- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
Merhaba bende 31 yasindayim ve ağustos annesiyim 2.bebeğim inşallah 1 oğlum var 5.5 yasin da hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız insallah
Merhaba bende 31 yasindayim ve ağustos annesiyim 2.bebeğim inşallah 1 oğlum var 5.5 yasin da hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız insallah
Bu yil erkek yiliysa 2016 kız yıli olabilir mo acaba:)Merhabalar bende ağustos annesi olcam inşallah şuan tam 8 haftalığız herşey normal gidiyor mide bulantısı ve çıkarma dışında bu yıl herkesin bebisi erkek oluyor bakalım bizim fasulyeler ne olcak :)
İnşallah canım :)Bu yil erkek yiliysa 2016 kız yıli olabilir mo acaba:)
Biz de 8.haftadayiz canim.inşallah saglikli hamilelikler geçiririz.
Merhaba cnm ben tüp bebekle değilde klomen.+çatlatma iğnesi yle hamile kaldım ve aynı doktora devam edicemKızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda
Selam Can'ım,çok teşekkür ederim.aksine çok memnunum ben tüp bebek doktorumdan ,bende doktorumla devam etmek istiyorum ama işte ücretler kafamı kurcalıyor.çok pahalı gibiKELEBEK0908 canim hayirli olsun banunun topiğinde görüyordum seni ama konuşmak nasip olmamisti.kismet buradaymis:) ben kimet olirsa doğuma kadar ayni drumla devam etmeyi düşunüyorum.ama memnun kalmadiğin biriyse değistirmekte de bi sikint yok bence
Benim dr ayda 2 kere çağiriyor.bir kere ucret aliyor bir kere almiyor.bir muayene 180 lira ama 2 kere gidip bir kere ödediğim için 95 e geliyor.Selam Can'ım,çok teşekkür ederim.aksine çok memnunum ben tüp bebek doktorumdan ,bende doktorumla devam etmek istiyorum ama işte ücretler kafamı kurcalıyor.çok pahalı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?