Kizlar selamlar,
Bebegimin cuma 2.ay asisi var, simdiden canlandirma yapip agluyorum offf

1 haftada annemde kalmak istitorum resmen evi tasimamiz gerekiyo minik kus icin:) kuveti,sampyanlari,reflu yatagi,enzirme mindeei, arabasi deeken artik arabayi o kullanir:) buarada bu reflu yatagi efsane bisey kizlar.. kizim gunduzleri hep kucagimda uyur besigine joydum mu 10 dk sonra uyanirdi simdi yuzustu bu yataga yatiriyorum zemini cok sert bide kenaribda kolluk bariyeri var ohhh bugun 3 saat uyudu deliksiz heyecandan napcagimi sasirdim kisliklari yazliklari ayirdim:)
cetrina
canim bence sende dene.. yuzustu olunca el koldan refleks yapip uyanmalari gecikiyomus gece sirtustu ama..
Birde bebegim gece disinda butun gun kucagimda uyudugundan " ay bu cocuk kucaga al8smis,ise baslayinca yabdin sen, ayy birak yatagina alissin" diyenlere " yauv bu gariban dunyaya geleli daha 50 gun olmus ne al8smasi,aluskanligi onun acisini,sancisini alan her kucakta durur diyodym sonra bebisimi inceledim kucakta oturunca diil kucakta dik durunca rahatliyodu dedim yediklerini sindiremiyo galiba en iyisi bu yatagi alim. Dun uyudu iste kaynanama diyom eee anne hani kucakciydi yavrucak bak nasil uyudu :) guluyo.. valla eski topraklar saygi duymak lazim ama insani cidden delirtmeyi basariyilar:) ilerde bizde mi boyle olcaz ya:)