O ucuz kadınların neye ilgisi yok ki üniforma bahanesi onlara erkek olsun. Erkeklerinde tabi ki hoşuna gidiyor. Allah kötü niyetli insanlardan korusun. Ama senı çok iyi anlıyorum. Kıskançlık değil mesele bu kadininda hoşuna gider erkeğinde. Ben kendimi muhafaza ediyorsam kocam olacak adam niye dikkat etmiyor buna diye insan sinirden kuduruyor.
Eşini uyar güzelce konuş tabi ne kadar yapabilirsen . Bana aynısı olsa fln diye empati yapmasını sağla. Ben olsam kız aradığında ben açıp şimdi musait değil der yüzüne kapatirdim. Arada doktora sınıfına git. İnsan bu dönemde daha hassas oluyor erkeklerde inadina gibi şeyler yapıyor.
Oğlum yeni doğmuştu kahvaltı masasindaydik. O da öğle arası eşim eve gelmeden birsey yiyemiyordum. İlk zamanlar çok zordu. Uykusuz bir çocuktu. Ama öyle böyle değil doğar doğmaz sıfır uyku ve full ilgi isteyen neyse. Hemşirenin biri aradı cir cir konuşuyorlar en sonunda yarın için izin verdi neymiş bugün 6 katlı merdiven çıkmış. Yaa koca g.tlu çıkmış ne olmuş işi o , onun için para alıyor. Nasıl kudurdum yazikmis. Odasında 15 kadınla çalışıyor. Hepside birbirinden asifte. Anlatsam bir sürü olay var. Eşine ayar ver , arada yanına git boş bırakma. Çocuğun olsun zamanla daha da umursamamaya basliyorsun. Tüm dünyan çocuğun oluyor.
Ayrıca keşke calissam diyorsun. Hiiç öyle düşünme ilk cocuk korunurken oldu . O zaman idealist takiliyordum ve iki üç yıl çocuk dusunmuyorduk y.lisans yapıyordum akademik devam edecektim vs. Hamile olduğumu öğrenince kimyam bozuldu bıraktım. Neden çalışmadım diye senin gibi hep sorguladim. Calissam ne olcak gelir seviyemiz artacak, çocuğu bakıcıya birakacaksin fıraten erkek bunu umursamaz çok etkilenmez ama kadınlar öyle etkileniyor öyle zorlanıyor ki. Sonra eve gelince hadi temizliğe birini bulur halledersin ama yemek var. Gün boyu disaridasin cocuguna vicdan yapacaksin haliyle ozluyorsun onunla vakit geçirmek isteyeceksin. É este ilgi isteyecek. Ne oldu sen hem evi kalkındır hemde senin üzerindeki sorumluluk 3 5 kat fazla olsun . Cocugunun en güzel zamanlarını Göreme. Üstüne pertin çıksın o tempoda. Zaten kaç tane dogurucam çalışma hayatını ertelesem ne olacak para kazanmaksa 40imda da kazanirim dedim .eşitlik fln deniyorda hayatta hiç bir zaman eşitlik yok.
Bayaa uzadı neyse o konuyuda kafana takma . Öyle bir adilik yapmaz inşallah. Allah fırsat vermesin.