- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Aaa o zaman bende atak hafatsındayımAtak öncesi birkaç gün bizimki 8-9 saat uyuyup arada bir kez kalkıyordu.
Oh ne rahat demiştim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa o zaman bende atak hafatsındayımAtak öncesi birkaç gün bizimki 8-9 saat uyuyup arada bir kez kalkıyordu.
Oh ne rahat demiştim.
Aynen kuzum bnmde cok ihtiyacım var hamilelikten beri sayıklıom hamam diye haftaya giderim inş bende bugün öyle düşündüm nolur ki diye aslında makinem olsa hiç gerk duymam mamaya
Nr guzrl yapmissiniz gezmissiniz,biz geceyi kotu gecirince aksam uzeri alple birlikte sizmisiz.gunumuz bitti yani,biz casual cadillac kullsniyoriz cok memnujuz canim,casual cok iyi bu konuda bence
Kizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Ohhhhh sefanız olsun ana kız mis gibi hava almıştır yavru![]()
Kızlar acil bişey sormam lazım bcg yani verem aşısı olan bebeğinize ne kadar sonra rotavirüs aşısı yaptırdınız yani aralarında kaç gün var ya bildiğim aynı yoldan yapılancanlı aşılar arasında 1 ay bırakılmalı yada aynı gün olmalı ama bcg ve rota farklı yoldan ikiside canlı 15 gün evvel bcg olduk yarın rota yapmak istiyorum özelde doktorlar nadıl yapıyor merakediyorum
Goptayım ben Can'ım . Birazcık yakın :)
Kızlar biz tatile geldik abant a sonbaharda abant güzel olur diye düşündük gerçekten de çok güzel rengarenk ağaçlar vs. neyse oğlumla ilk tatilimiz biraz kanguru ya biraz da emzirme önlüğüne güvenerek çıktık yola. astronot ta almıştım 6 9 ay carters tan onu giydirdim dışarıda.
Bebek yatağında uyuyor odada
Bebeksiz tatillerimiz gibi değil tabi bebeksiz gelsek buraya gelir gelmez tüm gölü turlamıştık yürüyerek. akşam yemeğinde tam huysuzluk saatiydi yemekleri aceleyle nasıl yedim bilmiyorum :). evdeki gibi aynı huysuzlanıyor ediyor ama en azından yemek yapma derdi yok temizlik ev toplama derdi yok yine de güzel yani :).
Seneye yazın acaba deniz tatili nasıl olur bu bebelerle kumda oynamayı fln becerirler mi oyalanırlar mı.
Canim ya bugun ben de abanttaydim... biz de golu turladik yemek falan yedik. Ama ben pek begenmedim orayi. Beklentim fazlaydi galibaiyi gezmeler size de :)
Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?
Alp te 9 agustos canim,birdegul_sek de
Tam bende içimden geciriyordum fotoğrafın altında mesajını gördümEki Görüntüle 1908348 Eki Görüntüle 1908347
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim
Sağol teyzesi tüm bebişler bir ayrı güzellerTam bende içimden geciriyordum fotoğrafın altında mesajını gördümyanaklardan galiba
Maşallah çok tatlı tulumu da çok seker ayy gülüşe bak ya kuzumm :*
Yuksek ihtimal :) bak haftaları ekliyorum doğuma gore değilde 40. Haftaya gore hesaplanıyor. Hani takvimlerimizde yazan tarihe göreAaa o zaman bende atak hafatsındayım
Bak ona bisey diyemiyorum herkese iyi gelmiyor. Taşınmasaydım gel bize oturalim derdim ama madem istanbuldasin buluşuruz bi gün çok da güzel olur. Ben simdi gültepedeyimgul_sek canım istediğin heryere geliyim ama hamama değil, iki kere hamama gittim, fenalaştım bayılıyordum az kalsın,zor çıkarttılar beni
![]()
Olur neden olmasın? Zaten sosyal hayat diye bişey kalmadı, tüm arkadaşlarımda çalışıyor, madem buraları biliyorsun ben de seni beklerim, meydana çok yakınımBak ona bisey diyemiyorum herkese iyi gelmiyor. Taşınmasaydım gel bize oturalim derdim ama madem istanbuldasin buluşuruz bi gün çok da güzel olur. Ben simdi gültepedeyim
Gop çok iyi bilmiyorum ama buluşuruz bi şekilde :) ben biraz alışayım da. Hala çok panik oluyorum dışarıda. Kendimi bi yere atana kadarOlur neden olmasın? Zaten sosyal hayat diye bişey kalmadı, tüm arkadaşlarımda çalışıyor, madem buraları biliyorsun ben de seni beklerim, meydana çok yakınım![]()
kelebek.hill ay canim benim,yasadiklarina bak. Ne desem bilemedim,kv cok hadsizmis,ona uyan kocan ise tam s.mis. Alsin oglunu bitarafina calsin,yuvasini dagitti umarim cok mutludur. Seni sahipsiz mi sandikar ne,arkana bile bakma kosa kosa git,2 gun karisiz kalinca kiymetin bilinir ,seni nasil ikna edecegini sasirir.terbiyesiz sulalesi
Canim ya insallah duzelir. Valla kv den falan olmasa belki kocan duzelir de onlarla zor sanirim. Rabbim hakkinda hayirli olani versin.
