2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim. Gece beni uyutmayan kasintilarim olmaya basladi. Bacaklarim elim kolum ayagim deli gibi kasiniyor. Tahlillerimde bir sorun cikmadi yani kolestaz falan gorulmedi. Enzimim cok cok az yuksek ama doktorum gebelik kolestazi olmadigimi soyledi. Cildiyeye gittim advantan krem ve allerset hap verdi ama kar etmedi. Benim gibi yasayan var mi ?? Sorunumu nasil cozerim yardimci olur musunuz?? Kasintilar beni mahvetti

bende bahçelievlere gidiyorum, ilk doğumumuda orada yapmıştım ozaman sezeryan 3000 tlydi baya artmış 2 senede, bu doğumuda orada yapıcam çünkü doktorum orada ve çok memnunum Allahtan sigortamda karşılıyor.

bende acayip yorgun ve uykusuzum rüzgarın tuvalet eğitiminde 15 gün oldu ilk hafta gece uykusunda bezliyordum sadece ama baktımki olacak gibi değil 3-4 gündür gecede bezlemiyorum ne aşamadasın derseniz :) çok hesap kitap gerektiriyor çübkü hala çişim geldi demiyor çiş yaptım diyor iş işten geçtikten sonra söylüyor ozaman iş bize kalıyor işte su içti yemekten kalktı uykudan kalktı çişi gelmiştir diye bizim onu lazımlığa oturmamız gerekiyor biraz inatız elbet geçecek öğrenecek ama bu halimle işe git gel evle ilgilen çocukla ilgilen şimdi gecede 3-5 kez kalk çiş yaptır kaçırdıysa haydaaa nevresimleri değiştir biraz yorulmaya başladım.
Canim benim Allah sana kolaylik versin insallah..3 cocuklu bir annenin nacizane tavsiyesini istersen eger cocugune geceleri kulot gibi giydirilen bezlerden giydir.sen onu yine gece cise kaldir ama en azindan kacirirsa ortalik temiz kalir.bebegine de bu kulot yavrum de ki egitimin kesintiye ugramasin.hatta bu bezleri bir yere gideren falan da giydirebilirsin,cok pratik oluyor,bu zor donemi daha kolay atlatiyorsun..Allah yardimcin olsun canim..

kızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm ya:( ben hazır değilim daha.

Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana

Aynı aynı bende öyle, çöp poşetini tutup kaldıramadım,hoppp gerisin geri yuvarlandım geçen akşam. Bir söylendim bir söylendim. İnsanın iş görememesi çok kötü oluyor.

ayy evet.. nasıl deliriyorum evde.. hiç bişi yapamıyorum.. denge mevzusu çok tuhaf.. gerçekten ağırlaşmışım demekki.. birde eşim gülünce iyice fena oluo..

ayy evet.. nasıl deliriyorum evde.. hiç bişi yapamıyorum.. denge mevzusu çok tuhaf.. gerçekten ağırlaşmışım demekki.. birde eşim gülünce iyice fena oluo..
Ay sorma,birde gülmek ne kelime,bildiğin dalga geçiyor. Beni koltuktan kaldır diyorum. Kaldırır gibi yapıp,gerisin geri bırakıyor. Ondan sonra kahkayı koyup yerlerde yuvarlanıyor. Bende sinirimden kıpkırmız oluyorum. Aşk olsun yani,onunda diline düştüm ya helal bana.

ben inanılmaz sakarlaştım kızlar ya.. bardakla suyu tutturamam.. elimden kayıp düşer tabaklar.. mesela buzdolabının sebzelik kısmına çömelerek bişiler alıyorum.. o arada hoopp diye arka üstü top gibi yuvarlanmak nedir yaa :olamaz::KK70::KK70: dengem şaştı vallahi..
Bu da mı gebelikten yaa, ben de bi iki gündür tabak kırıp duruyorum. Elimdekiler sürekli yerle buluşuyor :-)

Arkadasım gece uykuya daldıktan 1 saat snr tuvalete kaldır snr uyandırma bakalım yapacak mı? Ayrıca ben oğlumu gece bezlemıştım hataymış, gunduz cok cabuk öğrendı ama gece cok zor bıraktık tavsıyem gece baglamaman yonunde...

sorma dün gece uyumadan yaptırdım çişini yattı normalde 2 saat sonra gidiyordum tekrar yaptırıyordum uykudayken anaaa bir saat sonra bi gittim sırılsıklam :) bu gece çok uğraştırdı beni

Bence Can'ım çocuğu lazımmışsın alıştırmadan direkt klozete alıştır çocuklar için klozet kapakları var ben öyle yapmıştım lazımlıktan klozete geçme süreci de ayrı bir uğraş. Bir de gece uyandırıp çişe götürme çünkü çocukta alışkanlık oluyor her gece kaldırmak gerekiyor şimdi götürmek kolay olur belki ama büyüdükçe zorlaşıyor. İlk bir hafta kaçıracak tabi sonrasında alışıyorlar zaten

canım klozet kazağı adaptör lazımlık hepsini denedim ama lazımlık dışında hiçbirini kabul etmedi klozetten korkuyor çok. e gece yaptırmıyımda napiyim anlamadım bırakayımmı öyle kız anlamadım valla

Canim benim Allah sana kolaylik versin insallah..3 cocuklu bir annenin nacizane tavsiyesini istersen eger cocugune geceleri kulot gibi giydirilen bezlerden giydir.sen onu yine gece cise kaldir ama en azindan kacirirsa ortalik temiz kalir.bebegine de bu kulot yavrum de ki egitimin kesintiye ugramasin.hatta bu bezleri bir yere gideren falan da giydirebilirsin,cok pratik oluyor,bu zor donemi daha kolay atlatiyorsun..Allah yardimcin olsun canim..

evet bende hem alıştırma külodu hemde normal boxer kullanıyorum. tamamen bezi çıkardık hayatımızdan çünkü unutmuyor bu sefer hep onu istiyor ayy şu dönemi bir atlatsam. rüzgarın doktoru kardeş gelmeden halletmen lazım yoksa daha sonra dahada çok uğraşıcaksın diyor ilk birkaç gün çok stres oldum ama o görmesin diye odaya kapanıp ağlıodum :) şimdi çok çok daha sakinim oda yapınca çok mutlu oluyor seviniyor inşallah çişim geldi dediği günleride tez zamanda görürüm :)

Sağolun kızlar oynamaya başladı benim bızdık :)) sanırım aç kalmış dediğiniz gibi :))

Misafirim geliyor da duramayacağım pek, yemek yaptım. Sarmayı da iki üç tabağa ortaya koyacağım 10 kişi olacağız koysam hepsi yenilir biter zor zamanlara yaptım ben onları :D

Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana
Yani canım bişey diyemedim. Karışık bir durum gibi.

kızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm ya:KK43: ben hazır değilim daha.
Dur sakin , nooldu böyle :-) Ne güzel işte artık kucağımızda olacaklar. Benim de gözümde büyüyor günler :işsiz:

Hatirlamiyorum derken ? Ne bu rahatlik canim bekar adam degil ki hem evli hemde cocuklu artik sorumsuzluk yapmasin esin. Kendimi yerine koydumda ben taviz vermem bununla baslar bosanmaya gider bu valla gozum karadir benim. Sen gene konusarak biryere varmaya calis hemen gitmede evden sogukluk olur sonra

Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı

Back
X