedi.
Kuzum civilden aldim intermet sitesinde de vardir mutlaka.

Mrb kızlar bzde doğum yaptk 19 ekimde intrnte giremedm günlerimz yoğun baya.birazcık grbim bebşe bulaşck DİE çok korkuyrm .
Gözün aydın canım. Ben de grip oldum sanki odüm kopuyir. Emzirirken maske tak. Sonrasında da esin gazini falan cikarsın, altını alsın. Geçene kadar. Bol bol ihlamur ic. Ilac da alamıyoruz. Bebis nasil? Kaç kg dogdu? Emiyor mu? Dogum nasıl oldu?

halgan halgan iyi günlerde giysin prenses. .çok güzelmiş canım. .
minika01 minika01 gözünaydın canım..Güle güle büyüt bebeğini..ben de grip olmuştum. .maske taktım ve ıhlamur içtim hemen geçti canım. .geçmiş olsun. .

Gözün aydın canım. Ben de grip oldum sanki odüm kopuyir. Emzirirken maske tak. Sonrasında da esin gazini falan cikarsın, altını alsın. Geçene kadar. Bol bol ihlamur ic. Ilac da alamıyoruz. Bebis nasil? Kaç kg dogdu? Emiyor mu? Dogum nasıl oldu?
3340 kg doğdu.emiyo çok şükür.ilk gece çok zordu ama sonra ii cnm.çok meme istiyo o yüzdn sütüm yetmicek gibi.işlhh artarak devam eder hepimizin

günaydın taze anneler. Foruma giremiyor dum ben de yoğunluktan. Bi arkadaş yazmış tı kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın. Saç baş dağınık eşofmanla uykusuz vb. Diye aynı ben de o haldeyim. Çok yorgunum.şükür tabi bu günümüze. Bazen kızım çok zorlar sa yorgunluktan dayanamayıp ağlıyorum.annemle bakıyoruz.ikiz de değil ama durunm bu. Küçük olduğundan mı size sorayım kızlar. Iki memede 1 saate yakın duruyor. Üstüne de mama yemeden uyumuyor.yetmiyor sanırım süt. Sağıyorum da makine ile. Kilo alımı iyi dedi doktor kontrolde ama anne sütü az. Genelde mama ;( Boza hoşaf laktamil still tea içiyorum.sormak istediğim her açıktığında her öğünde sizde ne kadar süre emiyo..iki saat arayla hep emiyor mu kaç dk? sürüyo? ;(

ne kadar aralıkla yıkıyorsunuz bebeğinizi kızlar ? Bir de gaz için soru soranlar olmuş kıvranıyor ağlıyordu benim de kızım uyuyammıyor du..nurse harveys verdi doktor bitkisel şurup. Dedi ki gazı var kullanayım yok bırakayım olmaz dedi her gün bi çay kaşığı 3 kez ver dedi. Ben brz az veriyorum çay kasığından ama rahatladı çocuk gazını çıkarıp uyuyor. Uyurken de pırtlatıyo;) aslında iki tane yazdı doktor gaz için damla , kendi doktorumuzdan başka doktora da kontrole gidince sorduk kullanın dedi.eczacıya da sorduk bu doğal dedi. Inş da öyledir.

Back
X