• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Ben gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorum 🥹
geçirmiyo mu ya bende de sinsi bulantı tiksinme var diye doktor gece 2 ile başlayalım dedi ama geçirmezse üzülürüm 😂 elimde yok diye bi tane emedur içmeme izin verdi o kesti mesela

Kasık ağrısı gayet normal miş. Benim halen ağrıyor. Bebek yer yaptığı için rahimde ağrı normal yane. Sağlıkla kucagına al inşallah
regl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesi

Doktor bana da gece 2 deddi ama ertesi gun cok carpinti yaptigi icin gunduz 1 tane iciyorum. Gecirmiyor surunduruyor beni de😒
aaa çarpıntı mı yaptı , ben elimde yok diye bu sabah doktorumun kontrolünde emedur kullandım. baya iyi geldi bi danışın isterseniz doktorunuza ben de bu gece prilam'a başlıcam 1 tane mi kullansam riske atmamak için

7+4üm bendee. Bulanti gaz tiksinme halsizlik ne ararsaniz var cok sukur😅😅gumbur gumbur ben buradayim diyor hic gozumu acamiyorum😅🤲
Bende enerjiğim sabahları 2 saat yürüyüş yapıyorum eve girince havasız geliyor. Bulantı gaz ve aşırı derecede mutfağa girip yemek kokusu beni yıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum. Mesela 2 de kalkıyorum 5 e kadar oturuyorum deli gibi 😂😂😂😂

regl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesi
Kan yoksa korkmaya gerek . kontrollerinin dışında gitmek bazen yoruyor ve hastalık kapma riski de var sonucta hastane. Ben 1 aydır kahverengi yapışkan şekilde leke ara arada kırmızı ipliksi kan geldi 1 kere gittim. İlk gebelik de bazen pinpirikli davranabiliyoruz🥰

geçirmiyo mu ya bende de sinsi bulantı tiksinme var diye doktor gece 2 ile başlayalım dedi ama geçirmezse üzülürüm 😂 elimde yok diye bi tane emedur içmeme izin verdi o kesti mesela
Yok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye 🥹

Doktor bana da gece 2 deddi ama ertesi gun cok carpinti yaptigi icin gunduz 1 tane iciyorum. Gecirmiyor surunduruyor beni de😒
Ben bir tane içiyordum ama çok kötü oldum akşam yıyemedim yemek 2 tane iç dedi içtim ama 2 gündür berbat durumdayım

aaa çarpıntı mı yaptı , ben elimde yok diye bu sabah doktorumun kontrolünde emedur kullandım. baya iyi geldi bi danışın isterseniz doktorunuza ben de bu gece prilam'a başlıcam 1 tane mi kullansam riske atmamak için
O bana ozgu de olabilir . Ben astım hastasıyim da zaten dikkatli kullanmasi gerekenler listesinde ilk sirada yaziyordu gec gordum. Bir de ust uste o gece 3 doz almis oldum o yuzdende olmus olabilir. Taamam sali gunu bi sorayim onu gittigimde tesekkur ederimm

Bende enerjiğim sabahları 2 saat yürüyüş yapıyorum eve girince havasız geliyor. Bulantı gaz ve aşırı derecede mutfağa girip yemek kokusu beni yıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum. Mesela 2 de kalkıyorum 5 e kadar oturuyorum deli gibi 😂😂😂😂
Ayy Allahtan ben uyuyorum yoksa halim nice olurdu hic bilemedim😅😅 Mutfakla iliskim benimde sifirlandi😒 Demek ki herkeste bambaska seyler oluyor ya bu hal delilik resmen😅😅

Bizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.
Bende kasık ağrısı var en başından beri onun dışında iştahsızlığım var çok koku alıyorum bir de uyku çöküyor son 1 haftadır akşam 8 de uyuyorum

Yok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye 🥹
Bende iştahsızlıktan yiyemiyorum. En azından kahvaltı meyve falan buda bir süreç. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Tam bu dönemde insan istiyor ki birileri hazırlasa da bizde yesek ama malesef ki hayal😂

Ayy Allahtan ben uyuyorum yoksa halim nice olurdu hic bilemedim😅😅 Mutfakla iliskim benimde sifirlandi😒 Demek ki herkeste bambaska seyler oluyor ya bu hal delilik resmen😅😅
İlk 3 ay birileri bizim için yardım etse,hizmet etse ne var dimi😂😂😂😂bi keyif yapsak ay ne güzel olurdu 😂😂

Back
X