Kızlar biz tatile geldik abant a sonbaharda abant güzel olur diye düşündük gerçekten de çok güzel rengarenk ağaçlar vs. neyse oğlumla ilk tatilimiz biraz kanguru ya biraz da emzirme önlüğüne güvenerek çıktık yola. astronot ta almıştım 6 9 ay carters tan onu giydirdim dışarıda.
Bebek yatağında uyuyor odada
Bebeksiz tatillerimiz gibi değil tabi bebeksiz gelsek buraya gelir gelmez tüm gölü turlamıştık yürüyerek. akşam yemeğinde tam huysuzluk saatiydi yemekleri aceleyle nasıl yedim bilmiyorum :). evdeki gibi aynı huysuzlanıyor ediyor ama en azından yemek yapma derdi yok temizlik ev toplama derdi yok yine de güzel yani :).
Seneye yazın acaba deniz tatili nasıl olur bu bebelerle kumda oynamayı fln becerirler mi oyalanırlar mı.
Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?
kelebek.hill canım ya cok üzüldüm. Ama gitmen iyi olur gercekten. Esinde aileside kendisine gelir daha iyi olur insallah.Ne demek ya biz izin verdikte bakıyorsun. Tobe yarabbim bu cahillere sinir oluyorum.
kelebek.hill Can'ım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum eşimle, ki biz 9 yıldır beraberiz evlilikte 3. Seneyi doldurduk. O kadar Bebek istedik 3. Yılımızda Rabbim onu da verdi ama loğusalığımdan beri çok mutsuzum. Normalde yoğun bi şekilde çalışıyordum ama evde olunca o kadar değişti ki herşey,ailesi yüzünden loğusalığımda kavga ettik dedim ki ben çok duygusalım ondan, loğusalığımda bitti, Bebek neden ağlıyor, aileme şöyle davran, yok sakız çiğneme, yok sempati duyduğum siyasi görüşe bişey demeye kadar gidiyor olay. Sersem gibi oldum, deliricem zannediyorum bazen, hep üstünü kapatıyoruz ama olmuyor. Eşimi de seviyorum halbuki o da beni çok seviyormuş. Zaten sevgim olmasaydı Nasıl katlanırdım bilmiyorum. Diyelim boşandım ailemin yanına da gidemem ben, orda bebeğimi büyütebileceğim bir ortam yok. Bugün dedim ki kızım büyüsün biraz boşanalım. Neden böyle olmak zorunda? Onu sıkmıyorum sosyal hayatına karşmıyorum sadece evini bilsin bizi artık bir çekirdek aile olarak gördüm istiyorum. O kadar moralim bozuk ki bugün oturdum ben de düşünüyorum öyle..
Hakikaten yazık bu insanlara ne diyeyim Allahından bulsunlar.hakkında en iyisini sen bilirsin kimseye bakma hayırlısı olsun
Biz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...
