2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız bu topik anasız sanırım , bizi yetim bırakma . Burdada analık yap bize . Bir liste yap bizlere Burdada diyecektim
Hadi Neolur ben beceremiyorum
canım iki tarafa da yetişemem ki :) ağustos anneleri olarak watsapp grubumuz da var üç yer olmuş olcak ben nasıl yetişeyim hepsine

Bende Rize'de yaşadım 5 yıl oranın simit güzeldi kasarla çayla. Ama şimdi kim bulacak. Ben o simit kel simit derdim
ahh o simitler sabah kahvaltılarımız onlarla geçerdi . ama şuan çindeyim kel simiti birak susamlı bile yok tuzlu hiiç bişe yok . hamilelik bakalm nasl geçicek :)

ayy çok sevindimm kzuumm darısı başıma seninde bugün 6+5 olman gerekmiyor bugün benim öyle takvime göre de ondan dedim
Adet tarihine gore 6+4 ultrasona gore 6+1 dedi doktor canım. Gecen hafta da 4 bucuk demisti keseyi gordugunde yetisio bebisim yavas yavas cok saol canim darisi herkesin basina..

[QU="DLRBNC, post: 44048578, member: 722339"]Ben de de hiç bir belirti yokkkk[/QUOTE]
:) cok tuhaf değilmi

Acaba 5 haftalık olduğu içinmidir
Ben de 5.haftanin bitimine kadar hic belirtim yok diye uzuluyordum. 5+1 oldugum gun yani 6.haftaya adim atar atmaz oyle bir basladi ki belirtiler gece gunduz bulantim var mutfagi gectim eve bile girmek istemiyorum sanki her oda yemek kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…