2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok iyi yapmışsın ikna olmasına kendi annemin gibi çok sevindim ..Allah korusun diğer dediğin ihtimali düşünmek bile istemiyorum olsun o ameliyatı Rabbim sana da güç versin hem anneye hem Bebişe bakarsın Allah yardımcın olsun annene de acil şifalar versin Gamzecim
Sagol canim.benim adim derya kiz gamzelerim var benim yanaklarim cukur cukur nick ondan gamzelim kizimda tutturamadi m gamzeyi

Sagol canim.benim adim derya kiz gamzelerim var benim yanaklarim cukur cukur nick ondan gamzelim kizimda tutturamadi m gamzeyi
PArdon tatlım ya orda Gamzelim yazınca:KK25:Ay ne güzel benim ilk oğlum gamzeli aynı dediğin gibi oldum olası gamzeliler bana ayrı bir tatlı gelmiştir :KK37:

Ayyy kızlar benim bu kızım elini emiyor ağzından salya akıyor normalmi bu sizinkilerdede varmı bugün tam 2 aylık olduk
Gayet normal cnm cogumuzun bebeginde ayni sekilde olmaya basladi bizim zeyno bunlara ek.olarak tukuruyor bi de :)

Evet canim sag kalca 63 sol kalca 58 cikti tekrar bakilacak t2a riye geviyormus gorumcem dun meutte bakti giturene kadar cift bez bagla dedi dunden beri cift bagliyorum bu hafta ici tekrar goturucrz icim icimi yiyor
Benim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir

Benim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir
BiDe dr bisi demedi bize 2 ci kontrolde bakilsin dedi 55 gunluktu cekildiginde usg mevlutte gorumcem bakti bagla sen her ihtimale karsi dedi carsambaya randevu aldim 77 gunluk oluyoruz gittigimizde bakalim insallah bebislerimiz duzelir seninkide duzelir senin kac cikti olculer

Oyyy deliriiciiim zeynebi emzirirken coook yoruluyorum artik biki cekio birakio yine alio yine iki cekip birakio burnu tikali ondan mi yapio desem burnu hep tikaliydi 25 gunlukten beri gazi var desem emzirme harici hic aglamasi huzursuzlugu yok sizce nesi var kizlar akliniza baska bisey gelio mu ha bu arada uykudayken ve hafif uykuluyken yapmio bunu

Oyyy deliriiciiim zeynebi emzirirken coook yoruluyorum artik biki cekio birakio yine alio yine iki cekip birakio burnu tikali ondan mi yapio desem burnu hep tikaliydi 25 gunlukten beri gazi var desem emzirme harici hic aglamasi huzursuzlugu yok sizce nesi var kizlar akliniza baska bisey gelio mu ha bu arada uykudayken ve hafif uykuluyken yapmio bunu
Canım hava yutuyor olabilir gazını al emzirmeye devam et.

Hametan kullanıyorum başta iyi gelmişti ama şimdi faydası yok gibi pamukla temizlemeye başladım dünden beri bezde baştan beri prima kullanıyoruz böyle pişik olmamıştı hiç.
Sudoku krem kullanıyorum ben, kızarıklık olunca sadece.. Kantoron da sürüyorum bazen, huggies in yeni doğanı var kokusuz sadece pamuk ve su, uni baby gibi, o bitince uniye devam ettim.. İnşallah geçer kızarıklığı hemencecik

Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz :KK48:
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam
Ben içmeyince gazı var mı kontrol edip kalanı tekrar veriyorum yani 5/ 10 dakika gazı çıksa anca o kadar bekletşyorum kalanı döküyorum

Ohh ne güzel gece uyumasııı :)beni oğlum değil kocam uyutmadı Allahm gec geldi eve açım dedi neyse kalktm patates kızarttm kahvaltılk falan sonra yattım iş için şehir dışına gidecekti sabah 5 de tekrar kalk kıyafetlerini hazırla yolla tabi buaralarda hep emzirmeyede kalkıorm bide bnm yavrumun uukusu cok hafif tilki uykusu şak die uyanır kocamda ses yapıp duruyor deli etti beniii çatladım hem enesi uyutcam hem kendim uyucam diyee tabii uyuyamadımm enes uyandı sonra da :/
Bende korkuyorm cocuğa bişe yaparm die de normalde yatağın yarısında o yatıo diğer yarısında koocamla ben enes bey yayılarak yatıyor :)) bazen aşırı sıçrıyor ozaman sarılıyorum ona rahat uyuyoruz ii oluo :))

Maşallah enese:)
Benim ev hep gürültülü olduğu için
Nevşin alıştı seslere sanırım uyumak istediğinde uyuyor yine onca gürültüyle rağmen :))
Ama eve bi yabancı gelsin anında kalkar kolay kolayda uyumaz gidene kadar , ne hikmetse artık :)

Back
X