• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dün ilk kez kızımla bir düğüne gittik. Giderken endiselenmistim sesten rahatsiz olur diye ama çok şükür çok sıkıntı yapmadı. Ben cok yoruldum ama. Sürekli taşı, uykusu gelince uyutmaya çalış, emzir falan cok yorucuydu.. sol kolum fena ağrıyor. ama iyiydi şükür. Emzirme onlugum yanimdaydi acikinca arkada bi yerde emzirdim.
Kv'min bi tanıdığı bebeğim yarım saat önce emmiş ağlıyor diye emzir emzir deyip durdu sinirimi bozdu ama gıcık kadın. He he diyom pes de etmiyor kadın. Sürekli emzir diyo.. emzirmedim tabi ki. Davul sesleri siddetlenmisti Ipek de huysuzluk yapıyor kadın da bozuk plak gibi emzir emzir diyo eşime dedim çıktık bu sayede düğünden. :) bu tip kadınlara sinir oluyorum.
Bende geçen Düğüne gittim emzirmekle kendimi kasmak istemedim açıkcası Dr.a sordum günde bi kere mama vermekte sakınca yok dedi bende böyle durumlarda veriyorum hazırladım Yanıma aldım acıkınca verdim emdi biraz uyudu uyandı etrafa baktı öyle böyle 2 saat durduk kalktık teyzelerin yanına da oturmadım bebeği olan kadınların yanında oturdum ohh herkes birbirini anlıyo kimse bişey demedi

Bu da benim keltoş kızım teyzeleri :KK15:

Eklentiler

• _20161031_132012.webp
    _20161031_132012.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar selammm...
Size ne sorcamm...
Bebisleriniz 3. Ay kac kilo aldi??
Benim kizim ilk 1-2 ay 1 kilo aldi en az ama bu ay 600 gr almis tam 3 aylik olmus normaldir dimi? Doktora yarn gidecez bugn saglik ocaginda olculdu de. Bir de rotarix asi olduk.
Bu ara baya algilari elle tutmasi hareketleri gelisti, galiba ondan kilo alimi azaldii..

Bendede sol hep dolu ve ağrı yapar ama sağdaki daha küçük normalmiş bu durum bir diğerinden daha az ve küçük oluyor genelde ..ikisini düzenli emzirmeye dikkat et ..iki üç kere verdiğin memeyi bir daha verme ötekine geç tatlım
Canım benim bariz büyük sağ göğsüm. Sol göğsüm hiç dolmuyo sağ göğsümse hep dolu hiç boşalmıyor gibi..

Çıt çıtlı badi vardı üstünde çıplak teni terledi hemen bi dahakine incecik tulum giydircem
Acik ten diye olmus o zamn tammmm. Gaz cikarmasinda cok faydali oluyor yanliz,farkedeceksin bir kac gun sonra,eskisi gibi ikinmiyor geceleri artik,demekki sicak olmasi gerekiyormus karninin,resmini atsana nasil bir tulum seninki,benim eller acikta

Back
X