Kadınlar klübü Ağustos anaları hepinizi öpüyorum
1 numara ömrümü törpüledi ve törpülemeye devam ediyor. O kadar ki 2 numara uslu durdukça bi yerinde sorun mu var diye düşünüyorumgünler geçtikçe sabır imtihanı daha da zorlaşıyor! Allah hayırlı etsin inşallah. Sabrın sonu selamet inşallah
Geçmişi okuyamadım ama genel mevzu odundan kereste keresteden mobilya olan kocalar4 yıldır evliyiz 12 yıldır birlikteyiz. Geçen gün bana yazdığı bir notu buldum şoke oldum. Nasıl romantik nasıl içli nasıl insanı mutlu aşk pıtırcığı edici..hüleyn noooldu bu adama dedim
resmen kandırıldım
Boşuna demiyorlar erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor! Maalesef ki bazı erkekler aile Reis-i olmayı başaramıyor. Baba olmak en az anne olmak kadar zorlu bir görev;farkına varamıyorlar. Allah akıl fikir versin inşallah.
kelebek.hill Tatlı kelebeğim rabbim gönül evine huzur versin. Sınavın çok zor
yanlış anlama beni..eşin baba olmayı pek haketmiyormuş
yani sanırım baba olmayı olduktan sonra istemediğini farketmiş. Hayırlısı olsun inşallah. Sana evladın yeter. Yoldaşın var çok şükür.
Ana olmak değişik zor! Canını dişine takarsın yinede evladına bakarsın.. rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin; güzel günlerini göstersin inşallah![]()
Ben daha tek başıma bi kere çıktım bebişle. Çıktıktan sonra kolay da çıkması meseleGop çok iyi bilmiyorum ama buluşuruz bi şekilde :) ben biraz alışayım da. Hala çok panik oluyorum dışarıda. Kendimi bi yere atana kadar![]()
Ne diyim ki nasil insanlara karismisiz rezillikBiz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...
Ben anlamıyorum Bebek olduktan sonra bu kocalar bu aileler bu kadar değişiyor. Ya da hamilelik sonrası psikolojimiz mi değişiyor da herşeyi bi tarafımızdan anlıyoruz, diyelim ki psikolojimiz bozuldu, biraz anlayışlı olmaları gerekmez mi? Şimdi düşünüyorum da eski zamanlarda daha aramızda resmi bişey yokken zor Zaman'larında maddi manevi yanındayken anlayış göstermişken şimdi evliyken ve yeni Bebek olmuşken birazcık anlayış göstermek bu kadar mı zor? O kadar mutsuzum ki kaçmak istiyorum ki hayatımın her döneminde mutsuz olduğum ortamlardan uzaklaşmışımdır ve bence en doğru yoldur, ama Bebek çok küçük olduğu için Eli kolum bağlı..
@kelebek.hill canim benim yaaa, bu erkekler okuz odun,bilgisiz cahil onlari yetistiren cahil anneler yuzunden seviyesizler. Ne kadar kit bakiyorlar hayata,onlara gore sadece gordugumuz kocamiz olsun ev isinden baska hicbisey anlamayalim evin sozu daima adamda olsun. Yooook oyle yagma,bal gibide ben boyleydim evlendik noluyo simdi,bazi seyleri sendrn daha iyi biliyorum ve yapabiliyorum diye ustubluk yarisina mi girdik sandin kendini,o senin beyninin oyunu tatlim ben o seviyelere inemeyecek kadar bilincliyim. Ozguven problemi olan asil sensin okuzun onde gideni,neymis yani ses cikarmicakmiyim beni rahatsiz eden konularla ilgili,ne yani herseye he he demek zorundamiyim ben yani. Koyden gozu acilmamis bir kiz bulaydi nenem sana,onla daha iyi gecinirdiniz,uzgunum canim ben sana fazlayim bir kere, sansliyim diye dusunecegine,git birilerinin doldurusuyla uzerime gel sen,kendin kaybettin al sana omur boyu nerde hata yaptim da bu hallere dustum diye dusunme firsati veriyorum,gigt annanla nenele dedikoduna devam et sen,sana bu yakisir.....Melegimi doyurdum yatirdm oyle tatli uyuyo ki masallah kuzuma yaa seni Yaradana kurban olurum yaaaa...
Sumuklerimiz azcik azaldi gibi cok sukurrr..
@Kahve Telvesi local olacak canım.
