• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benn gece uykusu onceden iyiydi ama son 2 3 haftadır gece 3 yada 4 e kadar mizik.misik azcik uyusa gazdan uyaniyir basiyor agidi dun cok korktum aglayisi cok kotuydu en son cikti rahatladi pat uyudu sukur isimiz bitmiyorki sabahta besikte reflunyatanda yatiriyorum sen don don kafa refludenndus bazaya bisi olmamis ama nasi korktum yan donmus komple hayret ettim
Amanın başladı mı senin kide çok dikkat et Can'ım benim ki de bağıdır dönüyor bir de ayağını bir yere dayamışsa kendini ittire ittire ilerliyor başladılar tehlikeli olmaya ..işte bendede durum aynı senin anlattığın gibi tek fark saat 11 de ağlamaya başlayıp 5 te susuyordu ama şimdi toplasan 2 saat ağlıyor süresi düştü ama gazı ve uyku düzensizliği full devam ..acaba diyorum bazen kesik kesik emdiği için mi öyle bi içişte doymuyor aheste aheste emiyor paşam artık büyüsünde emme saati olsun :)

Can kuşum beni yanlış anlama şimdi sana göre biraz daha tecrübeliyim ya ondan..klasik koca modeli bende de var. beyin bu odunluğu yaptıysa bunda sonra kalas ve mobilya kıvamına kadar devam edecek. Naçizane tavsiyem sen bu duruma alış! Kocan bile olsa..tırnağın varsa başını kaşı sözünü kulağına küpe yap!

Benim bal Alp oğlumun güzel anası kocaları bu tip triplemelerde çok ciddiye almamalı. İşim başımdan aşkın canım zaten burnumda modelde takılıp ben unuttum sen neyin küslüğündesin ayağına takılmak lazım haaa sonradan tatlı tatlı burnundan getirilir o ayrı :KK70:
Bu sırada benim hokka burunlu Alp oğlum nasılda büyümüş ❤️Maşallah barekallah ❤️

Ah canım sizin en zor zamanlarınız 2 yaş sendromu :KK43: Allah yardımcın olsun. Zarar verdiğinin farkında değildir o. Henüz hareketlerini sinirlerini duygularını kontrol edemiyor. Çok şükür biz o evreleri geçtik ama benim beynin yarısı artık yok :KK70:
Büyük kardeşini hem seviyor hem biraz istemiyor gibi ama kıyamıyor da.. onun yanında kardeşe ilgiyi azaltıyoruz. Seveceksek de 'bakar mısın ne komik nasıl sevimli değil mi? Bak kardeşin ne yapmış?' Falan diyoruz hep..
Geçmiş olsun bu sırada. Kendine ne sarı uşağıma dikkat edesin!!

Tepkiler bebekten bebeğe farkedebilir. Siz tedbir amaçlı bi uzmanla görüşün.

Ahhh ahhh! Boşuna dememişler 'adam 1 gemiyi yapmış ama 1 çocuğu büyütmek istememiş' diye! Her adım her söz kaç kez tartılıyor! Aman psikolojisi bozulmasın ama özgüveni eksilmesin aman bilinç altına atmasın.. Allah'ım evlatlarımızı hayırlı et ve hayırlı insanlarla karşılaştır. Sen bizi evlatlarından utananlardan etme ❤️

Canım işte kedi o. Başka sorumluluğu yok : D
Doğum günün kutlu olsun tatlı Lune'm ❤️ Maşallah barekallah size. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Ben o tombul karabiber tanesini yerim ❤️ Saçlara ayrı bi maşallah ❤️❤️ Aslan'ın saçlar döküldü :KK43: abisi gibi sarı çıkacaklar sanırım. O diil abimiz beyaz tenli sarı çıkması sorun olmadı da Aslan bildiğin esmer sarı saç çıkarsa al sana şoparing al sana Tarık mengüç al sana şakşuka :KK70: :KK70:
Tatlım avent biberonun meme ucu 1 delikse onu 2 ya da 3 delikle değişmeni tavsiye ederim. Artık büyüdüğü için tek delik ona az gelir. İçeceği süt 90cc civarında olacağından ağzı yorulur ve emmeyi bırakabilir.

Canım kesinlikle ters yönde koymalısın. Yani yüzü sana bakacak şekilde. Hem bu şekilde senin onunla ilgilenmen ve seni görmesi daha kolay olacaktır ki.. Ayrıca bebeklerin yetişkinler gibi arabada midesi bulanmaz.

Benim 1 numarada vardı 1,5 yaşına kadar müdahale etmeyi uygun görmemişti dr. 5 aylıkken çocuk cerrahına sünnet ettirdik sonra da bir kaç cerraha gösterdim zaten çocuk dr her yerini kontrol ediyor bi sorunumuz yok çok şükür. Demem o ki korkulacak bir şey değil.
Çokkkk teşekkürler Can'ım arkadaşım ederim tabi sende dikkat et yavrulara ..ya artık Allah tan her dakka gelip zarar vermiyor dediğin gibi arada bilmeden ya oyuncak atıyor ya atlarken çarpıyor kardeşine

Oyy kiyamam kuzuya ne kadar savunmasizlar ya şükür ki bisey olmamis canım
Ay sorma aklim cikti kiz gerci bazzyla reflu yatagi 5 yada 3 cmdir ama insan oyle gorunce nasi panikliyir hanimefendi agu peşinde bugunde deniycem.olmadi refliy yastogini artik koymiycam besikte uyusun tepinsede bisi olmaz

