- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bir sorunu var anlamadım yarın sabah hem aşısı hem kontrolü var gösterecem ..1 saatte 4 defa beline kadar kaka yaptı tüm gün yapıyor
Ala ala niye acaba
Bi sor bakalım yarın bende merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sorunu var anlamadım yarın sabah hem aşısı hem kontrolü var gösterecem ..1 saatte 4 defa beline kadar kaka yaptı tüm gün yapıyor
En azından sabah gideceksin sormuş olursun.Evet Can'ım o yüzden şaşkınım çok kaka yapar ama bir saatte 4 defa yaptı yırtınarak ağladı ishal mi oldu acep benimde aklıma o geldi sabaha doktora gidecez bakayım ona soracam
Aynen Gülsekçim senin minik ne alemdeEn azından sabah gideceksin sormuş olursun.
Soğuk mu aldı Dicem ama ev sıcak ya da benden mi soğuk aldı yarın geleyim yazarım tatlımAla ala niye acaba
Bi sor bakalım yarın bende merak ettim

Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruzBuarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
 çok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
 çok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )Buda güzelmiş Prenses keyfi Nasıl gelirse öyle uyuyor şimdi ne yapıyor kuzuValla benimkinin günü gününe uymuyor
Bütün pozisyonlardan geçiyoruz uyuyana kadar
Bugün enson ayakta sallayarak uyudu
Dün göğsümde uyudu , bazen kendi beşiğinde etrafı seyrederek.. hiiççç beli olmuyor bunun sağı solu :)))
Uyandım uyanıyorum sinyalleri veriyorAynen Gülsekçim senin minik ne alemde

Hadi bana şaka yaptığını söyleGündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruzçok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
 aman Gülsekçim hatırlar Mısın bilmem daha kimse doğurmamıştı yazdığımda ne yaparsanız yapın ama föne alıştırmayın diye çünkü onu Cidde'n bırakamıyorlar ilerde beynin çatlar
 aman Gülsekçim hatırlar Mısın bilmem daha kimse doğurmamıştı yazdığımda ne yaparsanız yapın ama föne alıştırmayın diye çünkü onu Cidde'n bırakamıyorlar ilerde beynin çatlarBuda güzelmiş Prenses keyfi Nasıl gelirse öyle uyuyor şimdi ne yapıyor kuzu

Ouwwwwww birilerinin yemek saati yaklaşıyorUyandım uyanıyorum sinyalleri veriyor

Uyandirma yazik degil mi yaaaaa, nasilsa gunduz guzelbesleniyir,Saat 12 gibi uyudu beşiğine koydum
Yatıramıyorum 12 lere kadar sonra sabaha kadar kalkmıyor 2 gündür
Bu gece saat kurup kaldırmayı düşünüyorum
Doyurmak için :)))
Tam hayalimdeki bebeğe sahipsin tatlımSaat 12 gibi uyudu beşiğine koydum
Yatıramıyorum 12 lere kadar sonra sabaha kadar kalkmıyor 2 gündür
Bu gece saat kurup kaldırmayı düşünüyorum
Doyurmak için :)))

Benim oğlan gündüz uyumaz.aksam yatıyoruz ikimiz ,veriyorum memeyi uyuyor.Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruzçok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
Hatırlıyorum ama bunu canım kociskom! es geçti.. o yokken yapmıyorum. Ağlaya ağlaya sakinleşiyor ama babası hic dayanamıyor koşarak geliyor.Hadi bana şaka yaptığını söyleaman Gülsekçim hatırlar Mısın bilmem daha kimse doğurmamıştı yazdığımda ne yaparsanız yapın ama föne alıştırmayın diye çünkü onu Cidde'n bırakamıyorlar ilerde beynin çatlar
Ohhhh mis en güzeliBenim oğlan gündüz uyumaz.aksam yatıyoruz ikimiz ,veriyorum memeyi uyuyor.