2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bence gitmelisin en kötü göremeyip bir daha çağırır ama çok gecikme derim.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 26.12 cumartesi.

Hmm seni yaramaz hadi ya o derece ha o zaman git belki onlem alcak bi sey soylerr modene..
çinli doktorlarla ne kadar anlaşabilirsem artık şuan çok iyim mide bulantm geçti ama sabah uyanınca başlayan o şey nedir hiç bilmiyom :) rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin :) hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :)

Aminn insallahhh
Hmm ya bende mide bulantisi yok ben o sansli azinliktayim annemde de olmamis hic sadece arada midem kalkiyo boyle aci bi su geliyo ayiptir soylemesi ama onun disindan sabah cok sukur sorun yok.. Allah kolaylik versn canm.. Sen cin demisinnnn

ne güzel keşke bende teyzeme çekeydim de bulantım olmayaydı .. ne vardı anneme çekecek
amin allahım herkese kolaylık versn . mide bulantısı olmayanlara mide bulantısı hiiç vermesin bol bol yiyin
çindeyim evet maalesef

Sgol canm sagol teyzene cekeydin iyiyms tabi ama ben de anneme cekmisim tabi yiyelm icelim tabi hemencik kilolari almaya baslayalm
Abov kiz nasi anlasiyon hakkaten drlarla ay ne zor halden anlamalariii...

Merhaba hanımlar. SAT dediğiniz son adet tarihi oluyor sanırım.
Ben 4 buçuk yıllık evliyim. 2 yıldır Bebek istiyorduk. Çeşitli muayene ve tedaviden sonra çift çizgiyi gördük dün şükürler olsun.
Sat 14.11.2015
13 aralık adet günümdü. Olmayınca 14 aralıkta evde test yaptım. Ve pozitif çıktı. Çok mutluyuz. Ancak kan testini merakla bekliyoruz. Yarın kan testi yaptıracağız. Bakalım hayırlısı. Çok mutluyuz çok.

nymeria-burcu
Benim sat 30 ekim
Bat 24 kasim di
Kan degerlerim
19 kasim 85
23 kasim 800
25 kasim 2791 alttan kese gorundu
27 kasim 6068 usg kese gorundu

Çok güzel gitmiş değerlerin. Kalp atışınıda duydunuz dimi siz.

Benm sat 2 kasim
Ilk olcum 3 aralik 564
5 aralik 1300
7 aralikta kese usg gorundu

Evet seninde değerlerin orantılıymış.

Bence gitmelisin en kötü göremeyip bir daha çağırır ama çok gecikme derim.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 26.12 cumartesi.

Sanırım keseyi görmeden rahat etmeyeceğim. 24 aralıkta randevum var. o yüzden beklesem diyordum. Doktorlarda insanın canını sıkıyor. Moralimi bozmak istemiyorum.

Ne guzel Çin'de yasiyorsun. Ben pek cok ulkeyi gezdim ama uzak doguyu cok merak ediyorum hic gitmedim. Esimle onumuzdeki yaz uzak dogu seyahati planliyorduk ama birkac yil ertelemek zorunda kalacagiz bu durumda

Benim bata 1 gun kala 21di canim
Ben bu gün gidecem doktora. Gorme ihtimalim sıfır biliyorum ama bu hafta sonuna uçak biletim var. Gitmeli miyim bilemiyorum nasl besleneyim bilmiyorum. Nette yazıyo ama gitmezsem içim rahat etmeyecek :)

Masallahh Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi da nasip etsn aramiza hosgeldin

Sunan hcg kac senin?? Bence 2500 u gecmeden gitme evet moral bozma gibi huyu var bazi dr larin malesef.. Benm karindan gorundu hem de artk yani 2600 falandir dedi direk karin bakti tavsiyemdir

Sunan hcg kac senin?? Bence 2500 u gecmeden gitme evet moral bozma gibi huyu var bazi dr larin malesef.. Benm karindan gorundu hem de artk yani 2600 falandir dedi direk karin bakti tavsiyemdir
Cuma gecesi 400 olduğuna göre,her gün normal değerde 2 katı gitse,bugün 6400 falan olur. Bu akşam değil ama yarın akşam mutlaka gideyim diyorum nöbetçi doktora göstereyim,en azından keseyi görürsem daha iyi olacak. 4 gün geçti zaten. şimdi şimdi görünüyordur.

Canim hergün 2 katı olmuo bi gün durup bi gün yapınca iki katı olmasi lazm hatırladım dedim yani cuma günü 400 se pazar günü 800 salı günü de 1600 olmasi lazm testi yaptırdığı saatlerde aynı olmasi lazm anlaman icin az sabret kız daha erken:))

Hahahah sabredeyim dimi :)

Erken erken ben haftaya cumaya kadar bekliyim benim için sıkıntı yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…