• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum o yüzden yazdım toksoplazmadan dolayı tedbir amaçlı önermiyorlar ama ben az olucak şekilde pişmiş yiyorum sık yemiyorum. 😊yine de teşekkür ederim
Bende dün noddle yedim b
Hemde 2 paket götürdüm 😄bosverin millet sigara alkol hatta yasaklı madde kullanıyor kırk yılın başı cips kola kaçamak insana verdiği keyif bambaşka bebekler her koşulda korunuyor aslolan yeni canlının korunması zarar anneye oluyor ne olursa

Önceki hamileliğimde erkeğe benziyor dedi doktorum sonra 24 haftada net gördük kız dedi 😁 gönlümden erkek geçiyor ama kız da erkek de mutlu eder beni 🤗 erkek olursa tekrar düşünmem çocuk.tek fark o 🥲
Sizin 4. Bebiş değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum 🙈🥰 yanlış anlamazsanız çok merak ettim erkek olursa son çocuk kız olursa tekrar mı düşünüyorsunuz

Sizin 4. Bebiş değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum 🙈🥰 yanlış anlamazsanız çok merak ettim erkek olursa son çocuk kız olursa tekrar mı düşünüyorsunuz
Evet 4. Olacak.2 kızım 1 oğlum var.bu da erkek olursa başka düşünmüyorum olmazsa bi dene daha doğururum 😁

Merhaba intergen’den sonuçlarınız geldi mi? Bir de cinsiyeti size mi doktorunuza mı söyleyecekler :)
Geldi bugün canım çok şükür her şey gayet iyi çıktı, benimle ilgilenen kadın kendisi söyledi bana direk çünkü ben sabırsızdım 🙈 Doktoruna da bildirebiliyorlar istersen. Çevremdeki herkes ben ve eşim dahil erkek hissederken bizim kızçe bize sürpriz yaptı bir kızım olacak İnşallah 🩷🥹🧿 Bu arada çin takvimi, kese şekli vs her şey erkekti. Hatta bıçak testinden bile geçmiştim 😄 Hiç mide bulantım olmadı bu arada dün bir arkadaş yazınca mide bulantım hiç olmadı diye acaba benimki de kız mı diye bir an düsündüm ve kızmış sağlıkla gelsin, hepinizinki de sağlıklı olsun önce sağlık gerisi sonra 🙏🏼🥰

Geldi bugün canım çok şükür her şey gayet iyi çıktı, benimle ilgilenen kadın kendisi söyledi bana direk çünkü ben sabırsızdım 🙈 Doktoruna da bildirebiliyorlar istersen. Çevremdeki herkes ben ve eşim dahil erkek hissederken bizim kızçe bize sürpriz yaptı bir kızım olacak İnşallah 🩷🥹🧿 Bu arada çin takvimi, kese şekli vs her şey erkekti. Hatta bıçak testinden bile geçmiştim 😄 Hiç mide bulantım olmadı bu arada dün bir arkadaş yazınca mide bulantım hiç olmadı diye acaba benimki de kız mı diye bir an düsündüm ve kızmış sağlıkla gelsin, hepinizinki de sağlıklı olsun önce sağlık gerisi sonra 🙏🏼🥰
Ay süper maşallah 🧿 güzel sonucun darısı bizlere inşallah 🤲🏻 Yaa yerim o minik kızı sağlıkla gelsin inşallah. Bende intergen firmasına yaptırmaya karar verdim. Kaçıncı haftanızda kan verdiniz?

Tebrik ederim sağlıklı büyüsün inşallah 🧿🥰🩷

Merhaba hanımlar bugün itibariyle 9+4 olduk cinsiyetini az çok anlayan tahmin eden olur mu acaba🙏🏻😊

Eklentiler

• IMG_0517.webp
    IMG_0517.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 15
Bende dün noddle yedim b
Hemde 2 paket götürdüm 😄bosverin millet sigara alkol hatta yasaklı madde kullanıyor kırk yılın başı cips kola kaçamak insana verdiği keyif bambaşka bebekler her koşulda korunuyor aslolan yeni canlının korunması zarar anneye oluyor ne olursa
Ay ben de nooddle yiyorum ve çok seviyorum oldum olası yerdim şimdide tamamen bırakamadım yiyorum. 😅Aynen millet hamileyken sigara içiyor yaa🥲

Çok üzgünüm allah sabır versin 🥹 daha bugün rüyadan bahsetmiştiniz, kontrolünüz bugün müydü yoksa acil bir durum mu yaşayıp gittiniz 🙏
Bugun değildi içime kurt düştü kaç gündür gideyim dedim doktorum bugun nöbetçiymiş acilde kalbi durmuş dedi ters giden birşey olduğunu anladım..
Allah razı olsun sağolun

Back
X