Yedikten sonra hay benim kafama dedim

geçen aslında bi daha yemem dedim ama aklıma gelmedi tekrar. Ama bu sefer eşine söyledim almayacak bi daha :)
Çok rahatsız oldu.
Belki sut kanali tıkanmış da tam boşalamıyor olabilir mi canım? Duşta sıcak suyla masaj ve elle sağım yapsan fayda eder mi acaba ?
Ahh güzel cetrina inşallah geçecek bu donem sende rahatlayacksin. Sen gel yaz buraya dök içini. Biz ufak tefek şeyleri bile yazıyoruz sen hepimize tek tek tecrübelerini yazıp yol gösteriyorsun fikir veriyorsun. Sen yazınca neden gerilelim ki.
Çok iyi niyetlisin dua ediyorum inşallah yoluna girer herşey.
Belki de artık gaz problemi bitiyordur canım hani diyorlar ya 3 ay olunca geçiyor diye. Belki de gazi olduğu zamanlarda çok ihtiyaç duyuyordu yemeye

Şurda bizimkilerin 3. ayının dolmasına bisey kalmadı.yarin da gözlemle bakalım nasıl davranacak.
Ben tasindigimizdan beri dışarı çıkamadım.. hala çocukla bisey yapamadığım için haftasonu eşim kardeşim toplanma isine bakıyor.. ve anlayama dan geçiyor zaman. Tek başıma da avm ye gitmeye cekiniyorum ya ağlarsa durmazsa diye. Bi cesaret çıkmam lazim artik. Eve kapandım resmen. Kızıma da yazık. Yarın bi deneme yapmalı