2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Biizim daha yeni 1. Senemiz oldu. Ama rahatsizligimi bbildigimiz icin elimizi cabuk ttutttuk. Ama bu surec cok farkli gercekten. Yasamayan bilemez. Ben bile bazen kendime cevap veremezken etrafimdakilere nasil cevap verecekktim. Tedavi somestr tatiline denk geldi, biz de arkadaslarla tatile gidiyoruz dedik :-P transferden sonra 1 hafta evde dinlenmis olduk. Etrafimizdakiler iyiligimizi istiyor kesinlikle suphe yok buna ama, stresliyken bu daha da sttrese sokuyor ne yazikkii. Cok sukur ilk denemede mutlu haberi aldik, Allahim insallah hepimizin saglikla hayirlisiyla kucagimiza almamiza vesile olur.

Biizim daha yeni 1. Senemiz oldu. Ama rahatsizligimi bbildigimiz icin elimizi cabuk ttutttuk. Ama bu surec cok farkli gercekten. Yasamayan bilemez. Ben bile bazen kendime cevap veremezken etrafimdakilere nasil cevap verecekktim. Tedavi somestr tatiline denk geldi, biz de arkadaslarla tatile gidiyoruz dedik :-P transferden sonra 1 hafta evde dinlenmis olduk. Etrafimizdakiler iyiligimizi istiyor kesinlikle suphe yok buna ama, stresliyken bu daha da sttrese sokuyor ne yazikkii. Cok sukur ilk denemede mutlu haberi aldik, Allahim insallah hepimizin saglikla hayirlisiyla kucagimiza almamiza vesile olur.

Kesinlikle çevre faktörü tedavide çok önemli bizde ailemden baska kimseye demedik gerek gormedik çünki telefonlarimiz susmayacakti ve buda bizi strese sokacakti Allahin izniyle Kucagimiza almakda nasip olur insallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz. Benim ilk konyrolum yarin.sizler kesecikleri gorup pitpitlari duyup rahatladiniz tabi massallah. Ben daha ilk muayeneye gitcem Allahim Allahim cok heyecanli. Kizlar bende agrilar sizilar bitti. Arada minik minik batma oluyor baska bir sey yok. Acaba sizlerde de durum boyle mi.goguslerim sizliyor ki o zaten taa transfer gununden beri var. Sizler ne hallerdesiniz ?

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Benim ilk konyrolum yarin.sizler kesecikleri gorup pitpitlari duyup rahatladiniz tabi massallah. Ben daha ilk muayeneye gitcem Allahim Allahim cok heyecanli. Kizlar bende agrilar sizilar bitti. Arada minik minik batma oluyor baska bir sey yok. Acaba sizlerde de durum boyle mi.goguslerim sizliyor ki o zaten taa transfer gununden beri var. Sizler ne hallerdesiniz ?
Canim bende heyecanliyim bugun 16.gunum ve öğürme basladi bu sabah kokulara karsi duyarlilikvar goguslerim cok aciyor dokununca carsamba tekrar kanvericem daha sonra kese randevusu vericekler İnsallah hersey yolunda gider

Canım kendimi yorduğumda kasıklarım ağrıyor bir tek. Başka da belirtim yok. Ama yavaş yavaş sabah bulantıları başlar artık sanırım. Bu arada iki hafta sonra kalp atışı için Ankara'ya tüp bebek doktoruma gideceğim.

Aa canim ogurmeler icin cok erken fegil mi :) benim de hastalik gunumde midem bulaniyodu ama gecti son gunlerde.
Canim bende heyecanliyim bugun 16.gunum ve öğürme basladi bu sabah kokulara karsi duyarlilikvar goguslerim cok aciyor dokununca carsamba tekrar kanvericem daha sonra kese randevusu vericekler İnsallah hersey yolunda gider

Ayy bende de bi belirti yok ya acaba bi sorun mu var bende :(
Canım kendimi yorduğumda kasıklarım ağrıyor bir tek. Başka da belirtim yok. Ama yavaş yavaş sabah bulantıları başlar artık sanırım. Bu arada iki hafta sonra kalp atışı için Ankara'ya tüp bebek doktoruma gideceğim.

Bende de bazen dedigin gibi usume oluyor canim.kat kat giyiyorum.bazen de ter ter ter... Bulanti bas donmesi bisiy yok.yarin bi goreydim.oyyyy bugun gecmez artik
ben de pek belirti yok,sadece bazen aşırı üşüyorum bi anda ateş basıyo,henüz öyle bulantılar yok sanırım 7 ve 8. haftalarada yoğunlaşıyomuş

Aa ciddi misin. Yarin ben de bi doktora gideydim.Allahim hakkaten zor bi surec ya. Kotu bisey yoktur insallah
Canim bende dun doktara muayene olmadan soyledim kasik agrisi haric hic belirtim yok cok ilginc dedi kalp atisini duyunca cok sanslisin takilma belirtilere dedi. İcini rahat tut insallah sag salim iyi haberler alirsin

Aa ciddi misin. Yarin ben de bi doktora gideydim.Allahim hakkaten zor bi surec ya. Kotu bisey yoktur insallah
Yoktur insallah canim kotu.birsey olsabelli edermis kendini ama hersey yolunda diye dusun dua yerine gecer insallah yarinda miniginle tanisip rahat edeceksin insallah varligini gormek mukemmel ultrosan kagidina bakip seviyorum yarin ilk resminiz olacak bugunu mutlu gecir az kalmis gormeye :)

gittim canım biraz önce geldim .Keseyi gördük şükür (bu arada tek kese canım )ama biraz minik dedi bende biraz endişelendim işte haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi ....Kesenin boyutu hakkında bilgin varmı canım ???
Enndiselenme cnm ya belki erken gitmissindir diye kucuktu. Doktor aydinlatmadi mi? Ayy su doktorlarin da su aciklama yapmayan, gizemli halleri beni benden aliyo

Back
X