regli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canımKızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah
Günaydın canımbende haftaya pazartesi gidicektim dayanamadım yarın gidicem
regli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım
günaydın kızlar bugün adet sancıları çekiyorum ya kasık bel falan bide kahve leke geldi adet mi olcam ki ben acaba
bende haftaya gidicem yine ama yarn başka doktora da gideym diyorm çok sabırsızımHadi ya.. Ne bilim ben de hayal kirikligi yasamim diye bekliyom, yani erken bi dahakine bakalm deyip bi de iki uc hafta sonraya atarsa iyice dellenirimm artikkk
ne bilim anlamadım işe geldiğimden beri kaç kere wcye gittim ödüm patlıyor sancısına razıyım yeterki bebeğim ii olsun ilk 3 ay onu hissedersin dio tanıdıklar bu da onlardandır inşaAllahZaten bazi sancilar adet sancisina cok benziyor kii.. Neden olasn kiz aklina kotu seyler getirme ama yine de artarsa leke ve sanci doktora bi gorun olmazsaa
benm etrafta da bu sene hep erkek bebek doğdubana da oğlum olcak gibi bi his geldi ama inşallah kızım olur hayırlısıyla
He avrat kısmının okumuşu böyle oluyo! Şuçlayamayon da
adet sancıları bende de var doktora sordum normal dedi ama lekelenme için birşey diyemiyecemregli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım
günaydın kızlar bugün adet sancıları çekiyorum ya kasık bel falan bide kahve leke geldi adet mi olcam ki ben acaba
Iste buna kahkaha attım. Ne büyükler var bizde yaa. Bende akşamüstü karın ağrısı ile düştüm yatağa. Ben kalp atışını 6+1 de duydum bazı annelerde bu süre uzayabilir. Düşündükçe stres yapıyoruz. Yogaya falan mı başlamalı ki acaba???[/QUOTE]TE="candy1907, post: 44085166, member: 517670"]Ya çocuk saçlı o yüzden migdem bulanıyor derlerdi :))))) yaa bizimkiler Princ kadar ama hepimiz yerlerdeyizzz :) ne olcak bu halimiz
Ben otomotikten tut her dil den her telden baktım sonuç hep değişiyor
Sonra dedim amaannn bunlar o kısık gözlerle ne anlarlarda bide takvim çıkarıp beni bol bol yordular s... Et
Gunaydin hatunlarrrvalla ben haftaya pazartesiyi artik iple cekiyorum ben de bi gorsem rahatlasam hayirlisiyla minigimii
inşaAllah benimde normaldir canım çok sağoladet sancıları bende de var doktora sordum normal dedi ama lekelenme için birşey diyemiyecem
sanki daha iyiyim şimdi canım sağ tarafta yoğunlaştı ağrım o da oluyordu bende zaten üşütmekten büyük ihtimal çalıştığım için ve şantiye olduğu için merkezi yere biraz uzak istediğim gibi doktora gidemiyorum maalesefcanım kötü şeyler aklına getirme sakın, kendini hiç yorma sen bugün, hatta istersen sabahtan bi doktora görün için rahat etsin. benim de bugün biraz sancım var, belki ayaklarımızı üşütüyoruz ondan mı diye düşünüyorum
Adet sancısı ben ıkı kuzımda cektım lekede oldu ama korkma bol kanamayla dusuk olur kafanı baska seyle doldur dusunme yat bol dınlen gecer sancı cok normal nasıl bazı kadında mide bulantısı varsa bazılarında kasık bel agrısı oluyor bol uzanmak ılacı gecmiş olsun canımregli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım
günaydın,
hepinizin gebeşliği hayırlı olsun :) ben ilk hamileliğimide buradan arkadaşlarla takip etmiştim ikinciyi öğrenince yine dayanamadım. sağlıklı sıhhatli kucağımıza minişleri almamız dileğiyle..[/QUOTE benimde 2 ci topigım 1 ci ıle hala grsz guzel arkadaslımız oldu
hayırlısı ya önce kalbi bi atsın da hayırlısıylaBizler seneye doğuruyoruz Can'ım yani kız senesine düşüyormuşuz :)) kızın gelir inş merak etme :))))
Adet sancısı ben ıkı kuzımda cektım lekede oldu ama korkma bol kanamayla dusuk olur kafanı baska seyle doldur dusunme yat bol dınlen gecer sancı cok normal nasıl bazı kadında mide bulantısı varsa bazılarında kasık bel agrısı oluyor bol uzanmak ılacı gecmiş olsun canım
Ay nerdeyse ayniyiz ben de 168 ve 75 kg su an bakalm ne olacaz yarn bir gunsagliklica doguralm da bebelerimiziii veririz kilolari kizlarcm takla attirir bize bebislerr
Kızlar bugün ilk defa mide bulantısı ile uyandım. O hicbirsey hissetmedigim günlere sukretmem gerekiyormuş çok zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?