Canım cetrinacım sen fırsat buldukça gir dök içini yine git kafanı rahatlatırız belki biraz ne demek canımızı sıkmak olur mu hiç öyle şey. Ve hepimiz evet ben güçlüyüm üstesinden gelirim diyoruz ama maalesef herşeye de yetemeyiz ya sıkma canını canım benim
Ne güzel düşünüp yazmışsın öyle çok teşekkür ederim :KK200: ne güzel dostlar biriktirmişiz burda Allah razı olsun Can'ım ..o kadar doğru diyorsun ki bazen yetemiyoruz ..bazen sinirlerim acayip gergin oluyor pes ediyorum ama sonra çocukların ağlama sesi karınları doyurma ihtiyaçları altlarının değişmesi gerekiyor hoppppp güç geri yükleniyor ve hayata kaldığım yerden devam ediyorum :KK50:

Aaa iyi oldu canım bu ya ben de ağzı kapatıp karıştırıyordum ve köpük köpük oluyor hatta birkaç kez kaşıkla karıştırmıştım sırf bu yüzden. Ama hiç gaz aklıma gelmedi bundan sonra kaşıkla karıştırırım ben de :kızgın::KK66:
Can'ım eğer o an dışardaysan ve kaşık yoksa biberonu çalkaladıktan sonra biberon ucunu yana doğru ey bütün havası gider

Kızlar ya benim kuzum gündüzleri sadece benim kucağımda uyuyor yatağına koyunca en fazla 15dk sonra uyanıyo, gece aynı yataga koyunca deliksiz uyuyor. 1,5 ay sonra işe başlayacağım. Bu yatağında uyumama sorununu çözsem nasıl güzel olcak. :KK43:
Haha aynı benim oğlanı tarif etmişsin sen. Geceleri çok şükür sıkıntımız yok akşam 7buçuk 8 gibi gece uykusu başlıyor vr sabah 5e 6ya kadar sadece emmek için uyanıp tekrar uyuyor. Ama gündüzleri fena. Rn fazla 20 dk yarım saat uyuyor ama uyanık kaldığında da uykusu var esniyor mızmızlanıyor uyutuyorum hoop hemencik uyanıyor. Yahu diyorum uykun varsa devam et işte ne güzel dalmışsın da ha uykun yoksa da kalk oyna eğlen gül dimi ama yok diilmiş öyle diyo paşa :KK70::KK70::KK70:

Can'ım eğer o an dışardaysan ve kaşık yoksa biberonu çalkaladıktan sonra biberon ucunu yana doğru ey bütün havası gider
Süper anne cetrina :21: çoook thanks tatlım oh be iyi oldu bu. Zaten günde iki defa mama veriyorum onda da şu köpürme strese sokuyordu beni

tugbayhan tugbayhan canım benim bana da iletişim bilgilerini gönderir misin? Kıyafet verecek çok olmuş sanırım zaten bizdeki küçülenler hem erkek hem de 0 3 çabuk büyür bebiş hepsini kullanamaz da. Bi bakayım ben de bez battaniye vs bişiler yollamak isterim

Ne güzel düşünüp yazmışsın öyle çok teşekkür ederim :KK200: ne güzel dostlar biriktirmişiz burda Allah razı olsun Can'ım ..o kadar doğru diyorsun ki bazen yetemiyoruz ..bazen sinirlerim acayip gergin oluyor pes ediyorum ama sonra çocukların ağlama sesi karınları doyurma ihtiyaçları altlarının değişmesi gerekiyor hoppppp güç geri yükleniyor ve hayata kaldığım yerden devam ediyorum :KK50:

Aynen valla canım ya bazen arkadaşımıza eşimize dostumuza anlatamayacaklarımızı bile burada anlatıyoruz. Sevgili B Began iyi ki açmış bu topiği iyi ki varız hepimiz :) :KK74::KK74::KK74:

Ayni sorun 3 gundur bizde de var ,2 saatte 90cc yiyen cocuk 4 saatte yada 2 saatte 30 cc yi bile yemiyor,biberonun arasindan ellerini gecirip onu emmeye calisiyor,biberonu agzindan itiyor,gunde 10 olcek mamayi yemiyor bile ,normalde15 olcegi yerdi gunde ,uykuya dalamiyor sadece biberon ile damagini kasirken birde 2 cok cuk cekerse uyuyabiliyor,uykuda veremiyorum ben cunki bizim kizin 4/3 u gaz ,cok agladim dun yemiyor buyuyemiycek diye simdi seni okuyunca ayni seyi yasadigimizi ve bununda bir surec oldugunu anladim ,burcunun dedigi cikar ve umarim yeni bir beceri ile uyanir birgun Allah savir versin hepimize yavrularimizadq can sagligi

ay hadi insallah burcucum ,nasil icimi rahatlattin anlatamam :eğlence:

Ben de simdi okuyunca sevindim.bi de gezdirerek besle canim.ben bugün öyle yaptım o da işe yaradı.iki ölçek içti.

Ne olsun canım büyütmeye büyümeye çalışıyoruz sen nasılsın senin kuzun nasıl? Shirine-alish Shirine-alish
Cok sukur canim .uyku duzenini oturtmaya çalışıyoruz bizde. suan bi oglen uykusu uyuyo iyi bide gece uykusu. 9-10 arasi uyutuyorum gece. bu sekilde devam etsın istiyorum ama gunduz evde olmayinca tum gun ki duzeni bozuluyo. siz nasil yapiyosunuz

Aynen valla canım ya bazen arkadaşımıza eşimize dostumuza anlatamayacaklarımızı bile burada anlatıyoruz. Sevgili B Began iyi ki açmış bu topiği iyi ki varız hepimiz :) :KK74::KK74::KK74:
ben açmadım canım. kazen'den devraldım :)

Back
X