• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamileliğimde sıvı çikolatadan teskinmiştim hala bakmaya bile tahammül edemiyorum ikinci de kahve kokusundan on sene oldu hala tiskiniyorum üçüncü hamileliğimde tavuk döner bu dördüncü hamileliğim inşallah bir şeyden tepkinmem diye dua ediyorum çünkü benimkiler asla geçmiyor🥲
Yaa sizinde mi 4.gebelik :) benim tiksindiklerim hep geçti öyle olunca herkesin geçiyor sandım

Hala cinsiyet öğrenen yok mu ya
Benim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ 🌸
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense 😂

kızlar selam intergen firmasında Fetal dna yaptıran var mı? memnun kaldınız mı? ben baya araştırdım en uygun o su anda 11250 tl civarı bi fiyat verdiler. bir de nevagen var 16500 sizlerinde yorumlarını merak ediyorum
Bugün intergen'de yaptırdım. Çok ilgilendiler ve detaylıca bilgilendirdiler. Geniş paket 280 dolar. 11.600 civarı oluyor sanırım. Şu an piyasadaki en uygun fiyatlı firma.

applejuice96 applejuice96 sizinle konuşmuştuk özelden. Aynı doktora kayıt oldum ben de ☺️ testi intergen'de yaptıracağımı söylemiştim. Zaten doktor bilgilerini de alıyorlar. Sonuçları doktora da iletiyorlar.

Bugün intergen'de yaptırdım. Çok ilgilendiler ve detaylıca bilgilendirdiler. Geniş paket 280 dolar. 11.600 civarı oluyor sanırım. Şu an piyasadaki en uygun fiyatlı firma.

applejuice96 applejuice96 sizinle konuşmuştuk özelden. Aynı doktora kayıt oldum ben de ☺️ testi intergen'de yaptıracağımı söylemiştim. Zaten doktor bilgilerini de alıyorlar. Sonuçları doktora da iletiyorlar.
Merhabalar tamamen bilmediğim icin soruyorum. Fetal dna testi mecburi mi yoksa tercihe bağlı içiniz rahat olsun diye mi yaptiriyorsunuz?🫠

Merhabalar tamamen bilmediğim icin soruyorum. Fetal dna testi mecburi mi yoksa tercihe bağlı içiniz rahat olsun diye mi yaptiriyorsunuz?🫠
Mecburi değil. Biz içimiz rahat olsun istedik. İlk gebeliğimde de yaptırmıştık. 2-3-4lü taramalara gerek kalmıyor.

Hmm anladım. O dediğiniz taramalar neyi kapsıyor peki 🤔
Bu testlerin hepsi down sendromu başta olmak üzere genetik bozukluk veya hastalık var mı diye yapılıyor. Taramaların detaylarını bilmiyorum maalesef. İlk gebeliğimde de fetal DNA testi yaptırmıştım çünkü. Daha güvenilir diye bunu tercih ettim ben.

Bu testlerin hepsi down sendromu başta olmak üzere genetik bozukluk veya hastalık var mı diye yapılıyor. Taramaların detaylarını bilmiyorum maalesef. İlk gebeliğimde de fetal DNA testi yaptırmıştım çünkü. Daha güvenilir diye bunu tercih ettim ben.
Anladım teşekkür ederimm, sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun 🤲

Aaaa süper çok sevindim, umarım çok güzel bir süreç olur ikimiz için de 😊 siz hocayla görüşmeden önce mi karar vermiştiniz intergen'e? Bize direkt genokstan yapıyoruz dedi, 2li ve 3lü tarama çok güvenilir olmadığı için artık yapmıyorum direkt fetal DNA yapalım dedi bize, size de bir yorum yapmış mıydı? Sevdiniz mi bu arada kendisini, ilk tanışmanız oldu mu? 😊

Teşekkürler, sanırım bende orda yaptıracagım, araştırdım da zaten kötü bir yoruma rastlamadım, evet geniş kapsamlı 280, temel panele 250 USD dediler

baş ağrısı için ne yaptınız? gerçekten 3-4 gündür çok kötü baş ağrısı çekiyorum migren atağı gibi. hekimime danışarak dün bir parol içtim 4-5 saat rahatlattı sonra tekrar devam etti
Başın zonklayan yerine özellikle buz tutmak çok iyi geldi bana biraz uzun tutmalısın etki etmesi için

Kızlar sizde de 2 kontrol arası zaman geçmek bilmemezlik yapıyor mu 🥹 Geçen hafta cumartesi gittim kontrole çok şükür gayet iyiydi bebiş, boyu kalp atışı kese vs. İlk haftayı bi rahat geçiriyorum, 2. Hafta yüreğime kurt düşüyor ya yolunda gitmeyen bi şeyler varsa, sorun varsa diye kendimi yiyorum. Gönlümü rahatlatacak şeyler bi türlü bulamadım 😭

Kızlar sizde de 2 kontrol arası zaman geçmek bilmemezlik yapıyor mu 🥹 Geçen hafta cumartesi gittim kontrole çok şükür gayet iyiydi bebiş, boyu kalp atışı kese vs. İlk haftayı bi rahat geçiriyorum, 2. Hafta yüreğime kurt düşüyor ya yolunda gitmeyen bi şeyler varsa, sorun varsa diye kendimi yiyorum. Gönlümü rahatlatacak şeyler bi türlü bulamadım 😭
Stres yapmayın keyfini çıkarın bi süre sonra kontroller ayda 1 e düşecek ozaman beklemek daha zor olacak. Kanama şiddetli ağrı yoksa korkmayın 🩷

Evet süreklü hafta hesabı yapıyorum bende

Back
X