- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.901
geçirmiyo mu ya bende de sinsi bulantı tiksinme var diye doktor gece 2 ile başlayalım dedi ama geçirmezse üzülürümBen gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçirmiyo mu ya bende de sinsi bulantı tiksinme var diye doktor gece 2 ile başlayalım dedi ama geçirmezse üzülürümBen gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorum![]()
Amin canım inşallah sendeKasık ağrısı gayet normal miş. Benim halen ağrıyor. Bebek yer yaptığı için rahimde ağrı normal yane. Sağlıkla kucagına al inşallah
7+4üm bendee. Bulanti gaz tiksinme halsizlik ne ararsaniz var cok sukurÜçümüzde 7+1![]()
Doktor bana da gece 2 deddi ama ertesi gun cok carpinti yaptigi icin gunduz 1 tane iciyorum. Gecirmiyor surunduruyor beni deBen gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorum![]()
regl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesiKasık ağrısı gayet normal miş. Benim halen ağrıyor. Bebek yer yaptığı için rahimde ağrı normal yane. Sağlıkla kucagına al inşallah
aaa çarpıntı mı yaptı , ben elimde yok diye bu sabah doktorumun kontrolünde emedur kullandım. baya iyi geldi bi danışın isterseniz doktorunuza ben de bu gece prilam'a başlıcam 1 tane mi kullansam riske atmamak içinDoktor bana da gece 2 deddi ama ertesi gun cok carpinti yaptigi icin gunduz 1 tane iciyorum. Gecirmiyor surunduruyor beni de![]()
Bende enerjiğim sabahları 2 saat yürüyüş yapıyorum eve girince havasız geliyor. Bulantı gaz ve aşırı derecede mutfağa girip yemek kokusu beni yıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum. Mesela 2 de kalkıyorum 5 e kadar oturuyorum deli gibi7+4üm bendee. Bulanti gaz tiksinme halsizlik ne ararsaniz var cok sukurgumbur gumbur ben buradayim diyor hic gozumu acamiyorum
![]()
Kan yoksa korkmaya gerek . kontrollerinin dışında gitmek bazen yoruyor ve hastalık kapma riski de var sonucta hastane. Ben 1 aydır kahverengi yapışkan şekilde leke ara arada kırmızı ipliksi kan geldi 1 kere gittim. İlk gebelik de bazen pinpirikli davranabiliyoruzregl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesi
Yok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıyegeçirmiyo mu ya bende de sinsi bulantı tiksinme var diye doktor gece 2 ile başlayalım dedi ama geçirmezse üzülürümelimde yok diye bi tane emedur içmeme izin verdi o kesti mesela
Ben bir tane içiyordum ama çok kötü oldum akşam yıyemedim yemek 2 tane iç dedi içtim ama 2 gündür berbat durumdayımDoktor bana da gece 2 deddi ama ertesi gun cok carpinti yaptigi icin gunduz 1 tane iciyorum. Gecirmiyor surunduruyor beni de![]()
Yok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye![]()
O bana ozgu de olabilir . Ben astım hastasıyim da zaten dikkatli kullanmasi gerekenler listesinde ilk sirada yaziyordu gec gordum. Bir de ust uste o gece 3 doz almis oldum o yuzdende olmus olabilir. Taamam sali gunu bi sorayim onu gittigimde tesekkur ederimmaaa çarpıntı mı yaptı , ben elimde yok diye bu sabah doktorumun kontrolünde emedur kullandım. baya iyi geldi bi danışın isterseniz doktorunuza ben de bu gece prilam'a başlıcam 1 tane mi kullansam riske atmamak için
Ayy Allahtan ben uyuyorum yoksa halim nice olurdu hic bilemedimBende enerjiğim sabahları 2 saat yürüyüş yapıyorum eve girince havasız geliyor. Bulantı gaz ve aşırı derecede mutfağa girip yemek kokusu beni yıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum. Mesela 2 de kalkıyorum 5 e kadar oturuyorum deli gibi![]()
DAha guclu bisi lazim demek ki bu herkeste ise yaramiyor. Gittigimde bende soracagim doktorumaBen bir tane içiyordum ama çok kötü oldum akşam yıyemedim yemek 2 tane iç dedi içtim ama 2 gündür berbat durumdayım
Ayy ayni uzuntu bende de var sadece tost makarna pilav aliyor proteinsiz nasil buyuyup gelisecek diyorum ama sonra perisan halimi goruyorum serum almadigima sukrediyorumHiç üzülme kuzum o alcağını alıyo ordan merak etme sen![]()
Bende kasık ağrısı var en başından beri onun dışında iştahsızlığım var çok koku alıyorum bir de uyku çöküyor son 1 haftadır akşam 8 de uyuyorumBizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.
Bende iştahsızlıktan yiyemiyorum. En azından kahvaltı meyve falan buda bir süreç. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Tam bu dönemde insan istiyor ki birileri hazırlasa da bizde yesek ama malesef ki hayalYok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye![]()
İlk 3 ay birileri bizim için yardım etse,hizmet etse ne var dimiAyy Allahtan ben uyuyorum yoksa halim nice olurdu hic bilemedimMutfakla iliskim benimde sifirlandi
Demek ki herkeste bambaska seyler oluyor ya bu hal delilik resmen
![]()
Bizede bilgi verirsin artık canım yemek istiyor açım dıye aglıcam nerdeyseDAha guclu bisi lazim demek ki bu herkeste ise yaramiyor. Gittigimde bende soracagim doktoruma
Gündüz uykusu varmı pekiBende kasık ağrısı var en başından beri onun dışında iştahsızlığım var çok koku alıyorum bir de uyku çöküyor son 1 haftadır akşam 8 de uyuyorum