- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Insallah canm ins aynen aklina kotu seyler getirme normal sancidir insne bilim anlamadım işe geldiğimden beri kaç kere wcye gittim ödüm patlıyor sancısına razıyım yeterki bebeğim ii olsun ilk 3 ay onu hissedersin dio tanıdıklar bu da onlardandır inşaAllah
Benim bata 1 gun kala 21di canimEvet hatta şu dakikalarda olmam lazm hatta geldi sandm az once gittim baktm temiz :) cok tesekkur ederim sizinki kaçtı
herkes hangi gün son sat. ilk kan değeri neydi. Yazabilir mi?
Çok güzel erkenden görmüşsün hemde,
bir dahaki muayeneni ne zaman verdi?
benim sat 07.11.2015
4 gecikti hastaneye gittil kan değerim 401 di. Benim geç döllenme oluyor vucudumu biliyorum. O yüzden 1 hafta geriden gelecek. Keseyi görmeye gitmedim. Gitmeli miyim acaba?
çinli doktorlarla ne kadar anlaşabilirsem artıkHmm seni yaramazhadi ya o derece ha o zaman git belki onlem alcak bi sey soylerr modene..
çinli doktorlarla ne kadar anlaşabilirsem artıkşuan çok iyim mide bulantm geçti ama sabah uyanınca başlayan o şey nedir hiç bilmiyom :) rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin :) hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :)
Aminn insallahhh
Hmm ya bende mide bulantisi yok ben o sansli azinliktayim annemde de olmamis hicsadece arada midem kalkiyo boyle aci bi su geliyo ayiptir soylemesi ama onun disindan sabah cok sukur sorun yok.. Allah kolaylik versn canm.. Sen cin demisinnnn
ne güzel keşke bende teyzeme çekeydim de bulantım olmayaydı .. ne vardı anneme çekecek
amin allahım herkese kolaylık versn . mide bulantısı olmayanlara mide bulantısı hiiç vermesin bol bol yiyin
çindeyim evet maalesef
nymeria-burcu
Benim sat 30 ekim
Bat 24 kasim di
Kan degerlerim
19 kasim 85
23 kasim 800
25 kasim 2791 alttan kese gorundu
27 kasim 6068 usg kese gorundu
Benm sat 2 kasim
Ilk olcum 3 aralik 564
5 aralik 1300
7 aralikta kese usg gorundu
Bence gitmelisin en kötü göremeyip bir daha çağırır ama çok gecikme derim.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 26.12 cumartesi.
Ne guzel Çin'de yasiyorsun. Ben pek cok ulkeyi gezdim ama uzak doguyu cok merak ediyorum hic gitmedim. Esimle onumuzdeki yaz uzak dogu seyahati planliyorduk ama birkac yil ertelemek zorunda kalacagiz bu durumdane güzel keşke bende teyzeme çekeydim de bulantım olmayaydı .. ne vardı anneme çekecek
amin allahım herkese kolaylık versn . mide bulantısı olmayanlara mide bulantısı hiiç vermesin bol bol yiyin
çindeyim evet maalesef
Ben bu gün gidecem doktora. Gorme ihtimalim sıfır biliyorum ama bu hafta sonuna uçak biletim var. Gitmeli miyim bilemiyorum nasl besleneyim bilmiyorum. Nette yazıyo ama gitmezsem içim rahat etmeyecek :)Benim bata 1 gun kala 21di canim
Masallahh Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi da nasip etsnMerhaba hanımlar. SAT dediğiniz son adet tarihi oluyor sanırım.
Ben 4 buçuk yıllık evliyim. 2 yıldır Bebek istiyorduk. Çeşitli muayene ve tedaviden sonra çift çizgiyi gördük dün şükürler olsun.
Sat 14.11.2015
13 aralık adet günümdü. Olmayınca 14 aralıkta evde test yaptım. Ve pozitif çıktı. Çok mutluyuz. Ancak kan testini merakla bekliyoruz. Yarın kan testi yaptıracağız. Bakalım hayırlısı.Çok mutluyuz çok.
Sunan hcg kac senin?? Bence 2500 u gecmeden gitme evet moral bozma gibi huyu var bazi dr larin malesef.. Benm karindan gorundu hem de artk yani 2600 falandir dedi direk karin bakti tavsiyemdirÇok güzel gitmiş değerlerin. Kalp atışınıda duydunuz dimi siz.
Evet seninde değerlerin orantılıymış.
Sanırım keseyi görmeden rahat etmeyeceğim. 24 aralıkta randevum var. o yüzden beklesem diyordum. Doktorlarda insanın canını sıkıyor. Moralimi bozmak istemiyorum.
Cuma gecesi 400 olduğuna göre,her gün normal değerde 2 katı gitse,bugün 6400 falan olur. Bu akşam değil ama yarın akşam mutlaka gideyim diyorum nöbetçi doktora göstereyim,en azından keseyi görürsem daha iyi olacak. 4 gün geçti zaten. şimdi şimdi görünüyordur.Sunan hcg kac senin?? Bence 2500 u gecmeden gitme evet moral bozma gibi huyu var bazi dr larin malesef.. Benm karindan gorundu hem de artk yani 2600 falandir dedi direk karin bakti tavsiyemdir
benim sat 10.11.2015 kan değerim adetime 3 gün kala yaptırdım 06.12.2015 de ölçüldü 301 diherkes hangi gün son sat. ilk kan değeri neydi. Yazabilir mi?
Canim hergün 2 katı olmuo bi gün durup bi gün yapınca iki katı olmasi lazm hatırladım dedim yani cuma günü 400 se pazar günü 800 salı günü de 1600 olmasi lazm testi yaptırdığı saatlerde aynı olmasi lazm anlaman icin az sabret kızCuma gecesi 400 olduğuna göre,her gün normal değerde 2 katı gitse,bugün 6400 falan olur. Bu akşam değil ama yarın akşam mutlaka gideyim diyorum nöbetçi doktora göstereyim,en azından keseyi görürsem daha iyi olacak. 4 gün geçti zaten. şimdi şimdi görünüyordur.
Canim hergün 2 katı olmuo bi gün durup bi gün yapınca iki katı olmasi lazm hatırladım dedim yani cuma günü 400 se pazar günü 800 salı günü de 1600 olmasi lazm testi yaptırdığı saatlerde aynı olmasi lazm anlaman icin az sabret kızdaha erken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?