2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Enndiselenme cnm ya belki erken gitmissindir diye kucuktu. Doktor aydinlatmadi mi? Ayy su doktorlarin da su aciklama yapmayan, gizemli halleri beni benden aliyo
yok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...

yok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...
Tamam cnm bi kac gun daha sabret erkenden gitttigfin icin olabilir. Panik yapmaaa kuzucuguu sev bol bol

Bende de bazen dedigin gibi usume oluyor canim.kat kat giyiyorum.bazen de ter ter ter... Bulanti bas donmesi bisiy yok.yarin bi goreydim.oyyyy bugun gecmez artik
Halidecim endise etme bebisleri uzme :) benim eltimde hamile o hic kusmadi midesi bile bulanmadi herkesin farkli ates basmasi bendede var yanaklarim kirmizi kan degerimiz yukseliyor ya ondan galiba

Canin kac gunluk bebegin ben 5+1de gitmistim 6.kusur mm yaziyordu verdigi resimde ve uygun haftasina demisti kagitta mm kac yaziyor bence canini sikma

Halidecim endise etme bebisleri uzme :) benim eltimde hamile o hic kusmadi midesi bile bulanmadi herkesin farkli ates basmasi bendede var yanaklarim kirmizi kan degerimiz yukseliyor ya ondan galiba
Ya benim kaygi duzeyim cok dusuk. Strese hic gelemiyorum. Hemen panikleyip stres oluyorum.ondan bu hallerim hep. Allahim hayirlisi ile yarina bi cikaydik :) sabahtan aksama dersim var.okula gitsem bi degisiklik olcak da rahatliycam.iki gun evde olmak yaramadi bana :)

Ya benim kaygi duzeyim cok dusuk. Strese hic gelemiyorum. Hemen panikleyip stres oluyorum.ondan bu hallerim hep. Allahim hayirlisi ile yarina bi cikaydik :) sabahtan aksama dersim var.okula gitsem bi degisiklik olcak da rahatliycam.iki gun evde olmak yaramadi bana :)
:) rahat ol canm adaşım Allahin izniyle hersey yolunda insallah kizlar benim adimda halide buarada :)

Canm doktorlar cok patavatsiz oluyorlar dan dan soyluyorlar sen icini ferah tut bebis Gayet iyidir insallah sen gordun masallah darisi bize

benim de güzel haberlerim var:) çok şükür rabbime bizde keseyi gördük, 5+2 günlük dedi:nazar:, kendi doktorum değil ama 28 şubatta ankaraya kendi doktoruma gidicez, Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim insallah ne guzelhaberler aliyoruz maşallah maşallah Allahim şükurler olsunn...

Canin kac gunluk bebegin ben 5+1de gitmistim 6.kusur mm yaziyordu verdigi resimde ve uygun haftasina demisti kagitta mm kac yaziyor bence canini sikma
canım benim de 5+4 4 kusur mm dedi.Ben dr hesaplatmayı unuttum tam olarak kaç günlük diye biraz kesemiz küçük diyince :(

canım benim de 5+4 4 kusur mm dedi.Ben dr hesaplatmayı unuttum tam olarak kaç günlük diye biraz kesemiz küçük diyince :(
Canim kafana takma sonucta tedavili bebek bunlar biraz gec gelisebiir ama aksi olmadikca bebegin buyuyor rahat ol bizde normalden iki gun geri ciktik 7+3de doktor 7+1 dedi ama rahatlatti da insallah bizimkilrde normal duzeye gelecek ilk haftalarda beklenenden az sapmasi sorun olmaz hala tedavierimiz devam ediyor igne ilac ama inaniyorum guclu bebeklermiz rabbm ol desin yetrki kucagimiza alcaz insallah

Canim kafana takma sonucta tedavili bebek bunlar biraz gec gelisebiir ama aksi olmadikca bebegin buyuyor rahat ol bizde normalden iki gun geri ciktik 7+3de doktor 7+1 dedi ama rahatlatti da insallah bizimkilrde normal duzeye gelecek ilk haftalarda beklenenden az sapmasi sorun olmaz hala tedavierimiz devam ediyor igne ilac ama inaniyorum guclu bebeklermiz rabbm ol desin yetrki kucagimiza alcaz insallah
Amin canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.İçimi rahatlattın saolsaın :)

gittim canım biraz önce geldim .Keseyi gördük şükür (bu arada tek kese canım )ama biraz minik dedi bende biraz endişelendim işte haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi ....Kesenin boyutu hakkında bilgin varmı canım ???
Gözünaydın canım..ayrıntıları çok kafana takma.bol bol su ic.keseye çok faydası oluyormuş

Back
X