Kizlar nasil birikmis mevzular konular dunden bugune
Eldiven konusu ben ara ara takiyorum hala. Her zaman degilde bizim sapsik suratini resmen agladiginda ve uyudugunda tirnaklariyla kaziyo

bende uzamaya baslayinca takip takip cikartiyorum sonra kesilecek kivama gelince kesiyorum tirnaklari.
Asi konusunda benim saglik ocagindaki hemsire getirmeden 1 gun once yikayin ve ates dusurucu verin atesi cikar dedi. Ne yapicagimi bilmiyorum surup konusunda. Ya cikmazsa bosa vermis olucam.
@Adananur canim basin sagolsun Allah'im rahmet kapilarini acsin..
Cocugun aglama konusunda aglayinca acaip sinirleniyorum gece uyumadiginda ozellikle. Her gece 1 de yatiyoruz bu durum cok sikti artik. Esim gozum donunce cocugu aliyo besiginde salliyo sen yat diyo oyle asiyoruz durumu.
Minikpiranha kendimi dondurmus hesabi yoksa ban mi yedi acaba bi yorumundan dolayi filan ? Bi sorun yoktur umarim.
Bu arada bugun hic uyumadi Mehmet Ali. Simdi yeni daldi bakalim uyicak mi ? Kahvalti bile yapamadim dogru duzgun 1 kucuk dilim ekmegin arasina peynir koydum tereyag ile o kadar. Simdide canim istemiyo esim gelsinde onla yiyim.
Benim pasamda artik beni takip ediyo. Bana babasina gulucukler saciyo. Babasini ozluyo heralde onun kucaginda olmak istiyo. Gozleriyle biyere gitsek kafa kopacak gibi oluyo pesimize bakiyo filan :) bizimki daha sizlerden kucuk oldugu icin bunlar yeni yeni basladi :)
Birde onceden sormustum kimse cevap vermemis. Bizim kafa kucuk. Sizinkiler kac cm ? Kafa kucukse beyinde kucuktur diye okudum internette ama sorun yok dedi doktor. Dogdugunda ebe de aa ne kucuk kafasi var demisti. 33cm dogdu kafa. 1aylikken 34cm 48gunlukken 38 cm. 2.ay kac olcak bilmiyorum haftaya gorucem.
Ben artik cok sik takip edemiyorum sizleri. Uykusuzluk geri dondu cunku. Herkesi opuyorum meleklerinizle kendinize dikkat edin kizlar. Musait oldukca gelirim :)