Valla hala kararsızım. Biz Van'ın küçük bi ilçesindeyiz,burda aşıyı bulma imkanımız yok,eşim bgn Van'a gidecek ordan aldıracaktım aşıyı. Gece bizimki huysuzlandı,kustu,azıcıkta kakası ishal gibi suluydu. Şimdi bu ilaçta üzerine ağır gelir mi diye endişeliyim açıkcası.yapraq canım sorunun yerini bulamdım benimkide 18 ağustos doğumlu ben yarın aşıyı yapcam o alttaki yazılar eskiymiş aşının içeriği değişmiş diye duydum sen ysptırcanmı
Bi senenin kiri birikmiş gibi hissediyorum halbuki ben evde de keselenirim. Ama hamam bi bAŞKa
Kardeşim yanımdaydı o olmasa yine yapamazdım. İyi geldi gerçekten. Bizde gelince ailece biyerlerde sızmış uyumuşuz. 9 da uyandık ancak uyudu. Bende çok istiyordum cadillac ama arabamız yok o yüzden taksi otobüs zorlanır miyiz diye almadim.
Ahh kelebeğim çok zor bir karar ama ailenin senin yaninda olması öyle güzel ki en büyük şansın bu. Allah yolunu hayır etsin inşallah.
İyi geldi eve kapanmıştık.
Sizin gaz sancıları ne alemde? Azalmıştı biraz?
Sağlık ocağında 2 aylık aşılarla birlikte aynı gün yapıldı canım. Sende hemşire olduğun için özeli soruyorsun galiba.
Aa gidelim mi bi gün alibeykoydeki hamama? Ben orda oturuyordum ama taşındım. Yine de hamama giderim vazgeçemem
Oh miss temiz hava :) seneye bence tatil güzel olur gibi geliyor yeni yeni yürüyeceklerdi için kontrol çoğunlukla bizde olur gibi ama tecrübelilere sormak gerek
Ben yaptırdım canım 2. Ay aşıları ile birlikte yapılmıştı. Sonradan yatırmasaydım daha mi iyiydi diye düşündüm ama yapıldı gitti artik. İnşallah hic bi bebek yakalamasın hastalıklara.
Birde @grill var 9 ağustos :) biri daha vardı hatırlayamıyorum.
Çok uzun olmuş alıntılar![]()
![]()
Ne diyim ki nasil insanlara karismisiz rezillik
Bende onu dudunuyirdum, bizimde esimle cocuk olduktan somra ailesi yuzunden cok problemli ginlerimiz oldu. Ailesi burda degil, 2-3 ayda bir geliyorlar ve her gelislerinde aile yasantimiz bitiyir. Her seferinde bosanmak geciyor aklimdan,esimi cok seviyorum ve ailesi gidince bir sekilde biz duzeliyoruz.bize 3. Kisiler gereksiz ama bir turlu kabul etmiyor,cocuggum buyudukten sonra daha ciddi dusunucem bu konulari,bu insanlarin bize dsha sik gelme durunlari olacak o zaman ip kopacak biliyorum
@kelebek.hill canim benim yaaa, bu erkekler okuz odun,bilgisiz cahil onlari yetistiren cahil anneler yuzunden seviyesizler. Ne kadar kit bakiyorlar hayata,onlara gore sadece gordugumuz kocamiz olsun ev isinden baska hicbisey anlamayalim evin sozu daima adamda olsun. Yooook oyle yagma,bal gibide ben boyleydim evlendik noluyo simdi,bazi seyleri sendrn daha iyi biliyorum ve yapabiliyorum diye ustubluk yarisina mi girdik sandin kendini,o senin beyninin oyunu tatlim ben o seviyelere inemeyecek kadar bilincliyim. Ozguven problemi olan asil sensin okuzun onde gideni,neymis yani ses cikarmicakmiyim beni rahatsiz eden konularla ilgili,ne yani herseye he he demek zorundamiyim ben yani. Koyden gozu acilmamis bir kiz bulaydi nenem sana,onla daha iyi gecinirdiniz,uzgunum canim ben sana fazlayim bir kere, sansliyim diye dusunecegine,git birilerinin doldurusuyla uzerime gel sen,kendin kaybettin al sana omur boyu nerde hata yaptim da bu hallere dustum diye dusunme firsati veriyorum,gigt annanla nenele dedikoduna devam et sen,sana bu yakisir.....
