Inci gibi olsun kuzunun disi. Bizde hala yok. 7. 5aylik olduk. Evde poposunda çivi var gibi oturmayan bizim kiz. Doktor amcasinda oturdu. Doktor kesin taniyi koydu tembel bebek dedi. Ellerinden tutup bütün evi geziyoruz. Acikinca ham ham diye bağırıyoruz. Anneden hiç ayrilmiyoruz. Ve feci şekilde ağlamayı öğrendik.
Sağolsun kızlar, hepsinin dişleri inci gibi olsun :)Sağol canım Allah razı olsun. Çok zor valla. Bir dişim kırıldı bile. Bu hamilelik ve emziklilik bana çok kötü oldu.
Harika haber! Maşallah inci gibi olsun. İkincisi de gelir hemen. Benimki minik fare oldu :)
İkinciyi de hemen arkasından bekliyorum, kabarık zaten.
@Nisanurun annesi doktorun tanısı güzel, ben de tembel oğlum diye seviyorum bizimkini :)
Bizimki canı isteyince dikkatini çeken bir şey olunca oturup ilgileniyor, yoksa hemen yıkılıveriyor.
benim kız iyi şükür,hastalıktan kurtuldu azıcık huy değiştirdi. Diş hala yok onun sancısı da var büyük ihtimal. Ama keyfi yerinde kızımın. 3 gündür tavuk suyu,patates,havuç,pirinç ve minik tavuk parçalarıyla çorba deniyorum. Korkuyordum tavuktan yumurta çapraz alerjendir diye,ama bi sıkıntı yok. Yarın kuzu et alıp ondan da vercem. Kaç gündür hava çok soğuk çıkamadık kızımla dışarı. Yarın şoka mama sandalyesi gelecekmiş alıp onu da annemlere koyuyum diyorum. Güzel oyuncaklarda var kızlar sizlerde bakın. Lcw home'da da bebek nevresimlerde indirim varmış,ben kızıma çarşaf aldım çok beğendim,ücretsiz kargo da var.
eşime diş yüzünden huzursuz diyorum,oy kuzum kıyamam ben vereyim sana dişlerimi ben çekeyim sıkıntıyı diyor. Diyorum napsın senin çürük dişlerini o sıfır kilometre diş çıkaracak gıcır gıcır

bide bu aralar hiç ağlamayan kız uykuda ağlamaya başladı hemde öyle böyle ağlama değil,bas bas bağrınıyor,annem duydu sesine koşup geldi bişey mi oldu diye. Dişe yoruyorum ya da hastalık sonrası huy değiştirdi diyorum. Diş bir çıksın hayırlısıyla anlıcaz hangisi sebep.