Sana dedim ama benim icimden gecenlerdi benim okuze. Allah hepsini oyle bir duruma soksun ki,dovune dovune bir hal olsunlar,asla son pismanlik fayda etmrz,bende de biten bitmistir ve son demlerimdeyim. Yuzumu sesimi oglumu senden mahrum birakip gidicem,ayak izimi dahi bulamayacaksin.
Cok pis gazs geldim kusura bakmayin.
Canim yazamadim sana,yarin sunnetiniz guzel sorunsuz gecsin ibsallah,en dogru karari verdin,biz cok rahatiz suan,
kelebek.hill canm gördün mü hepimiz aynıyız aynı durumdayjz tabi ki kestirip atmak cok kolay yapıcı olmak zor baban en güzelini demiş zaten ailenn bilmesi yeter bunlar sanıoki içine atcan böle yapa yapa ezecekler senii bizmdedurum aynı kendimi ezdirmediğşm için mal gibi kullandırmadğm içingeldiklerinde el pençe durmadğm için kuduruyorlar kp ne terbiyesz oldgnu biliosnz ztn katlanıoz şimdilik evlatlar için ama bardağı taşıran son damlayı bekliorm güzel bi gözdağı vermeli tabii boşanmak en sonçare Allah hayyrlısnı versin kuzum
Canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun... eşin kaç yaşında bilmiyorum ama Zamanla bunlar akıllanıyor... mesela benim evliliğimin ilk yılı berbattı melek ailesi şeytana dönmüştü eşimin banaolan saygısı sevgisi onlara ağır geldi eşim de arada doluyordu tabi... Rabbim çok büyük iyi niyetli olan yolda kalmıyor... biz onlardan ayrı bir semtte ev almıştık o zamanlar 1 hafta sonra görümcemle kv de de aldılar ben şok... ve hep laf çarpmalar "oğlum" "kardeşim" nereye biz oraya... ben yine şok ama o zamanlar sessizim ben üni okurken evlendim ve eşimle aramda 7 yaş var... neyse ben hep yalvarıyorum Allahım hayırlısını ver ben yapamam onlarla aynı site de vs ama hep yalvardım.. sonra ne oldu evimiz 5 sene geçti yapılamadı... görümcem parasını geri çekti, kv evi alınca satıcaz dedi ve biz de başka yerden ev aldık 2 ay sonra ordayız inşaAllah... sonsuz kere şükürrr Rabbime...Amin canm cok sagol. Ins hakkimizda hayirlisini versin Allah. Cok sukur melegim ve ailem yanimda.
Agzin bal yesin canm ne guzel de yazmissin helal sana valla !!!
Fazlayiz fazla bee..
Annem de aynini der madem oyle bi kadin istiyodun kor cahil istiyodun. Hem bakimli olsun sosyal olsun hem dedigimden cikmasin hem yanimda guzel olsun kendine ozguveni olmasin sadece bana guvensin calissa da kazandigini getirip bana versin yok yeeaaaaa... Beni de babam bunun icn okutmadi yani. Neden iki ayri biray olarak birlesip yasamiyoruz da illa senin boyunduruguna girmem lazm. Hayir yaptiklari dinimize bile aykiri bi kadin bu kadar uzulur caresiz birakilir mi??!?? Yaziklar olsun!! Erkeklik bu mu be kadina sahip cikmak mutlu etmek varken...
Dogru tabi canm haklisn pek cok insan bi eksik bi fazla yasiyo belki benzerlerini ama iste kimi belki daya dayanikli ya da kiminin belki esi daha dayanilasi...
Elle tutulur tarafi kalmadi bende. Tabi ki kesin bosancam demiyorum ama bu kafada devamsa bosanmaya gider yolumuz. Kac bin defa uyardm hatta yalvardm ki isi buraya getirme bak bi gun senden gitmeme sebep olma. Her seyimi ailemi isimi baska sehirde birakip sana gelmisim azcik kiymet bil. Iki sevkate sevgiye zaten tavlayabiliyosun neden bunu kullanmaz ki insan.. Bi ailene yuvana evladina deger mi bu asik suratlar bu nene bu ego... Ah ahhh...